Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 19.511
- 7.926
- 1.818
Vay be 17 yasinda üye olmusum. Üzerinden 11 sene gecmis. Zaman su gibi akiyor gercekten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef öyle oldu. Mesela Atilla abi vardı, adam ne analizler yapar paragraflarca mesajlar yazardı. Ve yazdıklarını su gibi okurduk.şimdi forum trollere ve transfer taraftarlarına döndü üstatlar
Bizim ruhumuz gencforuma katıldığımda barış savaş bile gençti
hey gidi
Avrat düşmani recepRecep gibiler olmasa tam aile ortamı olan canım forumcum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2019 bir tane daha yapmıştıkistanbuldaki son halı saha maçını seyrantepe de oynamıştık heralde , maç sonrası aksihar maçını izlemiştik topluca garry koçum aksihara saplamıştı 2 tane @Keramettin TANRIVERDİ
![]()
TM Akhisarspor 1 - 2 Galatasaray
Haftaya lider giren Galatasaray, 32. hafta maçında Spor **************************** Akhisar Stadyumu'nda TM Akhisarspor'a konuk oldu. Garry Rodrigues’in golleriyle 2-1 kazanan takımımız ligin bitimine 2 maç kala en yakın iki rakibinin 3 puan önünde liderliğini sürdürdü.www.galatasaray.org
Heaa doğru bende oradaydım kaçırmışım
maç mı yaptınız kanks yav
yarro eğlensin diye yapmıştıkmaç mı yaptınız kanks yav
çağrılmamıştımyarro eğlensin diye yapmıştık
sen niye gelmedin
2018dekini de seyrangahta oynadık, biz maç yaparken ifbnin de maçı vardı aynı anda @Alpay Asma iki de bir dışarıdakilere maç skorunu sorup duruyorduHeaa doğru bende oradaydım kaçırmışım![]()

çağrılmamıştım
2018dekini de seyrangahta oynadık, biz maç yaparken ifbnin de maçı vardı aynı anda @Alpay Asma iki de bir dışarıdakilere maç skorunu sorup duruyordu![]()
Maçların linki var mı elinde adaş , sosyalhalısaha da olması lazımdı2018dekini de seyrangahta oynadık, biz maç yaparken ifbnin de maçı vardı aynı anda @Alpay Asma iki de bir dışarıdakilere maç skorunu sorup duruyordu![]()
maç gününe ait linkler oluyor ama video kısmı boş uzun süreli arşiv tutmuyorlar 5 6 sene geçmiş abiMaçların linki var mı elinde adaş , sosyalhalısaha da olması lazımdı