GSC TT Organizasyonu

Arkadaşlar bende çok destek oldum ama hamza hocaya yapılan bazı yorumlar iyi değil çapsız, vizyonsuz gibi sözler bu yüzden çokta tepki alıyoruz bence transfer beklentilerimizi belirten hastach açalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amaç yıpratıcı değil yapıcı olmalı zaten. Bahsettiğin seye genel olarak kaymaya izin de vermeyiz, desteklemeyiz de. Arada olacaktır curuk ama dediğim gibi yapıcı eleştiri dışına çıkmamalıyız.

Hello. Thank you for following us. I am the user of this form and Man City is my favourite team in England. At the begining of this friendship we will be happy If you present us as your brother form. We will do the same. It will be a great friendship for both of us
@Emrah Yıldırım

Atıcam bunu mesaj. İzin verirseniz.

O değil de GSC nin sosyal ortamda daha aktif olması şart. Gerek duyum gerek yorum içerikli bolca tweet atılması lazım. Şu an gelen eleştirilerin sebebi de bu; Tanınmamak. Herkes foruma girmiyor. Ama dikkate alınmak için bilindik hale gelmek lazım. Bilindik hale gelmenin yolu da sosyal ortamdan geçiyor.

Züttürük hesaplar var. Salak saçma şeyler paylaşıyor. Adamların veya kızların 10K üstü takipçisi var.

Hatta gerekirse Komdeya'dan paylaşımlar bile yapılabilir. Çok bilinmeyen komik caps türü şeyler falan.

Hatta yanlış anlaşılmasın kendime pay biçmiyorum ama zaten sadece ben de değilim; Burada paylaşılmış tasarım,ürün vs gibi şeyler falan.

Naçizane bir öneri...

Amaç ilgi çekmek, bilindik olmak, tanınmak ve tabiki dikkate alınır bir hesap haline gelmek...

Sadece GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Sitesi ve Forumu sınırlarıyla bir yere kadar...

Kesinlikle Katılıyorum hatta iddia ediyorum onlardan çok ama çok fazlamız var

Sırf gscimbom Tweet adresinin Altında

Scout ve analiz yapsak bile onlardan fazla kitleye ulaşırız

#KulubuIflasEttirmeyeKararliyizBiziDurduraninVizyonundanSupheEderiz

how bout this 1

AZbbVv.gif

#UsuyoruzUnalAysal diyelim bence

Sonuç:

lOdoAZ9.png

Starmetre'de görülen en yüksek sıra: 3.

En yüksek TT olma ihtimali: %67

Başka bir TT çalışmasında görüşmek üzereeee, emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler.

Keşke daha önce bu tip organizasyonlar yapsaydık belki Hamza saçma sapan oyuncu değişikleri yapmazdı veya oyuncu değişiklerinde bu kadar geç kalmazdı.

asıl sana teşekkürler en cok didinenlerdendin
Valla gelecek sezon sizinle beraber CL'de 4-5 yerken burada ağlamak istemiyorum. O yüzden kendimi mecbur gibi hissediyorum aslında :) Bundan sonra 2-3 gün daha TT çalışması yapmayalım, milleti iyice sıkarız çünkü.Kendi Twitter hesabımızı büyütmeye bakalım, TT çalışmaları daha kolay olur ve millete destek için yalvarmak zorunda kalmayız. Hedef en zından bu ayın sonuna kadar 5.400 takipçi Twitter'da.

Bugün için yeni bir şeyler yok mu? Bu kadarla bitirmeyelim.

Geri
Üst Alt