GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Bu fikir Kimden Çıktıysa Açıkca Söyliyim Ciddiye Bile Almıyorum..Çok Sacma Ve Gereksiz..Büyük Başkan Adnan Polat ;)

Bu fikir Kimden Çıktıysa Açıkca Söyliyim Ciddiye Bile Almıyorum..Çok Sacma Ve Gereksiz..Büyük Başkan Adnan Polat ;)

Sen devam et takılmaya ciddiye almamaya demokraside çoğunluk esastır.Aç konuyu oku yüzde 80i destek vermiş buraya.

Öyle bi oran yok. Özellikle konunun ilk sayfalarında alınan yenilginin etkisiyle bir yoğunluk var. Sonrasında pek de destek olduğu söylenemez.

- Kulüp tarihinin en büyük, en yüz kızartıcı skandallarından birinin yaşanması,

- Taraftarın büyük bir çoğunluğunun büyük sevgisini kazanmış bir yöneticinin ' kurumsallaşıyoruz ' bahanesi altında kulüple ilişkisinin kesilmesi,

- Yine taraftarın büyük bir çoğunluğunun adeta nefret ettiği bir adamın kulüpte tutuluyor olması,

- Her daim arkasındayız diyerek göreve getirdiği ve kovduğu sayısız teknik adam,

- Kuruluş amacı sportif başarı olan bir kulubün, sportif başarıya aç bırakılması

Bir yönetimin istifa etmesi için daha ne olması gerekiyor ?

30 Milyon Galatasaray Taraftarını Esas Alırım Ben Burdaki 30 Kişiyi değil..Sen İstedin Diye Koskoca Kulübün Başkanı İstifa mı Edicek ? Haa Hatırlatiyim Adnan Polat Olmasaydı Görürdüm Ben Kulübün Mali Yapısını..Hem Siz değilmiydiniz Daha 1-2 Ay Öncesine Kadar Büyük Başkan Diye Naaralar Atan ?

siz derken sen,biz kim oluyo,sen kimlerdensin gardash.

Öncelikle Türkçe Konuş.Siz Derken Adnan Polatı İstifaya davet eden 3-5 kişi.

Karşı çıkanlar 3-5 kişi deseydin, biraz daha inandırıcı olurdun. :)

bi anket açsana şu 3-5 kişiyi görelim hadi bakalım.

Adam Ua'cı boşa laf anlatmaya çalışmayın.Biliyoruz kime hizmet ettiklerini.:asd:

Hakaret Edicem Ona bile Acıyorum Yani :) Eğitim Düzeyiniz Ne ? Hiç mi Lafın Gelişi Mantığını Anlayamadınız ? 3-5 değilde 300-500 olsa ne farkeder 3000-5000 Olsa Ne Farkeder ? Siz Burda Ne kadar yırtınsanızda Adnan Polat Bilmicek Duymucak Bile..He Burdaki 300 kişiyi Alıp Tribünde İstifaya Davet Edersiniz Dicem de Orda Böyle Bağırırsanız Dayak Yersiniz :D

Tanıdığım Galatasary'lılardan A.Polat'ı destekleyen çok az kişi biliyorum üstelik bu forumla uzaktan yakından alakaları yok.Hee uA'ya üye olanlar destekliyor tabi.

sadece ua destekliyor benm bildiğim,burada bi anket açılsa destekleyen kişiler bi elin parmaklarını geçmez.

Hakaret Edicem Ona bile Acıyorum Yani :) Eğitim Düzeyiniz Ne ? Hiç mi Lafın Gelişi Mantığını Anlayamadınız ? 3-5 değilde 300-500 olsa ne farkeder 3000-5000 Olsa Ne Farkeder ? Siz Burda Ne kadar yırtınsanızda Adnan Polat Bilmicek Duymucak Bile..He Burdaki 300 kişiyi Alıp Tribünde İstifaya Davet Edersiniz Dicem de Orda Böyle Bağırırsanız Dayak Yersiniz :D

Sen önce adam ol görüşlere saygılı ol forum gibi ortamlarda yazmanın adabını öğren. Haydi bakayım yol al şimdi.

He Burdaki 300 kişiyi Alıp Tribünde İstifaya Davet Edersiniz Dicem de Orda Böyle Bağırırsanız Dayak Yersiniz :D

İşte über taraftarımızın zihniyeti.Bir de komik olduğunu sanıyor üstelik.Yazık.

ultrAslan'dan yönetimin istifa etmesini isteyen taraftarlarımızda vardır uA olunca değişen ne oluyor anlamadım bende ultrAslan olarak görüyorum kendimi ve yönetimin istifa etmesini istiyorum uA cılar şöyledir böyledir lafları komik kaçıyor.

Adamına Göre Muamele ;) bb

Dayak yermiş ulan kimsin kimi tehdit ediyorsun buradaki adamlar o reis çektiğin adamlara benzemez.İnsanları tahrik etme.Eğitim seviyesi diyor.Ulan yerler senin eğitim seviyeni.Koyun gibi parayı verenin sözcülüğünü yapmaz buradaki adamlar senin gibi. Efendi olun lan.

Tanıdığım Galatasary'lılardan A.Polat'ı destekleyen çok az kişi biliyorum üstelik bu forumla uzaktan yakından alakaları yok.Hee uA'ya üye olanlar destekliyor tabi.

Ben Ultraslan'dan son derece tiksiniyorum.

Ayrıca Polat yönetimini de destekliyorum. İnsanları katogorize etmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt