GSC Tenis Başlığı

Muthis adam bu Alcaraz cidden

Keske biraz daha erken dogsaymis da saglam uc buyuklere karsi da izleseymisiz

Simdi muhtemelen tek basina sporu domine edecek ve herkes acaba su an prime Federer, Nadal, Djokovic olsa ne olurdu diyecek

Sağlam bir Nadal ile Alcaraz finali müthiş olurdu bu yıl.

Muthis adam bu Alcaraz cidden

Keske biraz daha erken dogsaymis da saglam uc buyuklere karsi da izleseymisiz

Simdi muhtemelen tek basina sporu domine edecek ve herkes acaba su an prime Federer, Nadal, Djokovic olsa ne olurdu diyecek
Deniyor zaten; erken yaşta dominasyona başlayan Nadal ile ciddi ciddi kıyaslanmaya başlandı bile!..Dediğim gibi, muhteşem bir başlangıç yapmış durumda. Tenis sevgisi ve adanmışlığı gözlerinden okunuyor, kendisinin bunu ikrar etmesine bile gerek yok!..Olağandışı talihsizlikler yaşamazsa, önümüzdeki 15 yıla damga vurmasını çok muhtemel görüyorum. Maşaallah diyeyim de nazarım değmesin!..

Alcaraz Djokovic maçı manyak bir seviyede devam etmekte

Şu şuta bakın ya

Öte yandan Djokovic resitali devam ediyor...

Ayrica fransa açigin halen roland garros diye adlandirilmasi rezalet rafael nadal olarak isminin degismesi lazim

Alcaraz sakatlandı... yazık oldu maç efsane olmaya gidiyordu sağlık arasından dolayı rakibine seti de verdi bu maç birazdan biter.

16 yaş küçüksün .O kadar kastın her topa koştun sonunda bu oldu.Tecrübesizlik işte karşında canavar var zor topu kabullenip hareketlenmemen lazım.Alcaraz yetenekli ama daha çok tecrübelenmesi lazım.Joko gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olarak devam edecek

Ayrica fransa açigin halen roland garros diye adlandirilmasi rezalet rafael nadal olarak isminin degismesi lazim
Bak, bir Nadal hayranı olarak söylüyorum, 10 Nadal gelse olmaz iş. RG bir savaş ve halk kahramanıdır. Kim olduğunu kolayca öğrenebilirsin, internet elinin altında...

Bu tenis simdi bana inanilmaz sıkıcı geliyor. Cok yavas oynaniyor. Top oyunda 10 saniye kaliyorsa 30 saniye servis mervis sürüyor. Bir de kimseyi sevmeyince ve nefret etmeyince izlemek anlamsiz.

İki favori tenisçim finalde. Iga Swiatek bir tarafta Djokovic bir tarafta.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt