- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.361
- 1.788
Futbolu boşverin. Djokovic bugün dünya bir numarasına yeniden çıktı!
Londra'ya az kaldı.
Rankings | Singles | ATP World Tour | Tennis
Londra'ya az kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Londra turnuvasi ile ilgili iyi bir site var mi haci Mahir?Futbolu boşverin. Djokovic bugün dünya bir numarasına yeniden çıktı!
Londra'ya az kaldı.
djokovic o bebeye nasil yenilmis arkadas. evlat acisi gibi koymustur reise
Bırak bu işleri MKKonsantrasyonu dün eksikti. Aklı Londra'da. Olur öyle şeyler. Ayrıca o rus çocuğun reklamı için kasti bile yapmıştır diyebilirim. Ama demeyeceğim. Polemiğe gerek yok.
al kahve iç kendine gelSeni Djokovic için şike iması yapmaktan men ederim.Konsantrasyonu dün eksikti. Aklı Londra'da. Olur öyle şeyler. Ayrıca o rus çocuğun reklamı için kasti bile yapmıştır diyebilirim. Ama demeyeceğim. Polemiğe gerek yok.
Bu Londra turnuvasi ile ilgili iyi bir site var mi haci Mahir?
Bırak bu işleri MKal kahve iç kendine gel
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sizin nadal nezaman gorsem sakat djokovic korkusundan sakatlaniyor olmasin bilemiyorumBırak bu işleri MKal kahve iç kendine gel
Ouuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvv GSC´de MK tarafindan baslatilan Tenis kaosu.sizin nadal nezaman gorsem sakat djokovic korkusundan sakatlaniyor olmasin bilemiyorum
Cokoviç gibi kebap adamlarla eşleşemiyor malesef. Adamın hem wimbledon hem de us open kupaları tamamen fos adamlara karşısizin nadal nezaman gorsem sakat djokovic korkusundan sakatlaniyor olmasin bilemiyorum
bu adam karsisindakileri kebap hale getiriyor huseyin bey.Cokoviç gibi kebap adamlarla eşleşemiyor malesef. Adamın hem wimbledon hem de us open kupaları tamamen fos adamlara karşı
Ouuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvv GSC´de MK tarafindan baslatilan Tenis kaosu.
Yav millmanın nişikorinin her yeri kebap olsa ne yazar. Onları yenmen için sahaya çıkman yeterli. Adamın 2 slamda oynadığı en sert adam del potro. Onun da mental sıkıntısı zirvede zaten. Gerçekten 1 numara olmayıpta bu kadar ballı olan bir adam çok uzun zamandır görmedimbu adam karsisindakileri kebap hale getiriyor huseyin bey.
Cokoviç gibi kebap adamlarla eşleşemiyor malesef. Adamın hem wimbledon hem de us open kupaları tamamen fos adamlara karşı
En boş değil en gerçekçi yorumu bu MK. İşine gelince boş tabi. Millmanla nişikoriyle oynamak ne güzel değil mi. Ter idmanı kıvamında bomboş maçlarTenisin en boş bahanesi. Bir türlü fırsatım olmadı şu djokovic yazımı düzenleyip yayınlamadım.