- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Taraftarız biz çekeriz cefa,aziz Başkan bizi bırakma.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar
Maalesef fener taraftarı nankör olduğundan kupası fenerin başkanını tekrar seçmez hele ki zengin bir başkan adayı alfa var iken...Onun için galatasaray vefadır ve herkes bizim gibi ahde vefa göstermeyeceğinden maalesef hiç istemesek de Ali Koç başkanlığı alacak...aziz yildirima olan sevgimiz baskadir bizim. kupayla sampiyonluklarla olculmez. adi konamaz.

Sırf bu tartışmadan çıkan meseleden 3 sene dhaa başkanlığa adaylığıni koydu aziz baskanim.koskoca aziz yıldırıma "aziz" diye hitap eden bi şahsın futbolumuza güzellik sevgi saygı ve hoşgörü getireceğine inanmanın aziz başkanın paylaşımından sonra nekadar gereksiz olduğunı göstermiştir
İşte görgüsüze milletin içinde benden sonra Ali Bey başkan olacak dersen böyle olur ayaklar baş başlar ayak olmaya kalkar...Aziz Başkan'ınm ben kaçağım o sıralar yurtdışına kaçmaya çalışıyorum polis peşimde diyor bu Ali Koç züppesi çıkmış yandex kaç tık aldı 1 milyon üye ne durumda diyorSırf bu tartışmadan çıkan meseleden 3 sene dhaa başkanlığa adaylığıni koydu aziz baskanim.
Bknz. Burhan karaçam meselesi.
Bu herif o gün aziz yıldırıma aziz diye üstüne basa basa konuşmasa ali koç ile aziz başkanının arası bozulmayacakti. Olaya sinirlenen koç aday olmayacak, dolayısıyla aziz bakanımda usulca çekilecekti köşeye.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tum yorumlari okudum , vardigim sonuc , burada insanlar aziz yildirimi sevdiginden filan degil , onun doneminde ve onun yonetim anlayisinda bizim takimin daha basarili olup feneri geride birakacagindan oturu devam etmesini istiyorlar
Ali Koç: “Atıp tutmak o kadar kolay ki. Kimse sorgulamıyor. ‘2013’te Fenerbahçe’yi 1 milyar dolarla devredeceğim’ dedi. Ama borç olarak mı demek istedi, tam bilmiyorum. Bugün Fenerbahçe’nin 400 milyon Euro borcu var. Bu ne demek biliyorsunuz. Faizi ne demek biliyorsunuz.''
Ali Koç: ''Ben mali özgürlüğümüzün nasıl elde edebileceğimizden bahsediyorum. Siz ‘Nasıl Şampiyonlar Ligi hedefi olmaz’ diyorsunuz. Bu karamsarlık değil, gerçekçilik. Anahtar kelime sabır.”
Kimler kimler dursuncuymuş vay be rezalet.Herkes müsterih olsun.
![]()
Herkes müsterih olsun.
![]()