Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
federerde mi kebap huseyin bey. lutfen objektif olalim.Yav millmanın nişikorinin her yeri kebap olsa ne yazar. Onları yenmen için sahaya çıkman yeterli. Adamın 2 slamda oynadığı en sert adam del potro. Onun da mental sıkıntısı zirvede zaten. Gerçekten 1 numara olmayıpta bu kadar ballı olan bir adam çok uzun zamandır görmedim
ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2 slam'da ne zaman federerle oynadı. Oynadı da ben mi kaçırdım. Artık federer teniste ağırlığı belli düzeyde birisi. Yaşı itibarı ile büyük maçlarda ağırlık koyabilecek seviyeden düşmüş durumdafedererde mi kebap huseyin bey. lutfen objektif olalim.
Zverev bileğinin hakkı ile Federeri eleyip finale çıktı ama haksız bir şekilde ıslıklandı. Yazıklar olsun, teknik olarak mümkün ise dilerim ki bunu yapan ve final için bileti olan taraftarların biletleri bloke edilir.
Adamın röportajını izledim bayağı bir etkilendi bu durumdan. Böyle bir zafer kazandığım için sevinemiyorum, çok üzgünüm bir boşluk içindeyim diye açıklama yaptı. Bir Djokovic taraftarı olarak bugün Zverev'in kazanmasını ümit ediyorum.Tenis dünyasında özellikle İngiltere'de büyük Federer hayranlığı var. Bu aşikar. Zverev bundan dolayı üzülmemiştir. Kariyerinin son dönemecine giren Federer'i son kez şampiyon olarak görmek her tenis severin isteyeceği şeydir. Bu gece Federer - Djokovic finali olsaydı itiraf etmeliyim ki Federer tarafında olurdum.
Adamın röportajını izledim bayağı bir etkilendi bu durumdan. Böyle bir zafer kazandığım için sevinemiyorum, çok üzgünüm bir boşluk içindeyim diye açıklama yaptı. Bir Djokovic taraftarı olarak bugün Zverev'in kazanmasını ümit ediyorum.
Bugün evet Federer olsa Djokovic taraftarı olan bir çok kişi Federer tarafında olurdu, buna ben de dahilim.
Alman hatun ayarlasam hayır demezsin ama. Yazıklar olsun, haksızlığa uğrayanın yanında olmayan yoldaş.Adam tabiki o şekilde bir söyleşi yapacak. Seyircinin desteğinin olduğu rakibi elemişken "çok mutluyum" demesi beklenemezdi. Zaten final sonu kort söyleşileri çok meşhurdur. Taraflar incelikten nezaketten kırılırlar.
Bu gece sonuna kadar Nole diyeceğiz! Bir Almanı destekleyecek kadar şuur kaybı yaşamadık!
Nereye bayım?Dağılalım.
Nereye bayım?
Şöyle eli yüzü düzgün adamlarla oynayınca foyası nasıl da ortaya çıkıyorSezon bitti. Ocak ayına kadar tenis menis yok.
son 2 slamı bedava alınmıştı. Dediklerimizin haklı olduğunu ispatladı kendisi. Eline vermişler yine tabağı