GSC Tenis Başlığı

Djokovic yarı finalde.

Roger Federer - Hubert Hurkacz karşılaşması başlıyor. Yayın TRT Spor Yıldız. Ancak TRT Spor Yıldız'da yayın şu an oynanan Khachanov - Shapovalov maçından sonra başlayacak.

Federer - Hurkacz maçını en baştan izlemek isterseniz S Sport Plus ya da TRT internet yayınını açmalısınız.

Röportajı özellikle dinledim ki Djokovic' in bir sakatlığı filan mı var diye, öyle bir durum yokmuş.

Uzun zamandır gördüğüm en kötü Djokovic performansı idi. Rakibi hiçbir tehdit edici özelliği olmayan, çok sıradan bir oyuncu olduğu için konsantre olamadı herhalde...

Röportajı özellikle dinledim ki Djokovic' in bir sakatlığı filan mı var diye, öyle bir durum yokmuş.

Uzun zamandır gördüğüm en kötü Djokovic performansı idi. Rakibi hiçbir tehdit edici özelliği olmayan, çok sıradan bir oyuncu olduğu için konsantre olamadı herhalde...
Rakip tehdit olmadığı için tam performans göstermemiş olabilir. Skor zaten rakibin kalitesini gösteriyor.

Kerem Öncel gerçekten berbat. Şu an TRT Spor Yıldız'daki yayını çok kötü bir performansla sunuyor.

Kerem Öncel gerçekten berbat. Şu an TRT Spor Yıldız'daki yayını çok kötü bir performansla sunuyor.
Futbol maci anlatir gibi anlatiyor.Daha once hic tenis maci anllattimi bilmiyorum ama bu.performansin sorumlusu kendisi degil bence koca trt spiker bulamiyor mu yahu rezalet bir kurum malesef

Yok bu adamin tenise dair ilgisi ve bilgisi oldugunu sanmiyorum tonlamalar ve vurgular tamamen futbol maci aliskanligi siz soyleyince daha cok dikkat ettim.disarda ve skoru soylemekten baska bisey yapmiyor rahatsiz edici gercekten

S Sport Plus Türkçe spiker koyma zahmetinde bulunmamış.

Servisi atanın sayısı önce, karşılayanınki sonra söylenir ki isimler söylenmeden de seyirci skorun ne olduğunu anlık anlayabilir böylece. Herif bunu bile kafasına göre değiştirdi!..

Mehmet Sevinç' i çok başarılı bulurum. Nadiren Ali Göreç Hoca da anlatır ki Tenisin böylesine içinden gelen adamla seyretmek ayrı keyiflidir...

İyi bir tenis antrenöründen ders almadan hızla seviye atlamak pek mümkün değil. O fotoğraftaki şeyle sadece kısmen servis antrenmanı yapılabilir ki uzun bir çorabın içine konacak 3 adet tenis topu da aynı işlevi görür...
hocam tenis topunu çoraba koydum ama çok iri oldu baş edemiyorum

Medvedeve nasip olmadi lakin hürkaç emekli edecek.

hocam tenis topunu çoraba koydum ama çok iri oldu baş edemiyorum
Öyle bir aparat şart değil, ben hiç kullanmadım. Evvela temel teknikleri öğrenip geliştirmen lazım. En zor ve geç gelişecek olan da servistir, bunun sihirli bir formülü yok, olsaydı müşterisi çok olurdu...Tenis yaygın tabirle ''Kilometre işi'' dir; fiziği ve yeteneği ne olursa olsun, hiç kimse birkaç ayda iyi seviyede tenis oynayamaz, hatta orta seviye bile çok zor (Veteran tenisinden bahsediyorum, performans tenisi bambaşka bir boyut zaten)...

Dayı açıldı
hürkaç noluyor diyor içinden

Geriye kalanlar içinde bir tek Hurkacz belki direnç koyabilir, Djokovic' e karşı...

dopinksiz bi ihtiyar olarak elinden geleni yapıyor imparoter.

Geri
Üst Alt