GSC Tenis Başlığı

10-15 gün arayla önce kadınlar tenis tarihinin sonra da erkekler tenis tarihinin en iyileri emekli oldu. Yavaş yavaş kayıyor yıldızlar. Sırada Andy Murray ve Venus Williams var.

Federer'in son maçı başlıyor Nadal'la beraber oynayacaklar.

muray - kokinakis maçı var 5 saat olmuş
5 saat nasıl tenis oynuyor bunlar yaw

tenisden anlamam ama bir maç nasıl 5 saat sürüyor ya! yok mu bu işin 5 olan kazanır gibi bir kuralı. mesela voleybolda da süre yok ama 3 set alan kazanıyor. 5 saat ne lan

kralovic 2
tsi 0

3. setin ilk oyununda tsi servis kırdı skor tsi 1 kral 0

Rafael Nadal on Thursday withdrew from the French Open because his hip injury has not healed and said he expects 2024 to be his final year in professional tennis.

nadal da gidiyor

Koskoca RG zamanı, ilginç maçlar oynanıyor, pek kimsenin umurunda değil galiba?!..

Şu an oynanan Zverev-Tiafoe maçının galibi muhtemelen yarı final oynayacak gibi görünüyor; an itibariye daha önemli bir sportif aktivite yoktur benim nazarımda...

Nadalsız RG göbek deliği olmayan 1 kadına benzer

Asıl dikkatinizi çekmesi gereken yer orası değilken, altta ve üstte çok daha ilginç şeyler oluyorken, alla alla burada bir şey eksik diyerek o noktaya kitlenip kalırsınız

Nadalsız RG göbek deliği olmayan 1 kadına benzer

Asıl dikkatinizi çekmesi gereken yer orası değilken, altta ve üstte çok daha ilginç şeyler oluyorken, alla alla burada bir şey eksik diyerek o noktaya kitlenip kalırsınız
Nöörek, çok sevdiğim Nadal bu yıl yok, seneye de belki veda turları yapacak diye Tenis izlemeyek mi muhterem?!..

Koskoca RG zamanı, ilginç maçlar oynanıyor, pek kimsenin umurunda değil galiba?!..

Şu an oynanan Zverev-Tiafoe maçının galibi muhtemelen yarı final oynayacak gibi görünüyor; an itibariye daha önemli bir sportif aktivite yoktur benim nazarımda...
Tenis tarihinin muhtemel yeni 'efsane' si harikalar yaratıyor, yine tek mesaj yok!..'Carlitos' hakikaten 'tamamlanmış bir ürün' seviyesinde ve henüz 20 yaşında. Çok sevdiğim Federer ve Nadal bile bu yaşta bu denli iyi değillerdi, Djokovic zaten sonradan açıldı...
Aktif tenisçiler içinde belki bu sene Djokovic karşılık verebilir bir nebze; sonrasında rakibi yok. Diğerleri; Ruud-Rune-Sinner filan hikaye kalır. Hayranlıkla izliyorum...:hat::tbr:

ronald garos biraz işporta bi slem
belki de hep nadal kazandığından öyle gelior

ronald garos biraz işporta bi slem
belki de hep nadal kazandığından öyle gelior
Aşkolsun, hiç yakıştıramadığım derecede cahilane bir post olduğunu belirtmek durumundayım, kusura bakma muhterem...

Prestij sıralamasında 1. Wimbledon, 2. RG gelir...Açık ara sonrasında US Open ve son olarak da AO...

Acayip bir seviyede oynuyor bu çocuk. Futbolcu Haaland ile kıyaslamak pek doğru olmasa da x3 gibi bir şey muhtemelen, dominasyon açısından. Sakatlık gibi şanssızlıklar yaşamazsa15 yıl kadar bu spora hükmedeceği kanaatindeyim. Tenis için hafif kısa sayılabilecek boyu nedeniyle servislerinin çok çok iyi seviyeye gelemeyecek olması dışında her özelliği muhteşem...

Bazen fanteziyi abarttığı için oyunları kaybediyor...Tecrübesi arttıkça tutulmaz olacaktır...

Son düzenleme:
:hat: :tbr:30 yılı aşkındır tenis izleyen, 15 yıldır da kendi çapında oynamaya çalışan biri olarak söylüyorum naçizane; piyasaya bu denli genç yaşta ve 'hazır' şekilde çıkan başka bir oyuncu görmedim. Önceleri Federer, sonrasında Nadal hayranı olmuş biriyimdir; oyun stilim (One hand backhand, all court player) Federer' e yakındır. Alcaraz' ın, bu ikisinden de daha iyi başlangıç yaptığı kanaatindeyim...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt