Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!
Ben sana klübün kredi alabilmesinden bahsediyorum sen ne diyosun. Olayı başka yerlere çekmeye çalışıyosun. Demogoji diyoruz biz buna. Demişsin ki uluslararası alanda kredibilitemiz kalmaz. Hiç bir uluslarası şirket bizle çalışmaz. Ben de demişim ki madem kredibilite o kadar önemli, Türkiyede alınmış 70 milyon krediyi niçin küçümsüyorsun? Kasımpaşaspor alsın yiyosa o krediyi. Sen de olayı abuk subuk yerlere çekmeye çalışıyosun. Tekrar söyliyim demogoji bunun adı.
Maddi olarak klübün sponsorluk gelirlerini bir araştır. Resmi sitede var. Gerçi ben de yazdım ama inanmıyosun. Ne kadar arttığını kendin görürsün. Geçen sezon sonlarında yanılmıyosam Türkcelle ciddi anlamda büyük bir sponsorluk anlaşması yapılmıştı.
Galatasaray store diyorum, taraftar bilinçlendi diyosun bana. Vahiyle gökten mi indi Polat zamanında bu bilinç?
Aç forumun projelerle ilgili bölümünü oku en azından.
QVT ile ilgili postingler yapılacaktır. Ama niçin önemsiz olduklarını, niçin bu postinglere rağmen birleşmenin başarılı olduğunu anlattım. Sen hala sorun var diyosun. Sorun olabilir. Ama sonuçta istediğimizi öyle yada böyle alıyoruz. hem de karlı biçimde.
Teknik direktörümüz Rijkaard konusunu aç oku bakalım ne kadar isteniyomuş son zamanlarda... Eski başkanlar dediğin 4-5 kişi. Bir de taraftar var unuttuğun stadda bağıran ; )
Açıkcası bu forumun sahipleri var. Ona itirazım yok. Ama hala 8000'de 41 kişi istemiyor denmesi biraz biz yaptık oldu der gibi bir yaklaşım. Ve görünen de o ki bu topic destek falan alamıyor. En azından 8041'de 8000 oranında destek almadığı kesin. Ama üstü örtülü imalı imalı sesini kes demen de belli ediyor zaten karşıt düşünceye bakış açını. "Abdullah abinin dedigi 41 kisi icinde olmak kotu birsey degilki ayrica bazen bu forumun sahipleri oldugunu unutmayin bence...." Hakikaten ibretlik olan bir şey varsa bu cümlelerin olmuş. Benim Galatasaray'dan çıkarım olmadığı kesin bu konuda ikinci defa saçma sapan suçlama yapıyosun da, acaba sen bu forum yönetimine şirin gözükme çabanı nasıl açıklayacaksın?
yahu tamam senin gozunu acmak gibi bir amacim yok vazgectim
adnan polatin akrabasimisin nesin kardesim
ben yabanci yatirmci gelmez diyorum sen burda kredi aldik diyorsun
kredi icin ne gelirler gosterdik arastirdinmi
yayin gelirleri bunun yuzde kaci?
eger yayin geliri sayesinde aldiysak polata bravo cok iyi is cikardi
vay be borclandik sonunda kral baskan
2 mesaj once git kaptanina kufreden ua ya sallasana diyorsun
simdide bak taraftar macta istifaya davet etti diyorsun
hangisini korudugunu cozemedim
ha dur cozdum
en buyuk baskan polat
30 tane suclama yaptim hangi birinde polat hakli diyebiliyorsun
ben goremedim
bana sponsorluk falan deme
fatih terim zamaninda transfere harcadigumiz paranin yarisini harcayamadik
dalgami geciyorsunuz yahu
he evet para icinde yuzuyoruz merak etmeyin hersey cok guzel
birde biz gorsek yada futbolcular 3 kurus tqksitlerini alabilseler
yada stadin komik taraflari duzeltilse vesaire
hic bir tutarli hareket yok yazdiklarnda
tek elindeki sey sirket birlesmesi ki ne durumda oldugunu kimse bilmiyor
sana pegasustan kac para aldik diyorum cevap veremiyorsun
ama cok iyiyiz finansal olarak degilmi
sportif olarak zaten tartismanin manasi yok
ben hatami kabul ediyorum gelirken cok svindim destkledim
ama GS in gerek prestiji gerek yonetilis sekli icime sinmiyor
benim gibi insanlar senin gibi elinde gercekler olmadan koruyanlardan daha fazla emin ol
ayrica 2 maglubiyete bakar ruzgarin ters donmesi
alistik bu islere artik
halka acik sirkete bak
gecen hafta 35 milyon kredi cekmisiz ne icn acaba borsa piyasasindada bilen yok
4-5 baskan sadece ha

evet zaten yasayan 255 baskanimiz vqrdi degilmi
komik statementlarina yenilerini eklemeye devam ediyorsun
her neyse sen destegine devam et GS sahipsizdi mantigniz sizi yilana bile sariltti sanirim
ne sardan ne ustunel ne arda ne rijkaard ne sezgin konusunda kimseyi kandiramaz bu baskan
cunku bir dedigi bir dedigini tutmayacak
sen soylesene bana o kadar iyi ayrildiklari FR ye yemek falan verdiler ama adamin gidecegi gunu ogrenebilen taraftar cikmadi ne kadar enteresan degilmi
Cuba da bile gulerler bu cingeneliklere