- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis kızmazsan bir fikir beyanında bulunacağım..
benzer bir konusu var yinede sen bilirsin Fenerbahçe Başkanlık Seçimi | Aziz Yıldırım Destek Başlığı
Sıkma lütfen..
![]()
Bu fotografin yayinlanmasinin suc kabul edildigini dusunuyorum . Beni pek irgalamiyor ama site acisindan problem olmasin diye dedim
Google'dan alınmış bir fotoğraf. Özellikle paylaşım izni olabilecek, telif sorunu olmayan siteden seçtim. Fikri ve sinai haklar konusunda titiz biriyimdir Sinan Bey. Ayrıca fotoğrafın engellenmesiyle ilgili herhangi bir mahkeme kararı yok.
Aynen reis modluk yetkinde yok ama başın belaya girebilir.
Ciddi tazminat ve hapis cezası var bu işin.. Kaç kişi bu şekilde hukuki süreçle karşı karşıya kaldı..
Google'dan alınmış bir fotoğraf. Özellikle paylaşım izni olabilecek, telif sorunu olmayan siteden seçtim. Fikri ve sınai haklar konusunda titiz biriyimdir Sinan Bey. Ayrıca fotoğrafın engellenmesiyle ilgili herhangi bir mahkeme kararı yok.
MK kaybedecegini bile bile neden? Yoksa yoldaslarini mi merak ediyorsun?

Yanlış biliyorsam, mahkeme kararı varsa bilgilendirin hemen değiştirelim. Hukuk devletinde hukuk dışı bir harekette bulunmak istemeyiz.