GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Cevap: GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Gökhan,Servet

linderoth, gökhan zan, mehmet topal,ayhan,barış,serkan çalık,hakan balta,caner erkin,nonda,emre güngör

servet, gokhan zan, kesinlikle gönderilmeli leo franco su an icin takımda kalmalıdır

elano icinse dünya kupasından sonra değerlendirme yapılmalıdır...gerekirse m topal ve hbalta stoperde gayet iyi oynarlar...

tabi eminim öyledir.

linderoth, gökhan zan, mehmet topal,ayhan,barış,serkan çalık,hakan balta,caner erkin,nonda,emre güngör

hakan baltayı gönderipte kimi alıyorsun renktaş takıma iki yıldır takımın en istikrarlısıydı yarın dönemdir böyle oynuyor diye mi gönderiyorsun. Yazdığın adamların çoğu genç ve bir külfetleri yok. Barışın ne kadar eksiği olursa olsun gelişmeye çok müsait bir adam ve disiplinli çok yüksek para da almıyor. Caner zaten kiralık Topalı göndersen onun gibi Türk bulamazsın.

Biraz takımımızın arkasında duralım mantıklı konuşalım...

1-leo franco

2-arda turan

3-gökhan zan

4-ayhan akman

5-caner erkin

Leo Franco ve Ayhan

Ayhan, Servet, Linderoth, Nonda, Serkan Çalık, Caner Erkin, Barış Özbek, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Gökhan Zan.

Baros ve Keita haricinde tüm yabancılar gitmeli. Arsenali örnek alalım derim. Yerlerine ise daha ekonomik,genç,hızlı, oyuncular alınmalı. Miadı dolmuş popüler yabancılar alma politikasından vazgeçilmeli. Brezilya,Fransa,Afrika dan incelenip takıma katımalıdır.

Baris - Yetenek 0 hic birsey yok cocukta bizim takimda oynayacak kalitede degil.

Serkan calik - 2 seneden beri sakat simdiden sonra bir hayrini görmeyiz zaten sene sonu sözlesmesi bitiyor.

Serkan Kurtulus- Gereksiz, Sabri var o yoksa Ugur var .

Göki Zan- Servetle ayni tip oyuncu, cok agir kaliyor birazda kazmalik var hani :D

hakan baltayı gönderipte kimi alıyorsun renktaş takıma iki yıldır takımın en istikrarlısıydı yarın dönemdir böyle oynuyor diye mi gönderiyorsun. Yazdığın adamların çoğu genç ve bir külfetleri yok. Barışın ne kadar eksiği olursa olsun gelişmeye çok müsait bir adam ve disiplinli çok yüksek para da almıyor. Caner zaten kiralık Topalı göndersen onun gibi Türk bulamazsın.

Biraz takımımızın arkasında duralım mantıklı konuşalım...

Ergünden ne farkı bu sene hakan baltanın açıklarmısın.şu yaşında aynı performansı verir ergün penbe :) belki hakan baltadan daha süratlidir.daha ruhlu olacağı kesin.

1-Aykut

2-Emre Güngör

3-Kewell

4-Nonda

5-Aydın

biraz para veren olursa da Topal..

Serkan(2), Alpaslan Caner gibi gençlerde ışık görüyosa teknik heyet durabilirler, bi zararları yok..

Eyvah eyvah!!! Gönderilenlere bak. Yok bu başlık bana göre değilmiş arkadaş, geldiğim gibi gidiyorum...

Bu başlığı baştan sona okudum ve azınlık olmanız adına dua ediyorum. Taraftarımızın profil seviyesi bu kadar düşmüşse rezillik içindeyiz demektir.

Bu başlığı baştan sona okudum ve azınlık olmanız adına dua ediyorum. Taraftarımızın profil seviyesi bu kadar düşmüşse rezillik içindeyiz demektir.

Renkdaş seviye tahlili yapmak sana düştü heralde? Herkesin fikri kendine, forumun amacı bu. Düşmenin çıkmanın ölçütü senin görüşlere katılman mı acaba? Merak ettim.

Renkdaş seviye tahlili yapmak sana düştü heralde? Herkesin fikri kendine, forumun amacı bu. Düşmenin çıkmanın ölçütü senin görüşlere katılman mı acaba? Merak ettim.

Benim görüşüm yok burada... Burada doğru ve yanlış var. 'Arda Turan ve Kewell gönderilsin' demenin ne gibi bir mantığa ve taraftarlık anlayışına uyduğunu anlamakta güçlük çekiyorum.

Bütün takım yetersizmiş de biz bilmiyormuşuz.Sene başı yüzyılın kadrosu demiyor muydunuz? :)

HAKAN BALTA kesinlikle gitmeli arkadaslar.yedigimiz gollerin tamamina yakini onun bolgesinden,ne bir adam tutabiliyor ne de bir top oyuna sokabiliyor hatta bir orta yaptigini goren var mi bu sene.

kesinlikle gonderilmeli,sabriye helal olsun kendisi bu durumdayken cok toparladi duzeldi.ama hakan balta takimin kaybettigi puanlarda bas rol oyuncusu!!!

10 uzerinden degerlendirmek gerekirse ;

mucadele 0

isabetli pas 1

alan savunmasi 2

hucuma katki 1

savunma 1

hava toplari 1

kuvvet 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 _ seviyeyi belirlemede uzman misin ?

2_ futbolu biraz biliyorsan takimdaki faydasiz ve gereksiz olani veya olanlari gormen cok da zor degil

3 _ boylelerini takimda tutmanin ne geregi oldugunu aciklar misin ? :confused:

HAKAN BALTA kesinlikle gitmeli arkadaslar.yedigimiz gollerin tamamina yakini onun bolgesinden,ne bir adam tutabiliyor ne de bir top oyuna sokabiliyor hatta bir orta yaptigini goren var mi bu sene.

kesinlikle gonderilmeli,sabriye helal olsun kendisi bu durumdayken cok toparladi duzeldi.ama hakan balta takimin kaybettigi puanlarda bas rol oyuncusu!!!

10 uzerinden degerlendirmek gerekirse ;

mucadele 0

isabetli pas 1

alan savunmasi 2

hucuma katki 1

savunma 1

hava toplari 1

kuvvet 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:confused: bu mudur yani ?

Geri
Üst Alt