Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.546
- 421
- 1.878
burdayiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla çok kralsın abdullah abiReklam için üyelere mesaj atılması olayı enteresan. 8-10 yıl falan önceydi herhalde, İnsan gençlikte hata yapabiliyor demek ki...
Etik değerler zamanla değişiyor, gelişiyor. Artık 1 kuruş bile manipülasyon istemem örneğin. "0" giderim ama kafam, vicdanım rahat olur.
Bu forum önemli bir kilometre taşı oldu hayatımızda. Dostluklar muazzam. Ne yapmışsak, iyi ki yapmışız.
Daha nice yaşlara GSCimbom Ailesi.Bu ortam neler gördü neler.Ama ben kendim ile olanı yazayım yeter zaten.
Suan sevgili Eşim ve ben bir zamanlar iki yabancı iken.Hayatimizi birleştirip bir ömür boyu beraber olmaya yemin ettiğimiz ortamdır GSCimbom.
Muthis kalıcı dostluklar edindiğim,7 yıllık evliliğim ve bu guzel evlilikten 3 tane aslan parçası evlatlarımin olmasını sağlayan ortamdır GSCimbom.
Çok güzel kardeşlerim,Abilerim,Ablalarım olmasını saglayandir GSCimbom.
!!!!! Unutma ve Unutturma GSCimbom koskocaman buyuk bir Ailedir !!!!!
Ne anılar vardır bu Ailenin içersinde anlatmaya kalksak sabahlar olmaz ama en büyük güzelliği ise Samimiyettir GSCimbom Ailesi.
Seviyorum herbirinizi.
Saygılar...
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeşim benim evet gerçekten özel günlerdi.Yillar ne çabuk geçmiş.Ama herşeyiyle güzel günlerdi.Ekli dosyayı görüntüle 19379Daha nice yaşlara GSCimbom Ailesi.Bu ortam neler gördü neler.Ama ben kendim ile olanı yazayım yeter zaten.
Suan sevgili Eşim ve ben bir zamanlar iki yabancı iken.Hayatimizi birleştirip bir ömür boyu beraber olmaya yemin ettiğimiz ortamdır GSCimbom.
Muthis kalıcı dostluklar edindiğim,7 yıllık evliliğim ve bu guzel evlilikten 3 tane aslan parçası evlatlarımin olmasını sağlayan ortamdır GSCimbom.
Çok güzel kardeşlerim,Abilerim,Ablalarım olmasını saglayandir GSCimbom.
!!!!! Unutma ve Unutturma GSCimbom koskocaman buyuk bir Ailedir !!!!!
Ne anılar vardır bu Ailenin içersinde anlatmaya kalksak sabahlar olmaz ama en büyük güzelliği ise Samimiyettir GSCimbom Ailesi.
Seviyorum herbirinizi.
Saygılar...
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
abi kelimesinin anlamını, senden öğrendiğimiz günlerden bir hatıra abi![]()
Bunu yazmak için mi üye oldun? İlk mesajın çünkü. Üye oldun ve en son 2018 de yazılmış bu başlığı bulup bunu mu yazdın? Merak ettimYillar once Galatasaray.net diye bir forum vardi. Acaba bu ayni forumun devamı mi?
Bunu yazmak için mi üye oldun? İlk mesajın çünkü. Üye oldun ve en son 2018 de yazılmış bu başlığı bulup bunu mu yazdın? Merak ettim
2011 ocağında buraya adım attım sen. B.k gibi sezonduSabri'ye adadan kanca haberleri sonrası, forumda olmak isterdim. Nice senelere gsc
Evet öyle olmuştu. Eski sahibi Oğuz muydu neydi forumun serverini mı silmişti bi şeyler yapmıştı da sıfırdan kurduk her şeyi. Forumun 101. üyesi olarak kuruluş ve gelişmesinde emeklerim var; onur ve gurur duyuyorum. Tabii ki en büyük alkış Abdullah(Taşan) ve Mustafa(Gürpınar) abiyeBizim üyelikler 2008 gözüküyor daha eski olması lazımdı aslında , bi ara yenilenmiştik sanki öyle bişi hatırlıyorum bi değişiklik olmuştu ama . Vay be günlerdi ya .
Guzel, seviyeli bir gruptu. Keyif almistim. O nedenle merak ettim.Bunu yazmak için mi üye oldun? İlk mesajın çünkü. Üye oldun ve en son 2018 de yazılmış bu başlığı bulup bunu mu yazdın? Merak ettim