GSC Tenis Başlığı

Grand Slam şampiyonluk sayıları:
Federer 20
Nadal 18
Djokovic 16
Ve bu üçlü en az 5 tane daha kazanır diğerlerin gidişatlarına bakılırsa

Yorumcu herif federeri "Kazandigi sampiyonluklari cacik bir jenerasyonla oynayarak kazandi" diyerek ezdi : S

Küçükken stadyumun yanındaki tenis sahasında oynanan maçlardan dışarı kaçan topları alıp kaçardık.
Tenisle aram bu kadar.

Sen bilirsin o sahayı melii @Melih Sönmez

Djokovic tarihin en iyi 5indedir, çok çok iyidir, yenilmesi güçtür ama federer ayrı bi dünyadır anca boris becker yada pete sampras ile kıyaslanabilir.

Djokovic tarihin en iyi 5indedir, çok çok iyidir, yenilmesi güçtür ama federer ayrı bi dünyadır anca boris becker yada pete sampras ile kıyaslanabilir.
O kıyasta da her ikisini ezip geçmiştir. İflah olmaz bir Sampras hayranı ve en büyük hobisi tenis oynamak olan birisi olarak söylüyorum bunları...

Sampras doğuştan yeteneği en yüksek tenisçidir bence de ancak yetenek her şey değil, daha 30 yaşında pili bitti ve bırakmak zorunda kaldı. ''Yarı profesyonel'' gibi takılıp, 1 saat antrenmanı yeterli gören biriydi. Federer ise hem yetenek, hem profesyonellik, hem mental yeterlilik bakımından Tenis Sporu' nun kitabını baştan yazmıştır...

O kıyasta da her ikisini ezip geçmiştir. İflah olmaz bir Sampras hayranı ve en büyük hobisi tenis oynamak olan birisi olarak söylüyorum bunları...

Sampras doğuştan yeteneği en yüksek tenisçidir bence de ancak yetenek her şey değil, daha 30 yaşında pili bitti ve bırakmak zorunda kaldı. ''Yarı profesyonel'' gibi takılıp, 1 saat antrenmanı yeterli gören biriydi. Federer ise hem yetenek, hem profesyonellik, hem mental yeterlilik bakımından Tenis Sporu' nun kitabını baştan yazmıştır...
Ay-nen katılıyorum. Ben de beckeri de izleyen biri olarak sampras hayranıydım gençlikte ama şuan dediğin gibi federer bambaşka bir boyutta oynadı ki o yüzden de bu kadar sempati ve saygı topluyor.

5 saat maç mı olur

18.30-19.15 arası seyrettim baya baya zevkliydi

federer psikolojik olarak dağıtmaya başlamıştı djokoviçi

maç artık bitmek üzere galiba dedim dışarı çıktım şimdi geldim yeni bitmiş

5 saat boyunca tenis maçı izleyen var mı acaba

son 1 saatini izlesen daha iyi

tenis maçları kısaltılmalıdır

Goran ivanisevic vardi ben kucukken, maci kazandığı anda dizlerinin uzerine cokup kafayi havaya kaldirisini hic unutmuyorum

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Spor konusunda en kıskandığım millet Sırplar. Bu kadar az nüfuslu bir ülke nasıl bu kadar büyük sporcu yetiştirebilir..

Futbol,Basketbol,Voleybol,Tenis.. Her dalda büyük sporcuları var. Zengin ülke desen değil, tesisleri de baya eski, hatta pek çoğu hala Tito döneminden kalmaymış.. Ancak adamlar başarıyor.

İmkanım olursa bir gün Belgrad'a gitmeyi çok istiyorum. İnanılmaz bir genleri varmış. Kendi gözlerimle de görmek istiyorum o genleri.

kral haketti
IMG_20190715_183645.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 saat maç mı olur

18.30-19.15 arası seyrettim baya baya zevkliydi

federer psikolojik olarak dağıtmaya başlamıştı djokoviçi

maç artık bitmek üzere galiba dedim dışarı çıktım şimdi geldim yeni bitmiş

5 saat boyunca tenis maçı izleyen var mı acaba

son 1 saatini izlesen daha iyi

tenis maçları kısaltılmalıdır

Beş saat 50 dakika süren Avustralya açık Djokovic-Nadal finali var. (2011 ya da 2010) Üstelik dünkü maçtan daha heyecanlıydı. Tenis maçının uzunu makbuldür. (Geçen seneki wimbledon yarı finali hariç tabi.)

Geri
Üst Alt