GSCimbom 18 Yaşında!

2 Ocak 2011'de üye olmuşum. Sanırım o yaz ÖSS'ye girecektim. Dile kolay 13,5 sene olmuş vay bee.

2011 yaz transfer nöbetinde gece 3'te gscimbom radyo yayını ile birlikte Muslera'nın Kupa Amerika maçlarını izlerdik. Hiç unutmam Arjantin-Uruguay maçında Muslera kale vuruşu kullandığı sırada yabancı spiker Galatasaray falan filan dedi diye "aldık lan adamı" diye seviniyorduk. Güzel günlerdi...

Sneijder'i beklediğimiz transfer süreci güzeldi. Sanırım Sneijder gelene kadar bi 10 gün Üniye gitmemiştim. Evden çıkmıyorduk ha geldi ha gelecek nöbetteydik ilk KAP bildirimini ben atmıştım foruma. Güzel beğeni yağmıştı :red: onu da unutamadığım anlara yazabilirim.

Hosbuldum. Forum olayini gercekten çok az biliyorum. Hayatımda ikinci forum üyeliğim hatta. Iki gun falan surdu üyeliğimin aktiflesmesi ben de bakınıp durdum foruma neler yazilmis diye. Ilk uye oldugum forumu cagristirdi bana yazılanlar, üslup, tarz vs. Bu arada ilk sayfanın ortalarında biryerdeydi bu konu basligi. Oyle derin bir araştırma yapmadım yani. Ama haklisin biraz garip bir giriş oldu :) Ama fena da olmadı, hatiralarini andı insanlar.
Harika sevindim 👍
İyidir gsc. Zaman geçer. Samimidir çoğu zaman

bahsetmiştim aslında da, bu konuya özel olarak da yazayım.
ido'da istanbul'a giderken yanda oturan masada biri laptoptan gscimbom'a girmiş bişeyler yazıyordu. yaz ayları kesin nöbet takibindeydi..

ordan görüp üye olmuştum, 1-2 gs forumu daha vardı onlar tarih oldular. tek kale burası kaldı.

bir de mesaj sayılarında kayıp vs oldu sanırım bir ara, sıfırlandı mı bir şeyler olmuştu tam hatırlamıyorum. neyse ki komple gitmedi. twitter popülerliği yokken zaten forumlar vardı, twitter olsa da farketmiyor gerçi, forum kültürünün ayrı bir havası var. keşke yeni üyeler ile daha da büyüyebilse ve yorum yapanlar artsa.

12 yaşındaysa 2012 öncesi katılım olanlar nasıl oluyor ? forum tarihine yönelik bir bilgi merak ettiğim.

Renktaş, Benjamin Button gibiyiz. Önceden John Benjamin muhabbeti de çok geçerdi. Güzel günlerdi.

Konu açılış tarihi şaşırttı senin hesabı renktaş. Normal şartlarda 20 sene olacak 1-2 yıl sonra

Ömür de geçti be, sneijder'i transfer ederken bu siteye üye olmuştum. O gün bugündür transfer nöbeti tutuyoruz ve yaşlandık.
Ömrümüzü yesin Galatasaray

09-12-2012’de üye olmuşum, 12 sene olmuş resmen..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

12 yıldır bu forumdayız hala profilimizde konu sayılarımızı göremiyoruz..

abi konum bilgisini zaten hepsi yalan oraya koy konu sayılarını bizde mutlu olalım

Vay be ben de 2012'de üye olmuşum.

O zamanlar üniversitedeki ilk senemdi. Aradan 12 geçmiş inanılır gibi değil zaman ne hızlı akıp gidiyor.

16. Seneme dayanmışım .Gscimbom forum iyiki var
her transfer haberlerinde oyuncunun ne olduğunu önden bilen futboldan anlayan insaların olduğu yer

Sneijder,Falcao nöbetleri efsaneydi

18 sene olur mu be
oha gscimbombom

18 sene olur mu be
oha gscimbombom
seç birini reis?

1722586555021.webp

karı olsan hangisi olurdun

Geri
Üst Alt