GSC Tenis Başlığı

Serena’cığım inşallah bu sefer ulaşacak 24. slamine. Andreescu kadar nefret ettiğim oyuncu çok yok kadınlar tenisinde. Sakatım ayağına yatıp aldığı maç sayısı bayağı var. Yetenekli mi? Evet bayağı yetenekli. Ama öyle Serena Williams ile yarışacak düzeyde değil. Onun yaşındaki bir Serena ve Venus iki bagel ile alırlar Andreescu’yu falan. Dua etsinler Williams kardeşler yaşlandı da ufak da olsa şansları var artık. O da cidden ufak şanslar. Hadi Venus neyse de Serena’yı yenmek için ekstra performans göstermek gerek. Kadın girdiği üç turnuvada da finale çıktı. Birinde Wimbledon’da o bahsettiğim ekstra performanslardan birisi karşısında Simona Halep’e yenildi. Simona Halep tenis kariyerinde bir daha öyle oynar mı orası meçhul mesela. Diğerinde de Rogers Cup finalinde ev sahibi Andreescu’ya karşı sırtındaki ağrı yüzünden ağlayarak maçı bırakmak zorunda kaldı. Bunda artık Andreescu’yu yeneceğini düşünüyorum her ne kadar Andreescu da çok formda olsa da. Serena Williams’ın maksimum seviyesi ulaşılamaz düzeyde. 10 yıl önce daha da faciaydı bu rakipler için. Şimdi bile maksimumuyla oynadığında karşı tarafın yapacağı bir şey olmuyor pek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ewt tebrikler bianca

1567897258528.webp

Medvedev topu Canada'ya yolladı.

Tenisçiler nasıl antrenman yapar, ağırlık çok çalışır mı falan bilmem ama fazla kas çalışmıyorlar sanırım. Yani kolları falan normal oluyor, çevikliklerini kaybetmemek için çok kalınlaşmıyorlar diye düşünüyorum. Fakat Medvedev gereğinden fazla çelimsiz değil mi yahu, kollar özellikle?

Geri
Üst Alt