GSC Üyeleri Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimi Destekliyor?

Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimin Kazanmasını İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
Soru apaçık. Tarafsız bir başlık.

Aziz Yıldırım mı?

Ali Koç mu?

GSC üyelerinin iradesi nedir merak ediyorum.

Ekli dosyalar

• forumdasnetazizyildirim.webp
    forumdasnetazizyildirim.webp
    30 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
taraftarız biz çekeriz cefa aziz başkan bizi bırakma :D

Bu fotografin yayinlanmasinin suc kabul edildigini dusunuyorum . Beni pek irgalamiyor ama site acisindan problem olmasin diye dedim

azuşu tabiki,ergen aliyi kim destekler

Bu fotografin yayinlanmasinin suc kabul edildigini dusunuyorum . Beni pek irgalamiyor ama site acisindan problem olmasin diye dedim

Google'dan alınmış bir fotoğraf. Özellikle paylaşım izni olabilecek, telif sorunu olmayan siteden seçtim. Fikri ve sınai haklar konusunda titiz biriyimdir Sinan Bey. Ayrıca fotoğrafın engellenmesiyle ilgili herhangi bir mahkeme kararı yok.

Google'dan alınmış bir fotoğraf. Özellikle paylaşım izni olabilecek, telif sorunu olmayan siteden seçtim. Fikri ve sinai haklar konusunda titiz biriyimdir Sinan Bey. Ayrıca fotoğrafın engellenmesiyle ilgili herhangi bir mahkeme kararı yok.

Aynen reis modluk yetkinde yok ama başın belaya girebilir.

Ciddi tazminat ve hapis cezası var bu işin.. Kaç kişi bu şekilde hukuki süreçle karşı karşıya kaldı..

Google'dan alınmış bir fotoğraf. Özellikle paylaşım izni olabilecek, telif sorunu olmayan siteden seçtim. Fikri ve sınai haklar konusunda titiz biriyimdir Sinan Bey. Ayrıca fotoğrafın engellenmesiyle ilgili herhangi bir mahkeme kararı yok.

Yanlış biliyorsam, mahkeme kararı varsa bilgilendirin hemen değiştirelim. Hukuk devletinde hukuk dışı bir harekette bulunmak istemeyiz.

Yanlış biliyorsam, mahkeme kararı varsa bilgilendirin hemen değiştirelim. Hukuk devletinde hukuk dışı bir harekette bulunmak istemeyiz.

reis adamı mahkemeler serbest bıraktı, başkanlık sonrası resmi karar açıklanacaktır.

sanıyorum başlığı düzeltme sürende doldu, istersen @Keramettin TANRIVERDİ beyden düzeltmesi için rica ett..

geyik bir konu için mapus yatmanı istemem. :ka:

KONU açıldığına göre efsaneye veda etme vakti geldi gibi.

Bekledikleri kadar bir şey verecek mi merak ediyorum. Ayrıca söylemlerine bakınca futbol ortamını gerecek bir adama benzemiyor. Eğer bekledikleri gibi takıma sponsorluklarla ve vizyonuyla seviye atlatacaksa bu bizim için de iyi olabilir. Rakamlar ve yatırımlar büyürse bizim için de rakamlar büyüyecektir. Rakibimizin seviyesi ne kadar iyiyse çıkmamız/korumamız gereken seviye de o kadar iyi olmak zorunda.

Geri
Üst Alt