Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Serena Steffi Grafın rekorunu kırarak emekliye ayrılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında hep böyleydi...Ama artık yaşlandı rakiplerde tecrübelendi ve en önemlisi psikolojik bariyeri yıktılar...Ben de şu haliyle Serenaya oynamam zaten.Bir an önce zayıflaması lazım.Kıçıyla dünyayı devirebilir yani o derece büyümüş
Kiloyla alakası olmaz mıönceden kıçı bu kadar büyük değildi.Şimdi kıçıyla sana bana vursa 5 metre öteye uçarız
bir de çok koşuşturma gerektiren bir spor.Kilodan değil deme.Bariz şekilde fiziksel durumuyla alakalı
Zaten amacı o yoksa milyarder koca bulmuş bunun kadar haset bir kadın tenezzül eder mi resmen tenise tepki olarak doğmuş...Sırf kaba kuvvet ve çirkeflik...Bunun hakkından en iyi Justin Henin geliyordu o da gitti saçma sapan bir zamanda durduk yerde emeklilik kararı aldı aga az sabredin sonra zaten emekli olacaksınız, evlilik bile sonra olmalı...Hayır 25 yaşında emeklilik mi olur sakatlık yoksaSerena Steffi Grafın rekorunu kırarak emekliye ayrılır.
Yeme beni mk, bal gibide anladın
Ferit ve Mehmet abilerle bile tartışma yaşıyorsun vallahi anlayamıyorum.Bana hasta filan dediler cevap yazdım üstat o...Hakaretlere hakaretle cevap vermedim yine...
Ben bir şey demedim aptal, hasta laflarına rağmen...Görünürde bir şey de yok...Çetnik lafından rahatsız olundu bir ara Mustafa yüzünden amane yapayım gerçek...Ne bu ?Ferit ve Mehmet abilerle bile tartışma yaşıyorsun vallahi anlayamıyorum.
Sana söyleyen kim mustafa dedim önce bir oku sen zaten sonra konuya dahil oldun hala da dahil oluyorsun hasta da sensin hani muhatap olmuyordunÇetnik işaretine kim sahip çıkmış harbi hastasın arkadaş sen. Kafanda ne kuruyorsun hangi dünyada yaşıyorsun. Çetnik ne biliyorum. Sen 1992-95 arasını bilirsin ben 1908 den bu yana 2. Dünya savaşı dahil ne olduklarını. O nedenle hastasın sen. Ağır şizofreni belirtileri gösteriyorsun. Git bir doktora görün. Bu kafa hiç iyi değil. Bir gün birisi kendi kafanda kurdukların ve saçma lafların için kafanı patlatır. Yok sana acımam seni ciddiye alıp yargılanma riski olana acırım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana söyleyen kim mustafa dedim önce bir oku sen zaten sonra konuya dahil oldun hala da dahil oluyorsun hasta da sensin hani muhatap olmuyordunne heveslisin kendini ortaya atmaya...Bari bildirim gönder
En fazla bir post alırsın cevap olarak korkma
![]()
Ya okumadan bodoslama dalan sensin djokovic hakkında yakışıksız ifadeler kullandığımı söyledi mustafa daha sonra tipik türk tepkisiyle kalabalıklaşınca bana sardınız olay bu...Yakışıksız ifade dediği de pis çetnik...Başka ne varmış çık bak djokovic hakkında söylediğim...Bilip bilmeden yorum yapma çünkü postlar orada...Mustafaya cevap verdikten sonra müdahil oldunuz yalan mı...Belli post saatleri...Senden korkan senin gibi olsun diyeceğim de seni adam yerine koymuş olurum. Mustafa dahil çetnik işaretine sahip olan çıkmadı spora spor olarak bak dedi herkes sana ama sende bunu anlayacak ve algılayacak beyin gerçekten Yok. Okudukların ve antisosyal yapın mı seni böyle yaptı?
Yoksa küçükken seni 3 sefer havaya atıp 2 sefer mi tuttular bilmem ama cidden sana acıyorum. Bu kafayla iyi yaşamışsın bu zamana kadar. İyiki gerçek hayatta tanışmamışız. Çünkü böyle sığ ve kalitesiz arkadaşlıklarım olmaz. Ben şikayete değmez lütfen bu adama mağduriyet yaratmayın yazmıştım pm atıp. Ama sen bu kafa ile bu foruma hatta dünyaya bile yakışmıyorsun.
Ya okumadan bodoslama dalan sensin djokovic hakkında yakışıksız ifadeler kullandığımı söyledi mustafa daha sonra tipik türk tepkisiyle kalabalıklaşınca bana sardınız olay bu...Yakışıksız ifade dediği de pis çetnik...Başka ne varmış çık bak djokovic hakkında söylediğim...Bilip bilmeden yorum yapma çünkü postlar orada...Mustafaya cevap verdikten sonra müdahil oldunuz yalan mı...Belli post saatleri...
Ha bu arada işte böyle alıntılayacaksın birisi hakkında konuşuyorsan...![]()
Sen bana demedin mi çirkin ifadeler kullanıyorsun diye? Bak bakalım senin attığın posttan önce djokovicin çetnik sempatizanlığı dışında ne söylemişim...Uğur Güzel gerçekten midemi bulandırıyorsun. Senin bu saçmalıklarına cevap vermeyeceğime dair kendime söz verdim ama sen artık haddini aşmaya başladın.
Kimse senin o hasta fikirlerini yaşatmak zorunda değil. Ya da bu tip konulara girmemek o şeyleri desteklediğimiz anlamına da gelmez. Destekliyor da olabiliriz de bu kesinlikle seni ilgilendirmez.
Burada tenis gibi naif bir sporun konuşulduğu konularda açtığın konulara bak. Seninle bu konuşmaları tartışmaları yapmıyor oluşumuz o bölgede neler olduğunu bilmediğimiz anlamı mı taşır! Bu konuların yeri burası değil. Her başlıkta bu konuları açıyorsun. Şu foruma üye olduğun ilk gün tehlikeli olduğunu mütemadiyen propaganda yaptığını söylediğimde kimse umursamadı. Ama attığın her post neyi amaçladığını açıkça göstermektedir.
Sevgili GSC yönetimi Uğur Güzel’in her konuyu devamlı aynı yöne çekmesine karşı bir önlem almanızı önemle rica ediyorum. Bu işin sonu kötü olacak. Benim bu konuyla ilgili son yazım. O yüzden benlik bir durum kesinlikle yok. Ama burada yüzlerce üye var ve her tartışma büyük olayların yaşanma ihtimalini güçlü kılıyor.
İyi forumlar.
Tüm kötü sözlerini sana iade ediyorum muhatap olmayacağım deyip attığın kaçıncı post oldu bu??? Bırak peşimi forumdaş...Sen harbi hastasın. Bak bırakın savaş gibi bakmaya dedim mal gibi cevap verdin. Sen kafanda yaşadığın neyse git onu yaşa bir daha adımı pis ve hastalıklı yapına alet etme. Engellisin emin ol ama karşımdaki adam olmasa dahi cevap veriyorum. Buda benim hatam...
çetnik hakaret değil adam gurur duyuyor çetnik olmakla bunu dile getirmem rahatsız etti seni yok rahatsız olmadıysan neyin rahatsızlığı bu?Kimine çetnik der kimine faşist sonra çıkar bana hakaret ettiler der. Svihs diyorum sadece...
çetnik hakaret değil adam gurur duyuyor çetnik olmakla bunu dile getirmem rahatsız etti seni yok rahatsız olmadıysan neyin rahatsızlığı bu?