GSC Tenis Başlığı

Mehmet sevinc in agir coko yalamasi gibi davranmasi cok rahatsiz edici bu kadar ovgunun anlami yok

Mehmet sevinc in agir coko yalamasi gibi davranmasi cok rahatsiz edici bu kadar ovgunun anlami yok
Hocam bu yalama değil. Adam dünyanın en iyisi ve rekorlarını seyirciye aktarıyor. Spikerler izleyiciler bilmiyormuş gibi bilgi verir. Bu maçı hayatında ilk kez tenis izleyen izleyiciler vardır elbet. Öyle düşünmek gerekir.

Hocam bu yalama değil. Adam dünyanın en iyisi ve rekorlarını seyirciye aktarıyor. Spikerler izleyiciler bilmiyormuş gibi bilgi verir. Bu maçı hayatında ilk kez tenis izleyen izleyiciler vardır elbet. Öyle düşünmek gerekir.
Haklisiniz bende antipatimden dolayi tarafli bakiyorum olaya aslinda. Yinede biraz yalamalik var bence ki olabilir elbette coko muthis bir herif.

Haklisiniz bende antipatimden dolayi tarafli bakiyorum olaya aslinda. Yinede biraz yalamalik var bence ki olabilir elbette coko muthis bir herif.
Aynı psikolojiye yıllar önce spikerlerin Djokovic karşısında Nadal, Federer güzelleşmesi ile yaşıyordum. Ama durum tamamen dediğim sebeplerden ötürü.

Şu an Federer olsaydi karşısında "yalama" dediğimiz şeyi Federer üzerinden yapacaklardı. Onda da yaştan ötürü gelen saygı var.

Aynı psikolojiye yıllar önce spikerlerin Djokovic karşısında Nadal, Federer güzelleşmesi ile yaşıyordum. Ama durum tamamen dediğim sebeplerden ötürü.

Şu an Federer olsaydi karşısında "yalama" dediğimiz şeyi Federer üzerinden yapacaklardı. Onda da yaştan ötürü gelen saygı var.
Katiliyorum bir taraf olunca ister istemez tamamen objektif te olamiyor insan.Cokoyu tenis icin antipatik bulsamda adama irkcilik yapildiginida dusunuyorum federer gibi isvicreli olsa kesinlikle bu kadar sevimsiz gelmezdi insanlarin gozune bence ozelliklle londra ve fransada bunu daha cok hissertiriyorlar bence.Ama cokonun daha az seviliyor olmasida onu tetikleyen faktorlerden biri bu adama acik sekilde meyden okumak kazanmak ona karsi kazanmak icin en yanlis yol bence sevilip sevilmemek ne kadar umrunda bilemem ama onu atesleyen faktorlerden biri kesinlikle sevmek baska bir olay ama saygiyi sonuna kadar hakedeb bir adam ve bu konuda kendisine cok haksizlik yapildi.

Murray'den beri duygularını bu kadar açık gösteren birini görmemiştim. Shapovalov her puanda konuşuyor.

Bir ruh hastası daha kazandık hayırlı olsun. Her sayı öncesi şeyini kıçını burnunu kulağını kaşıyan Nadal'dan sonra her servis öncesi topu bacak arasından atıp eline alan Shapovalov'umuz oldu.

Geri
Üst Alt