GSC Tenis Başlığı

Nadal sakat ve Federer yaşlandı diye artık önüm açık düşünen Djoker rus alman velete boyun eğdi demek.

Hayattaki bu tip tesadüfleri çok severim. Tenis kanalı sayfası dün çok güzel bir paylaşım yapmış.

Djokovic'in 2012'de Federer'e karşı kazandığı puan ile pazar günü Zverev'e karşı kaybettiği puanı bizlere hatırlatmış. Güzel tatlı bir tesadüf.

andy mury kariyerinin son macina cikior

ya cikiyor anlaminda yani oynuyor mealinde sn tag team uyeleri
ama mactan sonraki demecinde sanki birakmayacakmis gibi seyler soyledi ve ustune gay bi video oynattilar tuhafdi

Hayatım boyunca bu kadar ağlayan bir tenisçi görmedim. Murray'den bahsediyorum.

Hayatım boyunca bu kadar ağlayan bir tenisçi görmedim. Murray'den bahsediyorum.

Tenis konusunda garip kompleksleriniz, fanboyluklariniz, takintilariniz var sn. Koc

Normalde GSC'nin vicdani, ahlak pusulasi olan birinin mevzu tenis olunca partizanlasmasinin arkasindaki sebep nedir?

Tenis konusunda garip kompleksleriniz, fanboyluklariniz, takintilariniz var sn. Koc

Normalde GSC'nin vicdani, ahlak pusulasi olan birinin mevzu tenis olunca partizanlasmasinin arkasindaki sebep nedir?
hamlelerinizi planlamanizi ve adimlarinizi olculu atmanizi rica ederim

Murray'ı piyasaya çıktığı günden beri takip ederim. Kazandığı maçlarda da kaybettiği maçlarda da duygularını kontrol edemeyen bir yapısı var. Devamlı ağlayan biri. Bu eleştirimi sakatlığı üzerine yapmadım. Tenisi bırakacağını öğrendiğimde ben de çok üzüldüm. Çünkü uzun zamandır gerçekten sakattı. Bir türlü atlatamadı. Çok şükür Wimbledon'u kazandı da kariyeri parlak bir şekilde bırakıyor sporu.

Murray'ı piyasaya çıktığı günden beri takip ederim. Kazandığı maçlarda da kaybettiği maçlarda da duygularını kontrol edemeyen bir yapısı var. Devamlı ağlayan biri. Bu eleştirimi sakatlığı üzerine yapmadım. Tenisi bırakacağını öğrendiğimde ben de çok üzüldüm. Çünkü uzun zamandır gerçekten sakattı. Bir türlü atlatamadı. Çok şükür Wimbledon'u kazandı da kariyeri parlak bir şekilde bırakıyor sporu.

(y)haklisiniz sanirim yine sacmalayan mustafa beyin gazina geldik

Federer - Nadal - Djokovic - Murray dortlusu icinde hal ve tavirlari en irrite edici, verdigi demecler en keyif kacirici, genel olarak asil tenis sporunun ruhuna ters davranan hirbo Djokovic'tir

Edit: Tabii bu makine gibi tenis oynadigi gercegini degistirmiyor

Algı kasmayalım ve geri vites de yapmayalım o çok sevdiğin djokovicin olimpiyat şampiyonluğu yok ki senin nolen de kaybedince olimpiyatları hüngür hügür ağlamıştı eğer ağlamak zayıflıksa mucccuuukkkkk

Ayrıca Murray 2 wimbledon, 1 us open ve 2 olimpiyat tek erkekler ile bir de 2012de karışık çiftlerde laura robson ile bir altın madalya daha kazanmıştır. Olimpiyatlar sporun zirvesidir ve 3 altın madalyasıyla noleyi hasetten kırıp geçirmiştir...

Geri
Üst Alt