GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Galatasaray başkanının bugunku mactan sonra utanç içinde istifa ediyoruz demesini beklerdim ama Adnan Polat ne diyor Hala her inişin çıkışı vardır diyor.Bu yuzsuzlukten başka birşey degildir.Takımımız tarihinin en kotu donemlerinden birini yaşıyor.Ama insanda haysiyet gurur olmazsa malesef boyle oluyor.Ozellikle bu geceden sonra anladımki Adnan polat ve yonetimin ozellikle stadın getirecegi gelirlerden bazı kazançları olabilir ve diger projelerden ve Adnan sezginin tabikide.Kesinlikle Polat ve sezgin arasında birşeyler var.Neymiş 6 kere istifa mektubunu sunmuş.yalan dolan bunlar gayet bu iklinin cıkarları dogrultusunda şuan yonetiliyoruz.Ayrıca bu adamlar hala başımızdaysa bizde bu adamlar tarafından yonetilmeyi hakediyoruz demektir.Sonucta herkes hakettigi gibi yonetilir..

zor

Bildiriden de öte canlı canlı birşeyler yapılmalı bence..

Halen mi istifa etmediler?

Başkan: Bu inişi elbet bir çıkı olacaktır; kendinin inandığı yok aslında çıkışa, marka büyük isim büyük , mutlaka çıkış olur diyor kendi kafasından hatta belki sezgincik demiştir "başkan merak etme ben devre arası bir transferler yaparım gör sen o zaman takımı, sen yeterki bizim komisyon unutma" diye , inanmıştır bizim başkanda.

bırakman gerekiyo artık sayın başkan takımın haklarını savunamıyorsun

gecen 3 senede rezillikleri yaşatman

basketbolda gecensene o yaptınız aptallık az kalsın pahalıya patlıyordu...

bonservissiz beleş oyuncular alman takımı bu hale getirdi...

2012 2012 diye diye Bizi bitrdin şu takım 5 milyon bütcesi olur mu?

artık değişim şartttt

Stadı bile burnumuzdan getirdiler. Ayıptır...

Şu stada bu şekilde gitmemeliydik ne olursa olsun.

Adnan Polat & Aziz Yıldırım A.Ş.

Wikileaks şöyle bizim yönetime de bir el atsa.Belki kurtuluruz :D

Davet ede ede dilimizde tüy bitti.

Üstün Alman teknolojisi istiyoruz...!!!

Bune lannn...

İstifa edin yahu...

Lütfen...

Utanıyorum seçimlerde siz kazanırsınız diye dua ettiğim için.Bu durumda hepimizn payı var.Sizi destekledik Allah belamızı versin. Yediğiniz hocaların, futbolcuların, yılların haddi hesabı yok. Özür diliyorum Adnan Öztürk.

istifa etseler ne olacak. gelecek olanlar, bunlardan farklı olmayacaktır. zihniyet değişmediği sürece olmaz. çok mu zor bir takımı yönetmek, akıl mantık almayacak işler yapılıyor. bunun iki izahı olabilir. 1-bunlar hiç futboldan yönetimden anlamıyor. 2-çıkarları doğrultusunda iş yapıyorlar.

arkadaslar hepinize katılıyorum bu yonetim artık istifa etmeli.. onceleri yenilenme sureci diyolardı eyw. dedik.. ama yenilenme sureci boyle mi olur arkadas.. her sene takımın yarısı degişrtirilip mi yapılır bu iş.. her sene eksiklerini tamamlayarak gitceklerine tamamlanan yerleri bozdular.. kim aramıyor simdi keitayı? belki abartı bi ornek olcak ama bakın barcaya.. adamlar senede kac transfer yapıyo? rijkaard doneminde olsun pep donemi olsun ilk sene aldıklarının ustune koyarak eksikliklerini gidererek nerelere geldiler.. bu adam bizi 3-4 senedir degişim diye oyalıyor.. yaptıgı tek degişiklik her sene satıp aldıgı oyuncular ve teknik ekip.. gs tarihinde 3 senede 6 teknik adam mı degişmiş ya allah için.. ama bu basarısızlıklara bu yalanlara ragmen İSTİFA ETMEZLER.. cunku işin tum kaymagını onlar yiyor suan.. benim bi onerim var bu adamlara istifa diye bagırmak , kufur etmek , imza toplamak , protesto etmek vb. seylerle istifa etmezler.. biz bagırsak da cagırsak da aglasak sızlasak da gittigimiz macın bilet parasını aldıgımız formanın ucretini nasıl olsa alıyorlar.. Bence ciddi bir istifa cagrısı istiyorsak en guzel tepki maca gitmemek olur.. tirbunde kimseyi gormeyince bakın nasıl tutusuyolar.. diceksiniz ki hep destek vermeliyiz.. elbbette ama en azından ligin ilk yarısındaki son macta yapılsa bile yeter bence.. Hele tt arenada en az 1 mac yapılsa bole bişi bırakın yonetimi uyeler bile kalmaz diye dusunuyorum ben..

bildirinin basligi degissin

aslantepe acilisindan hemen sonra istifasini versin yönetim diye

cünkü ligden düssek bile bu yüzsüzler acilisi yapmadan gitmez

2012 ye kadar daha neler görücez acaba ?

Yönetimde kimsenin istemediği,taraftarın küfürler edip istifaya davet ettiği Adnan SEZGİN i " ne olursa olsun istifa etmeyecek ve yanımda kalacaksın " diyen hatta " taraftar istedi diye Adnandan vazgeçmem " cümlesini kullanabilen bir zihniyetin istifa edeceğine inanıyormusunuz!!!

Kuklacı işyerimize gelecek ve geldiğinde iki çift lafımı yemeden gidemeyecek....

Taraftar baskısıyla yönetim istifa etmez ama camiadan gelecek baskı karşısında ne yaparlar onu bilemiyoruz.

Şerefiniz varsa istifa edin dedik,edemediniz.

Her şey yeterince açık.

tarihimizin en kotu GS yonetimi.. hicbir insan istese bile bu kadar zarar veremezdi klube.. bravo les Adnans..

Çıkın gidin hayatımızdan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt