GSC Üyeleri Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimi Destekliyor?

Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimin Kazanmasını İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
ahahaa Aziz şuan canlı yayında Galatasaray maçında 3 penaltımız verilmedi verilseydi biz şampiyonduk dedi. Tek sorumlu hakemler dedi bu adam kesinlikle bir 20 yıl daha fener başkanı olmalı.

bu Alemde Aziz başgan ulAn

.
c04a89be971756f3e5d46191a4e9d13a.jpg

Rengim belli Tamer Bey. Oy verenlere bakın. Kime oy verdiğimi göreceksiniz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O caps ın kaynak güvenilirliği konusunda emin misiniz; yani fake , Ps falan değil dimi .;D
O görüntünün doğruluğunu onaylarsan ,tıkılama işi kolay... :asd:

Fblilere yazik yaw 5dk dinledim azizi tam bir les

ub.msji

Taraftarız biz, çekeriz cefa. Aziz Başkan bizi bırakma!

Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar

Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar
Teşekkürler...:ka::tbr:

Ama ben Azizi sevdiğimden dolayı; MK hatırına ve artık AZİZ beyin emekli olup bir sahilde torun torba sevme zamanı geldiği fikrinden dolayı ali koca oy verdim..
Gerekçeler konusunda çok ciddiyim.. Hatta aday bile olmadan, süresi bitince başkanlık bayrağını törenle teslim etmesi hatırına hatır katardı...

Son düzenleme:
Müthiş tespit bravo. :)

Aydınlatığın için teşekkür ederim kendi adıma.

ben seviyorum başkanımızı 5.yıldızı taktırmadan görevden ayrılmasını istemiyorum.

Geri
Üst Alt