GSC Tenis Başlığı

yüzünden mi çıkarmış çocuğu mah
yüzünü diom çökmüş gibi

Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!

Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;

Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!

Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;

2012 Avustralya Açık Finali geldi aklıma. 5 buçuk saat sürmüştü.
O maç bambaşkaydı, 6 saate yakın sürmüştü. Adamlar yorgunluktan seremonide sandalyede oturmak zorunda kaldılar:) Bugünkü maça tarihin en iyi maçlarından biriydi diyenlerin tenisle pek alakası olduğunu düşünmüyorum.Yukardaki yorumunuza da katılıyorum, Djokovic her zaman goat olsa da 2011-2014 arası fiziksel olarak bam başka bir seviyeydi. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem oksijen cihazına giriyordu o yasaklanınca o dönemki enerjisini hiç bir zaman göremedik. Son olarak forumda tenisle bu kadar ilgilenen birini görmek güzelmiş:)

O maç bambaşkaydı, 6 saate yakın sürmüştü. Adamlar yorgunluktan seremonide sandalyede oturmak zorunda kaldılar:) Bugünkü maça tarihin en iyi maçlarından biriydi diyenlerin tenisle pek alakası olduğunu düşünmüyorum.Yukardaki yorumunuza da katılıyorum, Djokovic her zaman goat olsa da 2011-2014 arası fiziksel olarak bam başka bir seviyeydi. Yanlış hatırlamıyorsam o dönem oksijen cihazına giriyordu o yasaklanınca o dönemki enerjisini hiç bir zaman göremedik. Son olarak forumda tenisle bu kadar ilgilenen birini görmek güzelmiş:)

Biraz dedikodu ve magazinden zarar gelmez. O zaman Djokovic'in çocuğu olmuştu. Eşiyle de problemleri olduğu yazıldı. 2014 sonrasındaki duraklamayı ona bağlamışlardı. Hatta fanları eşinden boşanması gerektiğini bile söylemişti :)

Futbol ortamının yarattığı öfke, nefret ve şuursuzluğu tenis ile tolere ediyorum. Bu yüzden çok uzun yıllardır takip ediyorum. Hoş bazen gerek burada gerekse başka mecralarda altı bomboş holiganvari küfürlü, nefret yüklü yorumlar görüyorum ama futbola oranla daha az.

Dün işimiz vardı diye izlemedik kimse de umursamamış Roland Garros Kadınlar Tek şampiyonu Anastasia Pavlyuchenkova'yı 2-1 (6-1, 2-6, 6-4) yenen Barbora Krejcikova olmuş.

Tek erkekler finali Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas saat 16.00'dan sonra Eurosport 1'de.

Dün işimiz vardı diye izlemedik kimse de umursamamış Roland Garros Kadınlar Tek şampiyonu Anastasia Pavlyuchenkova'yı 2-1 (6-1, 2-6, 6-4) yenen Barbora Krejcikova olmuş.

Tek erkekler finali Novak Djokovic - Stefanos Tsitsipas saat 16.00'dan sonra Eurosport 1'de.
5 saat süren bir final keyif verebilir mi bence düzenleme gelmeli tenis kurallarına

Büyük final başladı.

Tsitsipas ilk servis oyununu oynaması gerektiği gibi oynadı ve 1-0 öne geçti.

Eurosport'u Road Runner bastı. Bip bip diye sesler geliyor.

Cicipas mükemmel bir sayı aldı.

İlk sette 5-4 öne geçti.

Tsitsipas tie break ile ilk seti kazanıyor.

Bu Tsitsipas forehandleri çok iyi. Djokovic maça dönmeli. Yoksa geçmiş olsun. Golden Slam hayallerde kalır.

Adam derede boğulmak üzere.

Ben hala tipik Djokovic oyunu olduğunu sağlam döneceğini düşünüyorum. Hayırlısı.

Geri
Üst Alt