GSC Üyeleri Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimi Destekliyor?

Fenerbahçe Başkanlığı Seçiminde Kimin Kazanmasını İstersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
Taraftarız biz çekeriz cefa,aziz Başkan bizi bırakma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar

aziz yildirima olan sevgimiz baskadir bizim. kupayla sampiyonluklarla olculmez. adi konamaz.

bize ne kuşlardan? yoksa yanlışlıkla antuya mı girdik!!!

Bize ne yav

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aziz yildirima olan sevgimiz baskadir bizim. kupayla sampiyonluklarla olculmez. adi konamaz.
Maalesef fener taraftarı nankör olduğundan kupası fenerin başkanını tekrar seçmez hele ki zengin bir başkan adayı alfa var iken...Onun için galatasaray vefadır ve herkes bizim gibi ahde vefa göstermeyeceğinden maalesef hiç istemesek de Ali Koç başkanlığı alacak...

sinan başkan nokta atışı tespitleriyle yine farkını ortaya koymuş :tbr:

Şu terbiyesiz Ali Koç'a bak başkanımıza Aziz diye hitap etmiş...Yazıklar olsun...

koskoca aziz yıldırıma "aziz" diye hitap eden bi şahsın futbolumuza güzellik sevgi saygı ve hoşgörü getireceğine inanmanın aziz başkanın paylaşımından sonra nekadar gereksiz olduğunı göstermiştir

koskoca aziz yıldırıma "aziz" diye hitap eden bi şahsın futbolumuza güzellik sevgi saygı ve hoşgörü getireceğine inanmanın aziz başkanın paylaşımından sonra nekadar gereksiz olduğunı göstermiştir
Sırf bu tartışmadan çıkan meseleden 3 sene dhaa başkanlığa adaylığıni koydu aziz baskanim.

Bknz. Burhan karaçam meselesi.

Bu herif o gün aziz yıldırıma aziz diye üstüne basa basa konuşmasa ali koç ile aziz başkanının arası bozulmayacakti. Olaya sinirlenen koç aday olmayacak, dolayısıyla aziz bakanımda usulca çekilecekti köşeye.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sırf bu tartışmadan çıkan meseleden 3 sene dhaa başkanlığa adaylığıni koydu aziz baskanim.

Bknz. Burhan karaçam meselesi.

Bu herif o gün aziz yıldırıma aziz diye üstüne basa basa konuşmasa ali koç ile aziz başkanının arası bozulmayacakti. Olaya sinirlenen koç aday olmayacak, dolayısıyla aziz bakanımda usulca çekilecekti köşeye.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte görgüsüze milletin içinde benden sonra Ali Bey başkan olacak dersen böyle olur ayaklar baş başlar ayak olmaya kalkar...Aziz Başkan'ınm ben kaçağım o sıralar yurtdışına kaçmaya çalışıyorum polis peşimde diyor bu Ali Koç züppesi çıkmış yandex kaç tık aldı 1 milyon üye ne durumda diyor :)

Cevabi acik net belli
Aziz Baskan Yalniz degildir. :D

Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar

5761249267b0a90d2c8fa8e3.jpg

Bugünkü açıklamaları beni üzdü Ali Koç'un. Bu herif uyandırmasa bari koyunları.

Ali Koç: “Atıp tutmak o kadar kolay ki. Kimse sorgulamıyor. ‘2013’te Fenerbahçe’yi 1 milyar dolarla devredeceğim’ dedi. Ama borç olarak mı demek istedi, tam bilmiyorum. Bugün Fenerbahçe’nin 400 milyon Euro borcu var. Bu ne demek biliyorsunuz. Faizi ne demek biliyorsunuz.''

Ali Koç: ''Ben mali özgürlüğümüzün nasıl elde edebileceğimizden bahsediyorum. Siz ‘Nasıl Şampiyonlar Ligi hedefi olmaz’ diyorsunuz. Bu karamsarlık değil, gerçekçilik. Anahtar kelime sabır.”

Kararsızım.

Aziz'in, looser olması bizim adımıza iyi ancak fenenrasyon ve diğer kulüpler üzerindeki etkisi düşünülünce kötü
Ali Koç'un ise elindeki sermaye bizi adımıza kötü ama tecrübesiz olması iyi.

Üzülerek söylemeliyim ki bir devrin sonuna geldik. Kah güldük kah yine güldük ama artık buraya kadar. Benim yaşım kadar başkanlığı var adamın ve başarısız, Ali Koç bu seçimi kazanır kazanmasına ama bu Koç'ta durumları düzeltemezse bu Fener'i uçurumdan aşağı itildiği hamle olur o yüzden bu süreci de takip etmek keyifli olacaktır.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt