Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
10-15 gün arayla önce kadınlar tenis tarihinin sonra da erkekler tenis tarihinin en iyileri emekli oldu. Yavaş yavaş kayıyor yıldızlar. Sırada Andy Murray ve Venus Williams var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Nöörek, çok sevdiğim Nadal bu yıl yok, seneye de belki veda turları yapacak diye Tenis izlemeyek mi muhterem?!..Nadalsız RG göbek deliği olmayan 1 kadına benzer
Asıl dikkatinizi çekmesi gereken yer orası değilken, altta ve üstte çok daha ilginç şeyler oluyorken, alla alla burada bir şey eksik diyerek o noktaya kitlenip kalırsınız
Tenis tarihinin muhtemel yeni 'efsane' si harikalar yaratıyor, yine tek mesaj yok!..'Carlitos' hakikaten 'tamamlanmış bir ürün' seviyesinde ve henüz 20 yaşında. Çok sevdiğim Federer ve Nadal bile bu yaşta bu denli iyi değillerdi, Djokovic zaten sonradan açıldı...Koskoca RG zamanı, ilginç maçlar oynanıyor, pek kimsenin umurunda değil galiba?!..
Şu an oynanan Zverev-Tiafoe maçının galibi muhtemelen yarı final oynayacak gibi görünüyor; an itibariye daha önemli bir sportif aktivite yoktur benim nazarımda...

Aşkolsun, hiç yakıştıramadığım derecede cahilane bir post olduğunu belirtmek durumundayım, kusura bakma muhterem...ronald garos biraz işporta bi slem
belki de hep nadal kazandığından öyle gelior
30 yılı aşkındır tenis izleyen, 15 yıldır da kendi çapında oynamaya çalışan biri olarak söylüyorum naçizane; piyasaya bu denli genç yaşta ve 'hazır' şekilde çıkan başka bir oyuncu görmedim. Önceleri Federer, sonrasında Nadal hayranı olmuş biriyimdir; oyun stilim (One hand backhand, all court player) Federer' e yakındır. Alcaraz' ın, bu ikisinden de daha iyi başlangıç yaptığı kanaatindeyim...