GSC Tenis Başlığı

Toprak disinda hicbir sey yapamiyor senelerdir, eger ~2010 formunu yakalarsa gelmis gecmis en iyisi olabilir

Bence yaklasan Wimbledon kendisi icin bulunmaz nimet. Tum yakin rakipleri dususte kendisi cikista
Evet ama sanirim yine finallere filan cikabiliyor. 1990li ve erken 2000'li yillarda Fransa acikta sampiyon olanlarin diger Grand Slamlarde esamesi okunmuyordu ama Nadal onlar gibi degil. Mesela Sampras vardi, yanlisim yoksa Fransa acikta en fazla ceyrek finale kadar gelmisti veya 1 kere final yapti ama net hatirlamiyorum. Sampras 33 yasinda veya 32 yasinda birakti sinirim. O yaslarda bile yaslilik belirtileri vardi ama Nadal filan makina gibi. Belki daha cok calisiyorlar ve ilerlemis tipin nimetlerini yiyorlar.

Roland Garros'taki Nadal - Federer yarı final maçını izleyen spor yazarı Stefano Semeraro'nun maç sırasında tuttuğu notlar

D8xVyJIWsAA03pv.jpg

D8xVzQsWwAAvK6A.jpg

D8xV0FwX4AAReLF.jpg

D8xV1uMWkAEupzf.jpg

Şu Williams'ı yenen genç kızı ne pohpohladılar

Dünya 1 numarası olmasına kesin gözüyle bakılıyormuş :D

Şöyle maçları mesai saatine koyuyorlar ya; ben İngiliz rahatlığı istiyorum.

Djokovic 2-1 önde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Djokovic finalde. Umarım Federer az sonra başlayacak olan maçın galibi olur ve Federer&Djokovic finali görürüz.

Djokovic maçı aldı ama finalde bu servis oyunuyla set alamaz bence. Yine de güvenimiz tam ona terminatör finalde hata yapmaz bu kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt