- 16 Haziran 2010
- 208.694
- 162.364
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve unutulmaması gereken şeyler yitip gitti.. sözler efsaneleşti, efsaneler tarih oldu, yerini emojiler aldı. 2500 yıl boyunca sevgi sözleri sırra kadem bastı. Ta ki tesadüfen yeni bir taşıyıcıyı kapanına kıstırıncaya kadar @Alper Altun
Harika sevindimHosbuldum. Forum olayini gercekten çok az biliyorum. Hayatımda ikinci forum üyeliğim hatta. Iki gun falan surdu üyeliğimin aktiflesmesi ben de bakınıp durdum foruma neler yazilmis diye. Ilk uye oldugum forumu cagristirdi bana yazılanlar, üslup, tarz vs. Bu arada ilk sayfanın ortalarında biryerdeydi bu konu basligi. Oyle derin bir araştırma yapmadım yani. Ama haklisin biraz garip bir giriş olduAma fena da olmadı, hatiralarini andı insanlar.
Kimden torpillisin öğrendim AliTwitter çöplük. Yokolmasını istediğim tek mecra sosyal medya
12 yaşındaysa 2012 öncesi katılım olanlar nasıl oluyor ? forum tarihine yönelik bir bilgi merak ettiğim.
Evet, isim alayım?Kimden torpillisin öğrendim Ali
vay be kısa sürede layk milyoneri olunmuştuVay be ben de 2012'de üye olmuşum.
O zamanlar üniversitedeki ilk senemdi. Aradan 12 geçmiş inanılır gibi değil zaman ne hızlı akıp gidiyor.
seç birini reis?18 sene olur mu be
oha gscimbombom
beni karı olarak yaratmayan allah'a binlerce kez şükür ederim