Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocuk doğurdu.bunun karısı iyice yaşlanmış nolmuş kadına yaw
Çocuk doğurdu.
yüzünden mi çıkarmış çocuğu mah
yüzünü diom çökmüş gibi
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
O maç bambaşkaydı, 6 saate yakın sürmüştü. Adamlar yorgunluktan seremonide sandalyede oturmak zorunda kaldılar2012 Avustralya Açık Finali geldi aklıma. 5 buçuk saat sürmüştü.
O maç bambaşkaydı, 6 saate yakın sürmüştü. Adamlar yorgunluktan seremonide sandalyede oturmak zorunda kaldılarBugünkü maça tarihin en iyi maçlarından biriydi diyenlerin tenisle pek alakası olduğunu düşünmüyorum.Yukardaki yorumunuza da katılıyorum, Djokovic her zaman goat olsa da 2011-2014 arası fiziksel olarak bam başka bir seviyeydi. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem oksijen cihazına giriyordu o yasaklanınca o dönemki enerjisini hiç bir zaman göremedik. Son olarak forumda tenisle bu kadar ilgilenen birini görmek güzelmiş
![]()
5 saat süren bir final keyif verebilir mi bence düzenleme gelmeli tenis kurallarınaDün işimiz vardı diye izlemedik kimse de umursamamış Roland Garros Kadınlar Tek şampiyonu Anastasia Pavlyuchenkova'yı 2-1 (6-1, 2-6, 6-4) yenen Barbora Krejcikova olmuş.
Tek erkekler finali Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas saat 16.00'dan sonra Eurosport 1'de.
Asla böyle bir şey olmamalı. Hatta Wimbledon'da final setine tie break geldi. O bile rahatsız etti.5 saat süren bir final keyif verebilir mi bence düzenleme gelmeli tenis kurallarına
Tenis oynuyorlar Hayri Cund. Boks, karate vs. değil.tzipars dövüyor
Tenis oynuyorlar Hayri Cund. Boks, karate vs. değil.