GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

bu adamın başkan olduğu yönetim taraftarı anlar,taraftarın sesine kulak verir zannederdim..zira seçilirken çok büyük bölümümüz adnan polat ın arkasındaydık..yazıklar olsun

İstifa üstüne istifa yağmuruna tutalım bunları.

2 Transfer yapılınca 2 maç kazanınca hemen unutuyorsunuz.Yaz başından beri aynı şeyi söylüyorum.Hiçbir zaman fikrim değişmedi.ADNAN POLAT İSTİFAA!!!!!

Bu başlığa her gün yazmak boynumuzun borcu.İSTİFA ULAN.

Takım 2. lige düşsün yine istifa etmezler o yüzden bu defter benim için kapanmıştır boş yere zırlamanın anlamı yok...

İstifa yürekli insanların işidir...

Bilmiyorum bizim yönetimde varmıdır o...???

Adamlar iplemiyo ki istediğimiz kadar istifa diyelim daha yeni stattan rant sağlayacak onlar durun biraz

Yönetim İstifa ULAN !

Yönetimle ne alakası var onu anlamıyorum sahada oynayan Adnan Polat mı?

Ali Sami Yen'e bu şekilde veda ediyor olmamız bile bu yönetimi nefretle anmam için büyük bir nedendir.Gerçi hangi efsanemize adam gibi veda yapılmış ki Ali Sami Yen'e yapsınlar..

Ali Sami Yen'e bu şekilde veda ediyor olmamız bile bu yönetimi nefretle anmam için büyük bir nedendir.Gerçi hangi efsanemize yada adam gibi veda yapılmış ki Ali Sami Yen'e yapsınlar..

aslinda isin özeti bu!zaman zaman hepimiz eski efsane oyuncularimiza kizdik.yok bizi kötülüyorlarmis falan filan.....hayir,demekki bunlar dogrulari söylemis ve bugünlerin habercisi olmus.

evet dün benimde gözlerim doldu,bilhassa mustafa denizli konusurken aglamakli olmasi bana cok dokundu.yillardan beri bizden kopmus sandigim biri megerse kopamamis ve o stadin degerini hic unutamamis.

sportif olarak üzülüyorum ama biliyorumki bu GALATASARAYIN büyüklügünden birsey kaybettirmez,elbette kalakacagiz ayaga!AMA..........

dün samiyenden bu ayrilik yakismadi.yönetime dün kin kustum,hicbir etkinlik hicbir vefa örnegi olmamasi bu yönetimi artik benim kafamda tamamen bitirdi.

yaziklar olsun yönetim,skorlar gelip gecici.ama siz kendi derdinizden bu stada,bu isme,bu tarihe saygisizlik yaparak,bu taraftarin gözünde yerle bir oldunuz!!!!!!

Bu yönetimin hatası iyi futbolculardan kurulu bir takım yaratmaya çalışmak oldu.

4 sezondur takımın kilit oyuncuları hep sakattı. Misal aynı hataya bu sezon Beşiktaş düştü. Görüyoruz hallerini.

Lütfen bir siteyi açıp bakın takımların sakat oyuncularına. Her takımın iyi oyuncuları sakat. İzin vermiyor bu lig, bu hakemler iyi oyuncuların oynamasına. Öyle esgeçilen penaltılardan falan bahsetmiyorum. Sahada yürürken aşil tendonuna atılan tekmelerden, topa değil doğrudan adama yapılan sertliklerden bahsediyorum. Dün Villareal maçı vardı NTV Spor'da. Nilmar'a arkadan faul yapıldı. Oyuncu doğrudan kırmızıyı saniyesinde yedi. Bahsettiğim şey bu. Kimse korkmuyor meslektaşının kariyerini bitirirken. Sakatladığı futbolcunun ardından eve gidip masturbasyon yaptığına eminim Orc bozması kazmaların.

Beşiktaş bu sezon yanlış strateji mi kurdu?

Schuster gibi bir teknik adam getirdiler. Defansta Sivok ve Zapo gibi topu iyi kullanan nispeten teknik iki oyuncuyla başladılar. Daha ilk firelerini Sivok'la verdiler. Şu gün gelinen durumu görüyoruz. Onlar da bizim gibi sakatlar kervanı. Bir ligde hep mi kaliteli oyuncular sakatlanır?

Uzatmıyım, vizyonsuz deniyor yönetim için. Katılmıyorum. Çok iyi oyuncular getirdiler bu takıma. Hata da yaptılar evet. Mesela her sezon yeniden yapılanma hataydı. Geçen sene ki kadronun üzerine 2 oyuncu alınsa belki yetecekti.

Türk oyuncu almadık. Kaliteli Türk oyuncu şart. Evet kendi ülkemizde eli ayağı azcık tutan adama 5 katı para vermemek doğru bir karar ama Avrupa ülkelerinde Türk statüsünde oynayacak adamları taramak için bir ekip kurulabilirdi.

Misimovic konusu tam bir komedi.

Haldun Üstünel konusu tam bir komedi.

Şimdi herşey kötü gidiyor. O yüzden iyi günde bu yönetimi öve öve bitiremeyecek tonla insanı çok iyi anlıyorum. Ama bu yönetime şans vermek lazım. Komik olmayın. Koskoca Polat Holding'den bahsediyoruz. Millet ranttan bahsediyor. İhtiyacı falan yok Adnan Polat'ın böyle bir ranta da, böyle bir rantı paylaştırmaya da.

Yine de destek vermeliyiz bu yönetime. Hatalarından ders alacağına ve iyi işler çıkaracağına eminim çünkü. Şu an sadece gardımız düştü. Yakında toparlanırız.

Ahahah

Yine de destek verecekmişiz yönetime. :D

Gülsem mi ağlasam mı şu yazılana karar veremedim gerçi.Forumda ``Yine de destek vermeliyiz rererörö`` diye nutuk atacak tek kişi bu zat zaten.Ya yönetimden ciddi ciddi ya da bizimle dalga geçiyor.

ne destegi kardesim allah belani versin adnan polat!

sana burada dogru yolu cok gosterdim ama pes ettim batu

nirmal bir dusunce degil yazdiklarin

bir amacin var ve onu aciklayabilmek icin dusunceler siraliyorsun

yapman gereken olanlaru analiz etmek halbuki

amac yonetimi korumak degil

amac GSi korumak

GS i bazen kendi evladindan korumaliyiz

benle tartistigina yan sen sayfalarca:)

Ahahah

Yine de destek verecekmişiz yönetime. :D

Gülsem mi ağlasam mı şu yazılana karar veremedim gerçi.Forumda ``Yine de destek vermeliyiz rererörö`` diye nutuk atacak tek kişi bu zat zaten.Ya yönetimden ciddi ciddi ya da bizimle dalga geçiyor.

:asd:

Yönetime ben çok güzel destek vereceğim.Önden mi arkadan mı bilemiyorum.

Başkana göre suçlu kendisi değil,Adnan Sezgin değil,Rijkaard zaten gönderildi,oyunculara verilen bir ceza falan yok(Misimovic dışında :o ) ee takım küme düşmeye oynuyor,bu ne tezat bu ne çelişki,ben işin içinden çıkamıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt