Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.182
- 617
- 1.233
Aynen Tapatalk Pro var bende, yurtdisindan simdi bende girebiliyorum.Yurtdışından yeniden giriliyor. Sorun çözüldü sanırım. Tapatalk’ta oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Tapatalk Pro var bende, yurtdisindan simdi bende girebiliyorum.Yurtdışından yeniden giriliyor. Sorun çözüldü sanırım. Tapatalk’ta oluyor.
Admir olman beni güldürüyorNe istedinizde vermedik ulan
admirim yeni tema vardıNe istedinizde vermedik ulan
salak salak yazma senin yüzünden güme gidecezAdmir olman beni güldürüyor
Yapılıyoradmirim yeni tema vardı
İsim revizasyonu istedik. Vermediniz!!!Ne istedinizde vermedik ulan
Gsc uygulamasindaki hesabim ile browser üzeri girdigim hesap bir degil. Mesaj sayisi olsun, üyelik katilim tarihi, avatar resmi, begeni sayisi, hesap ayarlari vs. uyusmuyor.

fark ettiyseniz 2 hesabiniz var cunkuGsc uygulamasindaki hesabim ile browser üzeri girdigim hesap bir degil. Mesaj sayisi olsun, üyelik katilim tarihi, avatar resmi, begeni sayisi, hesap ayarlari vs. uyusmuyor.
Iki hesap ayni hesap, iki ayri hesap degil. GSC uygulama appi tekrar yeni calistigindan beri böyle. Hesaba giris icin kullandigim e-mail ve sifre ayni, yani iki hesap kullanmiyorum. Browser ve uygulamada ayri ayri hesap diye gösteriyor ama degil.fark ettiyseniz 2 hesabiniz var cunku
ama hesaplari birlestirdim.
sorun cozuldu...