GSCimbom 18 Yaşında!

Vay be 17 yasinda üye olmusum. Üzerinden 11 sene gecmis. Zaman su gibi akiyor gercekten.

şimdi forum trollere ve transfer taraftarlarına döndü üstatlar
Maalesef öyle oldu. Mesela Atilla abi vardı, adam ne analizler yapar paragraflarca mesajlar yazardı. Ve yazdıklarını su gibi okurduk.

Forum üyeleri bir şehirde toplanır halı saha maçı yapadık...vb hey gidi günler hey. Ispartadan Bursaya halı saha maçı için gitmiştim 2 kere...

Takımı desteklemek bir yana, Kimi duygularını paylaşıyor, kimi terapi oluyor, kimi eğleniyor stres atıyor, kimileri dertlwşiyor, fikir alıp veriyor vs vs... Velhasıl, evlerde bile muhabbetin zor olduğu bu dönemde kıymetini bilmek lazım forumun.

istanbuldaki son halı saha maçını seyrantepe de oynamıştık heralde , maç sonrası aksihar maçını izlemiştik topluca garry koçum aksihara saplamıştı 2 tane @Keramettin TANRIVERDİ

istanbuldaki son halı saha maçını seyrantepe de oynamıştık heralde , maç sonrası aksihar maçını izlemiştik topluca garry koçum aksihara saplamıştı 2 tane @Keramettin TANRIVERDİ

2019 bir tane daha yapmıştık

1722502215996.webp

Maalesef bu forum yuzunden gay oldum.
Ne alaka lan doruk? demeyin öyle öylee

Herkes mizahin bir muslugunun basini tutmustu. Nereye gitsem benden daha iyi saka yapan ustatlar vardir bir tek alkolik ve gay yoktu. Dogruya dogru iyi ekmegini yedik ama surec cok yakiciiydi gay olmadan gay sakasini yapamiyordum. Internetten bir dayiyla tanistim dedim acilinden gay olmmam lazim. Hallederiz dedi bol bol saka yapmak istiyorum. Gay mizahi hakkinda cigir acmak niyetindeyim dedim. Deli oğlan sen benim yuvamı yıkacaksın, uzak dur benden demisti.

Aylarca facebook bulmus fakat sermaye olmadigi icin siteyi kuramayan zuckerberg gibiydim.

Gelinen noktada kendimden cok sey verdim ama hala adminlerin sevdigi bir uye olamadim. Keske adminler seni seviyorum doruk deseler iste o zaman vicdanim rahat edecektir.

Geri
Üst Alt