GSC Tenis Başlığı

Djokovic maçı aldı ama finalde bu servis oyunuyla set alamaz bence. Yine de güvenimiz tam ona terminatör finalde hata yapmaz bu kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İtiraf etmek gerekirse bu sebeple finalde Federer olsun karşısında istedim. Nadal çok hırçın bu sezon. Pazar günü kaza olsun istemiyorum.

maç sonunda bu görüntüyü görmek ümidiyle

50868

Su yaşlı yorumcunun federer dilolugu bıktırdı. Mactan sonra gidip federere bir saxo eylesin de rahatlasin.

Ah şu Nadal’ın sadece toprak zemin efendisi olduğunu ne zaman kabul edeceksiniz!

Pazar harika bir final bizi bekliyor. Kim kazanırsa kazansın mutlu olacağım bir final . . .

38 yaşına 1 ay kala Nadal gibi bir rakibi eleyip Grand Slam finali görmek inanılmaz bir iş. Yeni tıp teknikleri, sporcuların kendilerine bakmaları ve vücutları için harcadıkları mesai sporda yaş kavramını hakikaten bambaşka bir seviyeye çıkardı. Lebron ve Ronaldo'nun 34 yaşlarında halen kendi sporlarında en değerli ilk 3 sporcu arasına girmeleri, yüzme gibi erken kariyer bitiren sporda Phelps'in 31 yaşında 5 Olimpiyat altını alması, Federer'in 38 yaşında Djokovic'le Wimbledon finali oynaması. Bundan 20 yıl sonra sporcuların kariyerleri 42-43'ü görecek heralde. Bir zamanlar 30'lu yaşların başlarında biten kariyerlerden şu geldiğimiz aşama inanılmaz. Şu teknoloji zamanında gelişseydi de Hagi'mizi aklımız ererken 40'ına kadar izleyebilseydik keşke.

Federer ve Nadal gibi adamlar ama bir daha gelmez bence. Şu anda bir numarada olan zaten onların yanında bir hiç olduğunu biliyor.

Gördüm. Diyecek bir şeyim yok. Arkadaşımız holiganca bir yorum yapmış. Djokovic’i yok saymak tenis sporuna hakarettir. Kaldı ki Djokovic nerelerden gelmiş bir oyuncu. Nadal gibi Federer gibi saraylarda yetişmiş bir oyuncu değil.

Geri
Üst Alt