GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Çoğunluk bilinçli.İtiraz edenlere elbette bir şey denemez.Ama çıkıp sen kimsin istifa diyorsun tarzı hitamlar hoş değil. Yüzde 70i rahat geçer buna katılanların.Unutmayın demokraside çoğunluğun söyledikleri geçerlidir.Bu konudada görüntü o.En azından bilinçli taraftar neyin ne olduğunu biliyor.

iğnelemek gibi bir amacın yoksa neden böyle bir soru sordun? ben de sizin gibi bir gscimbom üyesiyim o kadar. neyi merak ettin???

Çünkü biz demişsin. Büyük bir topluluk adına konuşuyormuşsun gibi geldi.

Ha Gscimbom üyesi olarak konuşuyorsan konuyu azcık okuduysan buna muhalif olan insanlar var ve muhalif olmasalar bile, bunu destekleseler de kendi adlarına konuşmayı tercih edip sana kendilerini temsil hakkını vereceklerini sanmıyorum.

Ha ama atıyorum Ultraslan kendi arasında destek belirtmek için seni seçmiştir o zaman gel burda biz falan yaz. Aksi halde yanlış bir tavır olacak bu yaptığın.

Görsem 3-5 kişiden fazlası itiraz ediyor, konu başlığını sabitten düşürür, daha da da fazlaysa içeriğini falan değiştiririz. Ama göremiyorum. Aynı kişiler, aynı laflar.

Ne dediğimizi anlamaya çalışmak yok, iletişim tamamen kapalı.

Önümüzdeki hafta umarım iyi bir futbolla Trabzon maçını kazanırız. O zaman bu konuya bir de anket katmayı önericem. Ha kaybedersek yine bir değişim olacak. Bir sürü insan burda sizi destekleyecek. Belki önceden desteklemeyenlerde. Yani bahsedilen destek faktörü son derece değişken.

Önümüzdeki hafta umarım iyi bir futbolla Trabzon maçını kazanırız. O zaman bu konuya bir de anket katmayı önericem. Ha kaybedersek yine bir değişim olacak. Bir sürü insan burda sizi destekleyecek. Belki önceden desteklemeyenlerde. Yani bahsedilen destek faktörü son derece değişken.

Balık hafızalı bir toplumuz malesef o konuda haklısın.

Ben sana klübün kredi alabilmesinden bahsediyorum sen ne diyosun. Olayı başka yerlere çekmeye çalışıyosun. Demogoji diyoruz biz buna. Demişsin ki uluslararası alanda kredibilitemiz kalmaz. Hiç bir uluslarası şirket bizle çalışmaz. Ben de demişim ki madem kredibilite o kadar önemli, Türkiyede alınmış 70 milyon krediyi niçin küçümsüyorsun? Kasımpaşaspor alsın yiyosa o krediyi. Sen de olayı abuk subuk yerlere çekmeye çalışıyosun. Tekrar söyliyim demogoji bunun adı.

Maddi olarak klübün sponsorluk gelirlerini bir araştır. Resmi sitede var. Gerçi ben de yazdım ama inanmıyosun. Ne kadar arttığını kendin görürsün. Geçen sezon sonlarında yanılmıyosam Türkcelle ciddi anlamda büyük bir sponsorluk anlaşması yapılmıştı.

Galatasaray store diyorum, taraftar bilinçlendi diyosun bana. Vahiyle gökten mi indi Polat zamanında bu bilinç?

Aç forumun projelerle ilgili bölümünü oku en azından.

QVT ile ilgili postingler yapılacaktır. Ama niçin önemsiz olduklarını, niçin bu postinglere rağmen birleşmenin başarılı olduğunu anlattım. Sen hala sorun var diyosun. Sorun olabilir. Ama sonuçta istediğimizi öyle yada böyle alıyoruz. hem de karlı biçimde.

Teknik direktörümüz Rijkaard konusunu aç oku bakalım ne kadar isteniyomuş son zamanlarda... Eski başkanlar dediğin 4-5 kişi. Bir de taraftar var unuttuğun stadda bağıran ; )

Açıkcası bu forumun sahipleri var. Ona itirazım yok. Ama hala 8000'de 41 kişi istemiyor denmesi biraz biz yaptık oldu der gibi bir yaklaşım. Ve görünen de o ki bu topic destek falan alamıyor. En azından 8041'de 8000 oranında destek almadığı kesin. Ama üstü örtülü imalı imalı sesini kes demen de belli ediyor zaten karşıt düşünceye bakış açını. "Abdullah abinin dedigi 41 kisi icinde olmak kotu birsey degilki ayrica bazen bu forumun sahipleri oldugunu unutmayin bence...." Hakikaten ibretlik olan bir şey varsa bu cümlelerin olmuş. Benim Galatasaray'dan çıkarım olmadığı kesin bu konuda ikinci defa saçma sapan suçlama yapıyosun da, acaba sen bu forum yönetimine şirin gözükme çabanı nasıl açıklayacaksın?

yahu tamam senin gozunu acmak gibi bir amacim yok vazgectim

adnan polatin akrabasimisin nesin kardesim

ben yabanci yatirmci gelmez diyorum sen burda kredi aldik diyorsun

kredi icin ne gelirler gosterdik arastirdinmi

yayin gelirleri bunun yuzde kaci?

eger yayin geliri sayesinde aldiysak polata bravo cok iyi is cikardi:)

vay be borclandik sonunda kral baskan:)

2 mesaj once git kaptanina kufreden ua ya sallasana diyorsun

simdide bak taraftar macta istifaya davet etti diyorsun

hangisini korudugunu cozemedim

ha dur cozdum

en buyuk baskan polat

30 tane suclama yaptim hangi birinde polat hakli diyebiliyorsun:)

ben goremedim

bana sponsorluk falan deme

fatih terim zamaninda transfere harcadigumiz paranin yarisini harcayamadik

dalgami geciyorsunuz yahu

he evet para icinde yuzuyoruz merak etmeyin hersey cok guzel

birde biz gorsek yada futbolcular 3 kurus tqksitlerini alabilseler

yada stadin komik taraflari duzeltilse vesaire

hic bir tutarli hareket yok yazdiklarnda

tek elindeki sey sirket birlesmesi ki ne durumda oldugunu kimse bilmiyor

sana pegasustan kac para aldik diyorum cevap veremiyorsun:)

ama cok iyiyiz finansal olarak degilmi

sportif olarak zaten tartismanin manasi yok

ben hatami kabul ediyorum gelirken cok svindim destkledim

ama GS in gerek prestiji gerek yonetilis sekli icime sinmiyor

benim gibi insanlar senin gibi elinde gercekler olmadan koruyanlardan daha fazla emin ol

ayrica 2 maglubiyete bakar ruzgarin ters donmesi

alistik bu islere artik

halka acik sirkete bak

gecen hafta 35 milyon kredi cekmisiz ne icn acaba borsa piyasasindada bilen yok

4-5 baskan sadece ha:) evet zaten yasayan 255 baskanimiz vqrdi degilmi:)

komik statementlarina yenilerini eklemeye devam ediyorsun

her neyse sen destegine devam et GS sahipsizdi mantigniz sizi yilana bile sariltti sanirim:)

ne sardan ne ustunel ne arda ne rijkaard ne sezgin konusunda kimseyi kandiramaz bu baskan

cunku bir dedigi bir dedigini tutmayacak

sen soylesene bana o kadar iyi ayrildiklari FR ye yemek falan verdiler ama adamin gidecegi gunu ogrenebilen taraftar cikmadi ne kadar enteresan degilmi:)

Cuba da bile gulerler bu cingeneliklere:)

Gördüğüm kadarıyla istifa çağrısı Galatasaray etiğine aykırı hareketler yoğunlaştığı için yapılmış. Bunlar bir kez de olsa yaşandı maalesef. Gelip geçici günlük başarılar bu durumu değiştirmez. Gscimbom bir taraftar forumu da, buna itiraz etmek istemekte çok haklıdır. Belli bölümlerine katılmasamda, geneline imza atıyorum.

hala bekliyorum

adnan sezgin canli yayinda hakanla alakamisz yok gorusmedik diyor

yorumunu bekliyorum

ama simdi unutulacak bunlar

ayni fenerden ocumuzu alacagiz dedikten sonra unutuldugu gibi

gecelim bunlari gecelim

biz bos konusup arkasini dolduramayan baskan istemiyoruz

dogrusu su ki

ben aslinda bu kadar cok konusan baskanda istemiyorum arkasi dolu olsa bile

bu arada ermanla sezginin arasi cok iyi bu aralar:)

arda da zaten yan kapinin tokmagi

hadi bunlara cevap verde herkes gorsun mukemmel analizlerini

ha birsey daha

sirket birlesmesi 5 sampiyonluga bedelmisya:) 30 milyonmu harcadik tam bilmiyorum

2 kere sampiyonlar liginde ust tura falan ciksak bu krediye ihtiyac kalirmiydi hesap yapabilen bir arkadas bana soyleyebilirmi tam olarak odul miktarini bilemiyorum

ha bide prestij kaybi falan var onlari saymayalim

Görsem 3-5 kişiden fazlası itiraz ediyor, konu başlığını sabitten düşürür, daha da da fazlaysa içeriğini falan değiştiririz. Ama göremiyorum. Aynı kişiler, aynı laflar.

Şöyle bir hızlıca gözden geçirdim konuyu. Hep aynı kişiler aynı laflar demişsin, çünkü karşı tarafta da aynı kişiler aynı laflar var. Ayrıca sayı olarak belki istifa isteyenler biraz fazladır. Onlar da genelde konunun ilk sayfalarında. Arada 5-6 mesaj atıp gitmiş olanlar da var. Neyse yardımcı olsun diye konuyu desteklemeyenlerin mesajlarından birer alıntı yaptım. Aynı kişinin mesajından yanlışlıkla iki alıntı yapmış olabilirim. Çünkü 13 sayfa taradım.

Tabi kendi mesajlarımdan alıntı yapmadım ek olarak ben de varım.

bu kadar mı futboldan uzaksınız gsc

e peki istifa ettiler diyelim, yerlerine kim gelecek ? Adnan Öztürk mü? bırakın Allah aşkına...

Elbette şu anki yönetimi savunacak değiliz ancak şu durumda böyle bir olay kulübe birşey kazandırmaz

Doğru bir zaman olduğunu düüşnmüyorum.

Galatasaray yönetiminin önemli projelere imza attığını geçmiş yıllara göre pazarlama gücünün daha kuvvetli olduğunu yapılan atılımların mevcut yönetimden öncesine göre çok çok üst düzeyde olduğunu bilen bir taraftar olarak Adnan Polat yönetimini destekleyen bir Galatasaray taraftarı olduğumu bildiriyor ayrıca uzun vakit geçirdiğim ve beğenerek kullandığım GSC forumunun almış olduğu bu kararı desteklemiyorum, mantıklı bulmuyorum.

Ayne bende öyle. Kesinlikle çok saçma bir karar olur. Rijkaardla olmayacağı belliyken sırf Rijkaard kovuldu diye Rijkaardı savunmak için kongreyemi gidilir ya. Rijkaardla Galatasarayın 2 yılı boşa geçmiştir. Yazık olmuştur boşa geçen 2 yıla. Allahtan projeler halloldu. Bundan sonra başkanımızın deyimi ile tünelin ucu gözüktü. Önümüz aydınlık. Bu yıl belki şampiyonluk zor ama imkansız değil.

kesin burda olanlar Adnan Öztürk Karşısında Adnan Polatı destekleyenlerdir

YAZIK.

Yerine gelebilecek yönetim belirlenmeden kesinlikle desteklemiyorum. Bunlar gitsin de kim gelirse gelsin mantigini dogru bulmuyorum. Adnan Polat'tan daha iyi olacagina inandigim bir adayin cesaretini toplayip da elini tasin altina koymasini beklemiyorum su saatten sonra. Canaydin döneminde nasil cesaret edemedilerse, gecen 2 kongrede nasil edemedilerse gene edemezler.. Gerci maddi acidan bu kadar düzlüge cikmisken Galatasaray'i sahiplenmeleri benim icin bir sey ifade etmez.

Adam gibi birileri ciksin, projelerini, planlarini anlatsin bana güven versin, inandirsin söylediklerine o zaman Polat istifa edebilir. Ama gene estetik cerrahlari falan aday olacaksa, ne idügü belirsiz Adnan Öztürk cikacaksa gene ortaya kesinlikle Polat kalsin.

Futbol disinda basari isler yaptilar bunu kimse inkar edemez.Onun disinda bazen Galatasarayin soylem ve tarzina uymuyan hal ve hareketleri oldu,alisacaklar diyelim.Kendi fikrim son yaptiklari Hagi ve Tugay hamlesi yaptiklari en onemli icraatlardan biridir butun gunahlarina affettirecek bir hamledir..Onlar arkasinda durursa bizde onlarin arkasinda dururuz ,el birligiyle basaridan basariya kosariz..Yok eger bu iside ellerine gozlerine bulastirirlarsa ,kimsenin bir sey yapmasina gerek yok kongrede koltugu devrederler.Yoksa bu yasima kadar trubun tepkisiyle istifa geldigini,yonetim degistigine ben sahit olmadim.Bosuna nefes tuketmeye gerek yok .

Yönetim maddi anlamda çok işler çıkartıyor. Ama futbola da hadlerinden fazla karışıyorlar. Biraz akılları varsa futboldan ellerini çekerler.

Onu da Almanya'daki gibi Fatih Terim, Hakan Şükür vs. isimlere bıraksalar İngiltere'deki yönetim şeklinin Türkiye'deki temsilciliği olurlar ama...

Taraftar istifa. Taraftar istifa edip yerine yeni bir taraftar profili çıkmadıkça yönetimlerin istifa etmesi bir çözüm getirmez. Hepsi birbirinin benzerleri arada biraz farkları olsada..

Beyler 2 yıldır bu foruma üyeyim ama böyle saçma bi Galatasaraylılık örneği görmedim. Giden gitmiştir kardeşim. Bana göre de kalmalıydı Riijkard ama Türkiye'de maalesef skor birincil manada başarı göstergesi olduğu için süregelen olmuştur.. Siz eğer bi isyanınız varsa bunu sisteme yapın.. Devrim mevrim darbe marbe işlerine girişin.. En nihayetinde Riijkard aç, açıkta, sokakta da bırakılmadı, onu düşünüyorsanız.. Haa eğer Galatasarayı düşünüyorsanız, gidene değil gelene yoğunlaşın.. Afedersiniz ama 25 milyonun içinde çok büyük bi çoğunluğuz gibi bak biz 8000 kişiyiz ona göreee tarzında bişeyler yazmışsınız.. Ki bu 8000 kişinin hepsi size katılıyor diye bişey de yok.. Riijkarda sabredilmedi diyorsunuz, 10 senedir başarısızlıklar abidesi azize yıldırıma sabredilen bir ortamda Galatasarayımıza hiç bir dönemde yapılmamış hizmetler getiren kendi başkanımıza sabretmiyorsunuz.. Bu nasıl çelişkidir.. Korkarım ki siz de bas bas "yıldırım demirören yeeter" diye bağıran taraftar gibi 2 transfer yapılınca çark edeceksiniz..

yönetim profili beğenilmiyor evet bende beğenmiyorum ama mart'a da pek birşey kalmadı.olağanüstü kongreye gerek olduğunu düşünmüyorum ki divan kurulundan en ufak bir çatlak ses dahi çıkmadı henüz.Divan kurulu yönetimin arkasında ve mart ayındaki kongrede de ben açık ara farkla adnan polat'ın tekrar kazanacağını düşünüyorum.Aday olarak karşısına ciddi isimler çıkmayacaktır.kusura bakmayalım ama gerçekler acıdır.bu adamlar tekrar seçimi kazanır başımızda durmaya devam ederler.özhan canaydının kaos dönemlerinde bile 3 seçim üst üste kazandığını unutmayalım.Ve bu yıl özellikle transfer konularında ciddi hatalar yapılmış olabilir ama ne kadar benimsemesem de kendisini adnan polat'ın geçmişte yaptıklarını bir Galatasaray'lı olarak silemem.

Aslında ekonomik anlamda, 2-3 gömlek büyüdü Galatasaray. Bu çok çok olumlu fakat önemli olan dengeyi sağlayabilmek. Eski yönetimler de sadece futbolu düşündüğü için, ekonomik anlamda rezil bir durumdaydık. Şimdi de sadece maddi durum düşünüldüğünden, futbolda rezil durumdayız. Kimsenin karışmayacağı, işini bilen, profesyonel bir futbol direktörü ile bu iş çözülebilir mi, bilmiyorum. Ama Adnan Sezgin kesinlikle bu görevi layıkıyla yapamamakta, bundan da eminim. Denemekte fayda var.

bende davet etmiyorum istifaya.şimdi birden bire nerden çıkdı bu konu anlam vermek imkansız.tam herkese güven gelmişken herşeye yeni başlıyorken böle bir sabit konu açılmasını yadırgıyorum.

Ben bu forumun Feldkamp gidiyor diye taklalar attığı günleri iyi biliyorum. Çok yanlış futbola endeksli bir konu olmuş. Galatasaray "Spor Klübü"'dür. Önceki dönemler ile totalde kıyasladığınızda Galatasaray tarihinin en başarılı yönetimlerinden biri olduğunu görürsünüz zaten. Futbolda istikrar oluşturamadıkları bir bakıma doğru olabilir ama fizibilitesi yapılmadan sistem hocası getirmek sonra rezil bir sene geçirip tekrar şans vermek, yeni sezonda düzelecek derken daha kötü olmak. Yapılanlar kesin doğrular olmasada durumu düzeltmek adına olumlu olmuştur kanaatimce. 8000 kişiden kasıt ne tam bilmiyorum bu 8000 kişinin içinde ben yokum ve aslada olmayacağım..

Gelecek projelerle, endüstrileşmeyle olur futbol takımının kısa süreli başarılarıyla değil..

Ben bu forumun Feldkamp gidiyor diye taklalar attığı günleri iyi biliyorum. Çok yanlış futbola endeksli bir konu olmuş. Galatasaray "Spor Klübü"'dür. Önceki dönemler ile totalde kıyasladığınızda Galatasaray tarihinin en başarılı yönetimlerinden biri olduğunu görürsünüz zaten. Futbolda istikrar oluşturamadıkları bir bakıma doğru olabilir ama fizibilitesi yapılmadan sistem hocası getirmek sonra rezil bir sene geçirip tekrar şans vermek, yeni sezonda düzelecek derken daha kötü olmak. Yapılanlar kesin doğrular olmasada durumu düzeltmek adına olumlu olmuştur kanaatimce. 8000 kişiden kasıt ne tam bilmiyorum bu 8000 kişinin içinde ben yokum ve aslada olmayacağım..

Gelecek projelerle, endüstrileşmeyle olur futbol takımının kısa süreli başarılarıyla değil..

:tiphat:

5 Sene önce televizyonlardan bağış topluyoduk, şimdi bir sürü gelir kaynağımız var bu yönetim sayesinde, en azından 1.5 sene daha kalmayı hakediyolar, stadı görmek onların hakkı. Desteklemiyorum.

Ben gereksiz bir davranış olduğu kanısındayım.

konu başlamadan biter.Galatasarayda yönetim seçimle gelir,seçimle gider.bunu bilmeyenler öğrenmeli.

Yönetimin tek eksikliği sportif başarısızlıklardır. Rijkaardın gönderilmesi çok doğru bir hamle ama futbolun başınada iyi bir yönetici gerek.Kaliteli ve kalifiye yönetici olmalı.

Çok güzel. Peki cümlelerde futbol lafı geçiyor ise istafayı istemenizin sebebi nedendir? 8000 kişi kim forum üyelerinden kastınız ise yokum doğrudur; ve görüşlerde konsersüs esas ise ve ben o 8000 kişiden biri değilim yani konsersüsünüzü bozuyorum dediğimde şovenist yani birduruma yada şeye aşırı bağlı olmuşmu oluyorum. Şovenizmden kastınız nedir?

Bence futbol takımının gidişatından dolayı başlatılmış kapanya/konudur. Bencede yanlıştır. Sebeplerimi sıraladım muhalefete muhalefet etmem sebebiyle şovenist oldum ve gerçekten üzüldüm. Ama dediğim gibi bana bu konun futbolla ilgili olduğunu ıspat etmesseniz size göre şovenit olmaya devam edeceğim.

ben gsc admini olsaydım direk istifa demezdim.yönetim çeki düzen versin derdim biraz beklerdim messelam.tabi bu benım fikrim

Her ne kadar kötü bir gidişatımız olsada,Galatasaray etiği bakımından olağan üstü kongreyi gerekli görmüyorum ancak yeni tüzük gereği 2012de olacak genel seçimler 2011 mayısında yapılabilir,çokda makuldür.şuan erken kongre seçeneği takımı şampiyon yapmaz,biraz mantıklı düşünelim.Reijkaard olayı noktalanmış yeni bir ekip gelmiş.Bu sezon zaten büyük umutlar beslenmiyor dolayısı ile yeni gelecek başkan ne değiştirecek sezon sonuna kadar?

Ben adnan polat başkanlığında sportif bakımdan zaten çok büyük beklentim olmadı zira bizim klüp olarak altyapı,tesis ve stad gibi ciddi projeleri hayata geçirmemiz,bozuk olan ekonomimizi düzeltmemiz gerekiyoredu.Elbette bunlar kolay yapılabilcek şeyler değildir,her kulvarda başarılı olmak zordur ancak polat yönetimi bana göre kulüp ekonomisini,altyapı ve tesis çalışmaları ile 15 yıldır yılan hikayesine dönen stad projelerinde başarılı bir grafik sergilemişlerdir.Elbette sportif başarı bunların üstüne gölge düşürmüşdür ancak altın yere düşsede değerini kaybetmez dolayısı ile ben polat yönetiminin en erken 2011 mayısına kadar görevde kalmasından tarartarım çünki şuan için başkan kovmak bize çözüm getirmez,sezon ortasında bu olmaz.

Ben ayrıca haginin şuan için daha rahat çalışacağını çünki bu sezondan çok büyük beklenti içerisinde olmadığımızdan stressiz devam edeceğini düşünüyorum,heleki fener maçından sonra hagi daha özgüvenli çalışacakdır ancak trasnfer döneminde adnan sezgin engeline takılacağına inanıyorum.

Ben başkanın adnan sezgin ısrarını sadece algılayamıyorum,bu ısrar onu koltuğundan edebilir,mali açıdan klüpde güzel işler yaptı polat ancak yanındaki görev arrkadaşlarını bence iyi seçmedi görüşündeyim,sezgin zaten bunun başında yer alan bir isim.Zaten tekrar başkan adayı olacaksa sezgin listesinde iken bir daha başkan seçilemez polat dolayısı ile benim görüşüm sezon sonuna kadar devam edilmeli,erken seçim mayıs 2011 de olması daha makul bir tarihdir benim açımdan.

kendinizi istifaya davet edin siz önce :asd:

Su an itibari ile konusuyorum,ileride ne olur bilemem ama ben yonetimi destekliyorum ,hatalari varmi,var ama 8000 lafida gayet gayri ciddi olmus.Yaparsiniz durustce bir anket ,kac kisi istifa istiyorsa sayfayi o rakamla acarsiniz,en azindan inandirici olur.Sizinki tavsan daga kusmus ,dagin haberi olmamis.O hesap yani.

bir insanı istifaya çağırmak çok saçma. istifa işi kişinin kendi meselesidir. kaldı ki bir Galatasaraylı olarak niye başka bir Galatasaraylının istifasını isteyeyim. Tugay Kerimoğlu diyordu ki biz 9 maç üst üste yenilirdik 10. maç yine bizi desteklemeye gelirlerdi diyor premier lig için. biz napıyoruz? hemen birilerini istifaya davet et, oyuncuları yuhala.. ee sonuç? daha fazla istikrarsızlık.

demem o ki Adnan Polat'ı savunmuyorum. maddi konuları çok önem verip sportif konularla pek ilgilenemedi. bunu kendisi de söylüyor. ama önce biz taraftar olalım. adam gibi taraftar olalım. taraftar dediğin birleştirmesi lazım, güvenmesi lazım. hangimiz yönetimin içinde olup olan biteni tam manasıyla bileceğiz ki böyle ağır suçlamalar yapacağız. eleştirirsin orası amenna. şurasını öyle değil de böyle yapsa daha iyi olurdu dersin ama dediğim gibi bizim her şöyle yapsa dediğimizin bir yapabilirliği vardır. neyse uzun lafı kısası bence istifa bizleri daha fazla istikrarsızlığa sürükler. bence..

Öte yandan Serdar Burak isimli arkadaş da ciddiye alınacak mesajlar atıp laf kalabalığı yapmadan yazacağı mesajlara cevap alabilir. Onun dışında cevap vermeyeceğim.

Benim itirazım kaldı ki böyle bir topic açılmasına değil, sadece herkes böyle düşünmüyor ve o insanların 8041'de 41 diye küçümseyip alaycı cevaplar verilmesine. Ha düdük bizim istediğimiz gibi çalarız derseniz o zaman da kendinize öyle bir etiket seçmiş olursunuz.

Şöyle bir hızlıca gözden geçirdim konuyu. Hep aynı kişiler aynı laflar demişsin, çünkü karşı tarafta da aynı kişiler aynı laflar var. Ayrıca sayı olarak belki istifa isteyenler biraz fazladır. Onlar da genelde konunun ilk sayfalarında. Arada 5-6 mesaj atıp gitmiş olanlar da var. Neyse yardımcı olsun diye konuyu desteklemeyenlerin mesajlarından birer alıntı yaptım. Aynı kişinin mesajından yanlışlıkla iki alıntı yapmış olabilirim. Çünkü 13 sayfa taradım.

Tabi kendi mesajlarımdan alıntı yapmadım ek olarak ben de varım.

bu listedeki cogu kisiyi ben Rijkaard protestani olarak hatirliyorum nedense:)

Hic yonetim destekcisi olarak hatirlamiyorum

Bana katilan daimi forum uyeleri varmi?

Çünkü biz demişsin. Büyük bir topluluk adına konuşuyormuşsun gibi geldi.

Ha Gscimbom üyesi olarak konuşuyorsan konuyu azcık okuduysan buna muhalif olan insanlar var ve muhalif olmasalar bile, bunu destekleseler de kendi adlarına konuşmayı tercih edip sana kendilerini temsil hakkını vereceklerini sanmıyorum.

Ha ama atıyorum Ultraslan kendi arasında destek belirtmek için seni seçmiştir o zaman gel burda biz falan yaz. Aksi halde yanlış bir tavır olacak bu yaptığın.

söylediğin şeyin pek mantıklı tarafı yok çünkü zaten galatasaray ve taraftarı bir ailedir ve farkındadır ki en az %75 lik kesim bu yönetimin gitmesinden yanadır ben de bundan hareket ederek biz şeklinde konuştum. ayrıca ben diyerek konuşup otoritelik taslamaktansa biz diyerek konuşmayı da tercih ederim doğrusu da bu değil mi. neyse bunu bir tarafa bırakalım konu yönetimin acilen istifası. (İNŞALLAH)

Galatasaray yönetiminin önemli projelere imza attığını geçmiş yıllara göre pazarlama gücünün daha kuvvetli olduğunu yapılan atılımların mevcut yönetimden öncesine göre çok çok üst düzeyde olduğunu bilen bir taraftar olarak Adnan Polat yönetimini destekleyen bir Galatasaray taraftarı olduğumu bildiriyor ayrıca uzun vakit geçirdiğim ve beğenerek kullandığım GSC forumunun almış olduğu bu kararı desteklemiyorum, mantıklı bulmuyorum.

artık taraftar olarak şu pazarlama vesaire gibi mali konularla ilgilenmemiz ne kadar doğru olur. bırakın onlarla yönetimler ilgilensin. biz spor faaliyetlerine bakarız. ve adnan polat dönemine gelinceye kadar porto ve man utd'dan sonra şampiyonlar ligine en fazla katılan 3. takımdık. şimdi avrupayı unuttuk beee yazıktır. bu apaçık başarısızlıktır.

Galatasaray Camiasına Açık Duyuru

Bizler GSCimbom ve 8.000 ‘i aşkın Galatasaray taraftarı olarak,size yakışacak bu erdemi Kulüp Yönetiminden BEKLİYORUZ!

Tüm Galatasaray camiası ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

GSCimbom Forumları​

yoo .. ben ve cogu beklemiyoruz .. niye hepimiz icin karar kilinmis?? isteyen vardir ,, istemeyen vardir ... niye 8.000 kisi istiyormus gibi yansitiliyor ??

yoo .. ben ve cogu beklemiyoruz .. niye hepimiz icin karar kilinmis?? isteyen vardir ,, istemeyen vardir ... niye 8.000 kisi istiyormus gibi yansitiliyor ??

Ya 30 tane mesajın var ahkam kesiyorsun burda.Yöneticiler kafalarına göre yazmamış o ibareyi.Gözlem yapılmış,kim ne düşünüyor takip edilmiş.8000 derken forum çoğunluğundan bahsediliyor orada.İlk önce bunu idrak edin.

ee yönetimm gitsin ... kim gelsin ?? cözüm ?

Ya 30 tane mesajın var ahkam kesiyorsun burda.Yöneticiler kafalarına göre yazmamış o ibareyi.Gözlem yapılmış,kim ne düşünüyor takip edilmiş.8000 derken forum çoğunluğundan bahsediliyor orada.İlk önce bunu idrak edin.

ister 1 tane mesajim olsun .. bu neyi degistir ? ahkam kestigim yok .. sadece normal soru sorduk $urda ...

Tuğrul bey,

Daha önce benzer çıkışları yapan arkadaşlar oldu. Biz de onlara dedik ki, bu bir konsensustur, GSC yönetimi hemfikirdir, x,y,z konularında üyelerimizin geri bildirimleri konusunda yeterli kanaat uyandıracalk mesajlar mevcuttur. Çıkış noktamız da bu davranışların Galatasaray etiğine yakışmadığıdır.

Bu deklarasyonun ardından, "katılmıyorum" deyip geçenlere elbette saygı duyduk, bunun haricinde, 8000 lafına takılan ve "ben 8000 den biri değilim kardeşim, benim adıma nasıl karar verirsiniz" tribini atan arkadaşlara da güzellikle anlatmaya çalıştık. Ama biz anlattıkça, konu -ör: futboldaki başarısızlıktan dolayı yapmışız gibi gerçek dışı iddialarla- hep başka yönlere sektirildi.

Konsensus 'u bilmeyenlere konsensus öğretmekle yeterince zaman geçti ve konu kirlendi. Eğer konsensus 'a izin verilmeyecek ise, foruma konu bile açılamaz. Böyle bir surum, söz gelimi "4-2-3-1 oynamalıyız" fikrini öne sürecek birinin karşısına, "hop, dur bakalım, bize sordun mu?" diye diklenmemize benzer.

Netice de bu çıkışı yapan ve konunun kirlenmesine yolaçanlar, yönetimin son dönemde ayyuka çıkan aymaz davranışlarını ve kamuoyuna verdiği yanıltıcı beyanları (yalan demeye elim varmadı) onaylar durumdadır. Galatasaray etiğinin tanımını bu doğrultuda erozyona uğramasını kabul etmişlerdir.

O arkadaşlarımızı kısaca şu 3 ismin içinde geçtiği olayların oluşturduğu bermuda şeytan üçgeni ile başbaşa bırakıyorum; Cemal Nalga - Adnan Sezgin - F.Rijkaard.

Bu forum Galatasaray sportif anlamda başarısız oldu diye yönetime sırtını dönmez, hala da dönmüş değildir ancak bu yapılanların doğru olmadığını bir şekilde belirtmemiz gerekmekteydi, müsaade ederseniz bu yöndeki en tabii hakkımızı kullanıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt