- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
ahahaa Aziz şuan canlı yayında Galatasaray maçında 3 penaltımız verilmedi verilseydi biz şampiyonduk dedi. Tek sorumlu hakemler dedi bu adam kesinlikle bir 20 yıl daha fener başkanı olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben oy kullanmadım. Bu konuda benden daha ilgili ve bilgili ve hatta tecrübeli olduğuna inandığım Sn @MK nın izinden gitmek için işaret arıyorum..
O caps ın kaynak güvenilirliği konusunda emin misiniz; yani fake , Ps falan değil dimi .Rengim belli Tamer Bey. Oy verenlere bakın. Kime oy verdiğimi göreceksiniz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O caps ın kaynak güvenilirliği konusunda emin misiniz; yani fake , Ps falan değil dimi .
O görüntünün doğruluğunu onaylarsan ,tıkılama işi kolay...![]()
Kaynağın kendisi güvenilir mi sanmıyorum ama caps doğrudur.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teşekkürler...Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar

Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar
Müthiş tespit bravo.Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar
Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar