Yaser Aydın
Cezalı
- 27 Ekim 2009
- 8.438
- 0
- 1.171
Cevap: GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?
Gökhan,Servet
Gökhan,Servet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
servet, gokhan zan, kesinlikle gönderilmeli leo franco su an icin takımda kalmalıdır
elano icinse dünya kupasından sonra değerlendirme yapılmalıdır...gerekirse m topal ve hbalta stoperde gayet iyi oynarlar...
linderoth, gökhan zan, mehmet topal,ayhan,barış,serkan çalık,hakan balta,caner erkin,nonda,emre güngör
hakan baltayı gönderipte kimi alıyorsun renktaş takıma iki yıldır takımın en istikrarlısıydı yarın dönemdir böyle oynuyor diye mi gönderiyorsun. Yazdığın adamların çoğu genç ve bir külfetleri yok. Barışın ne kadar eksiği olursa olsun gelişmeye çok müsait bir adam ve disiplinli çok yüksek para da almıyor. Caner zaten kiralık Topalı göndersen onun gibi Türk bulamazsın.
Biraz takımımızın arkasında duralım mantıklı konuşalım...
Bu başlığı baştan sona okudum ve azınlık olmanız adına dua ediyorum. Taraftarımızın profil seviyesi bu kadar düşmüşse rezillik içindeyiz demektir.
Renkdaş seviye tahlili yapmak sana düştü heralde? Herkesin fikri kendine, forumun amacı bu. Düşmenin çıkmanın ölçütü senin görüşlere katılman mı acaba? Merak ettim.
Bu başlığı baştan sona okudum ve azınlık olmanız adına dua ediyorum. Taraftarımızın profil seviyesi bu kadar düşmüşse rezillik içindeyiz demektir.
HAKAN BALTA kesinlikle gitmeli arkadaslar.yedigimiz gollerin tamamina yakini onun bolgesinden,ne bir adam tutabiliyor ne de bir top oyuna sokabiliyor hatta bir orta yaptigini goren var mi bu sene.
kesinlikle gonderilmeli,sabriye helal olsun kendisi bu durumdayken cok toparladi duzeldi.ama hakan balta takimin kaybettigi puanlarda bas rol oyuncusu!!!
10 uzerinden degerlendirmek gerekirse ;
mucadele 0
isabetli pas 1
alan savunmasi 2
hucuma katki 1
savunma 1
hava toplari 1
kuvvet 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:confused: bu mudur yani ?