Ben bu postu sana mı attım peki? Cund renktaş bu başlıkta seninle tartışanlara bir şey söylemiş ortaya. Ben de senle tartışanlardan birisi olarak sebebini açıkladım. Sana da bir şey demedim.
Çetnik olayına dahil olmuyorum ki istediğin kişiye yaz banane. Ha diyelim ki ben de girdim çetnik meselesine, ne var bunda? Bi ifadeyi yanlış görüp dahil olabilirim.
Diyaloglara başkası dahil olunca sana ne oluyor diye çıkışıyorsun sürekli. Bu da yine bugün hakkında söylediklerimi kanıtlıyor. Her bir tartışma, her bir diyalog senin hayal dünyanda bir mücadele, bir cihat. Başkası ikinizin arasındaki meseleye giremez. Hastalıklı bi kafa yapısı gerçekten.
Son bir tavsiye verip seni bu fantezilerinle baş başa bırakacağım. Sana tepki verenleri sana cephe almış bir düşman olarak görme. Bu kadar tepki görüyorum acaba bende bi problem var mı diye sorgula kendini. Takiyye mi yapayım diyorsun da kimse takiyye yap demiyor. Olmadığın gibi davran, aslında karşı olduğun fikirlere katılıyormuş gibi yap demiyoruz sana. Kendini, fikirlerini gözden geçir. Bakış açını gözden geçir. Algılarını gözden geçir. Bunlardaki yanlışları gör ve değiştir. Çok fazla yanlış var çünkü.
Sense bunu yapmak yerine bu yanlışlardan dolayı sana laf edenlerle inadına mücadele ediyorsun kendi kafanda. Bu ruh halindeki biriyle muhatap olmak yoruyor insanı gerçekten.