GSC Tenis Başlığı

Vallahi renktasim sorun kondisyonerde degil. Bizim usaklar nadal'in yuzde 20si kadar atlet,disiplinli olsalar su an takim ucardi.
benimkisi işin şaka tarafıda , adam 35 yaşında 5.5 saat sürekli hareketli spor dalı... futbolda aktif dinlenme var en azından. burada adam sürekli

tebrik etmek lazım.

yanlız erimiş gitmiş yav - kemikleri çıkmış resmen surata bakınca bandanasız falan

Vamooos!..Çok sevindim, pek ümidim yoktu açıkçası. Kimi zaman şans yardım etti, seyirci de Medvedev' in ayarını bozdu biraz...

Saçma sapan sebeplerle turnuva kaçırmazsa, Djokovic' in 22-23 ü bulacağını tahmin ediyorum. Nadal' ın bir daha RG dışında Slam kazanacağını zannetmiyorum...

Vamooos!..Çok sevindim, pek ümidim yoktu açıkçası. Kimi zaman şans yardım etti, seyirci de Medvedev' in ayarını bozdu biraz...

Saçma sapan sebeplerle turnuva kaçırmazsa, Djokovic' in 22-23 ü bulacağını tahmin ediyorum. Nadal' ın bir daha RG dışında Slam kazanacağını zannetmiyorum...
nad fed djo gibi bir üçleme bir daha zor gelir gibi abi sence

nad fed djo gibi bir üçleme bir daha zor gelir gibi abi sence
Hayatın her alanında, herkesin yeri dolar ama bence ve tüm Tenis otoritelerine göre, bu adamlar gibileri aynı anda bir daha gelmeyecek muhtemelen...

2012 AO finalini Djokovic' e kaybettiğinde, Nadal' ın artık düşüşe geçtiği düşünülüyordu ki bizzat Nadal; ''Novak, Tenisi farklı bir seviyeye taşıdı, çok çalışıp ona karşı yeni bir şeyler yapmam gerekiyor'' demişti; tam 10 yıl sonra aynı yerde muhteşem bir zafer kazandı...

Keza 2012 Olimpiyat ve US Open da Murray' a kaybeden Federer' in devrinin bittiği söyleniyordu; sonrasında 3 Slam şampiyonluğu daha kazandı ki 2019 Wimbleden finalinde maç topunu değerlendiremediği maçta Djokovic' e, 38 yaşından gün almakta iken kaybetmişti...

Djokovic 'makine' sinden bahsetmeye gerek yok, tüm zamanların en çok Slam kazanan oyuncusu olmak için halen favori durumda...

:tbr::tbr: :tbr: :hat: :hat: :hat:

1643561832106.webp

1643561849233.webp

brawo

rolangarosda delbonis diye bi herif oynuyor hiç servisten evvel topu bu kdr yukarı atan bi adam görmedim rahatsız edici bir hareket.

Son oyun bir 20 dakika sürdü herhalde.

Nadal müthiş girmişti maça ama djoko her zaman yaptığı gibi sonradan açıldı. harika maç oluyor

İkinci seti almalıydı Nadal. Artık çok çok zor.
Djokovic daha fit.
Son maçı olacak sanırım evinde.

2 kadayıfın mücadelesi. Roland Güllüoğlu gibi

Geri
Üst Alt