GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Hayatımda gördüğüm en aciz, en kişiliksiz yönetimi bende istifaya davet ediyorum...

Seneye bu topigi yedirecekler gibi bi his va icimde. :D Hayirlisi. Desteğe devam.

yaptıkları yapacaklarının göstergesi bu yönetimin gidişatımız hiç iyi değil,,sürekli kendileri ile çelişen disiplinsiz diye adam gönderip disiplinli adamları birbir topluyolar kazım mutu vs..yeter artık lütfen Galatasaray'ımızı daha fazla küçültmeden çekip gidin tüm yönetim olarak!!

Kalitesiz yerlileri ne zaman gorecek bunlar? Kaliteli Turk oyunca lazim, bunun icin ve daha baska bir cok neden icin ISTIFA!

Ben transferde falan değilim, sportif başarısızlığı da bir ölçüde kabullenebilirim mantıklı sebepleri varsa.Ancak yönetimin her geçen gün herşeyi paraya dökmesi beni bitirdi.Gs tv'yi kapatırlar, stad açarlar taraftar çağırmazlar, anca 200 milyon alışveriş yapana bilet verilir, onu da geçtim maçı bile D-smart kanalına satarlar.Tamam kulübün para kazanması hepimizin yüzünü güldürür ancak taraftar bu kadar mı önemsiz? Yakında forumdan bir arkadaşın dediği gibi başkan çıkıp "Takım tutmak zor iştir, parası olmayan tutmasın" gibisinden açıklama yaparsa hiç şaşırmam nedense.Bari kazandıklarını doğru yere harcasalar diyeceğim ama bu yönetim anca oyuncu ve hoca getirip harcamayı becerebiliyor maalesef.He bir de stad açılıyor kombineler ortada yok bu kadar mı zor kombine basmak, bu nasıl sorumsuzluktur?

yapacak bir sey yok kendide biliyor 2012 de aday bile olacak yuzu olmayacagini

secim oncesi 2 transfer yapar

haldunla falan barismaya calisir

terimin elini oper

hakanin ayagina gider

ama bu sefer yemez kimse

Evet görelim Adnan Polat, hadi tepkiyi görelim TOKİ Başkanı'na..

Hadi?

Delikanlıysan..!

hadi.

Bu adam Galatasaray Başkanı değil/olamaz :ka10::ka10::ka10::ka10:

Çek git Adnan Polat!

Bugüne kadar Adnan Polat'a karşı herhangi bir kötü düşüncem,önyargım yoktu, hatta severdim sayılır, fakat bugünkü açılışı bir siyasi partinin propagandasına dönüştüren, kendi açılışında Büyük Galatasaray Taraftarını aşağılayan toki denilen ne idüğü belirsiz kurumun başındaki ne idüğü belirsiz adama cevap dahi veremeyen, kendi camiasını savunmaya cüret dahi edemeyen, kendi taraftarına akılsız düşünemeyen koyun sürüsü muamelesi yapanlara tek kelime edemeyen Adnan Polat, rica ediyorum yarın istifanı sun...

Galatasaray biat kültürüne sahip değildir!

Yarın da o stattan ayrılalım, iade edelim, haysiyet dolu! açıklamalar yapan göksel gümüşdağ ibb nin 20 kişilik taraftar grubuyla doldursun orayı bakalım... gerekirse gidip Kadıköyde oynayalım, yemin ediyorum daha az tiksinirim...

3 kuruşluk adamlar Galatasaray'a dil uzatıyor, biz de izliyoruz...

Yazıklar olsun!

Galatasaray Camiası Özür Diledi

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılışında yaşananlarla ilgili olarak, Galatasaray camiası adına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan özür diledi.

Galatasaray Futbol Takımı'nın açılışta Ajax ile yaptığı maçın devre arasında bazı yöneticilerle statta...n ayrılan Polat, basın mensuplarına, yarınki yönetim kurulu toplantısında tepki ve yaşananlarla ilgili ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın stadın yapımı için devletin bütün imkanlarını harekete geçirdiğini kaydeden Polat, şöyle konuştu:

''Stadın yapımı için Sayın Başbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarını harekete geçirdi ve biliyorum ki bu işi canı gönülden severek yaptı. Neticesinde muhteşem bir stadı bize kazandırdı. Davetimizi kabul edip açılışa da teşrif etti. Ancak burada kendisine Galatasaray taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı. Kesinlikle böyle bir şeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray örf ve adetleri içerisinde Sayın Başbakanımızı burada çok iyi ağırlamamız gerekiyordu. Ama maalesef yapamadık. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaraylı olarak addetmiyorum. Zaten yarın yönetim kurulumuzu toplayıp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ben şahsen Galatasaray camiası adına Sayın Başbakanımızdan özür diliyorum. Hiç hak etmediği bir muameleye tabi kaldı.''

Galatasaray'ın misafir olarak sahaya gelen herkesi iyi bir şekilde ağırlaması gerektiğini belirten Polat, ''Maalesef suiistimal edenler var. Böyle muhteşem bir geceyi bozanlar var. Kim olduklarını tespit edeceğiz ve gerekeni yapacağız'' ifadesini kullandı.

Polat, konuyla ilgili yarın daha kapsamlı açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.

Cevap: Çek git Adnan Polat!

polatın tek amaçı Galatasaray başkanlığın ismini kulanarak kendi projelerini artırmak

abi nasıl kurtulcaz bu adamdan biz yaa... insanda azıcık yurek olur azıcık onur olur azıcık karakter olur.. tokicinin laflarını nasıl oldu da yiyebiliyo anlamıs diilim.. eyw yonetimi begenmem ama elin tokicisi kalkıp gs'yi asagılamaya kalkıyosa adnanlar bile destek verirdim.. ama onlar desteklencek tek iş bile yapmıyorlar.. yazıkk..

kongre adamsa adnan polatı yarın devirir

İmza toplanacak diyorlardı kongre için, bu olaydan sonra kesin olur bu.

Eğer bu taraftar , bir daha Polat'a bu stadda mac izlettirirse yazıklar olsun!!!

Adnan Polat ve Yönetimine Çağrı

Bu güne kadar kulüp yönetmekte gösterdiğiniz beceriksizlik için tepki koyan çok olmuştur size.Doğrudur bu kulubü layığı ile yönetemediniz.Ne bir istikrar vardı döneminiz de,ne de yararlı bir transfer.Ama şimdi gerçekten şapkaları önünüze koyup düşünme ve istifa erdemini gösterme vakti geldi.

Acaba ''istifa'' etmenizi gerektirecek neydi biliyormusunuz?Siz Galatasaray'ın bağımsız kimliğini,onun futbolunun ruhu olan çok sesliliğinden doğan bütünü zedelediniz.Artık 2 tip Galatasaray taraftarı resmi var,ve bu taraftarı futbol değil siyaset ile olan bağları ayırıyor.Tehlikenin farkındamısınız acaba

Artık gitme vakti geldi.Çünkü

.Taraftarın ruhunu çaldınız.

.Galatasaray'ın bağımsız ruhunu ayaklar altına aldınız.

.Becerikli değildiniz ama artık el pençe duruşunuzla ''büyüklüğümüzü'' ayaklar altına almaya çalıştınız.

.Galatasaray Spor Kulubü,ne bir beton yığınından ibarettir,ne de bir şirkettir ''bilanço hesabı'' ile yönetilen.

.Siz Metin Oktay'ın boyun eğmeyen ruhunu çaldınız.Büyük kurucumuz Samiyen'in kemiklerini sızlattınız.Stada sizden daha fazla emeği geçen merhum Özhan Canaydın'ı belki de bir kez daha öldürmeye çalıştınız.

.Siz emekçinin emeklerini,taraftarın alın terini,kulubün 105 yıllık boyun eğmez duruşunu ayaklar altına aldınız artık.Yazıklar olsun kulubü siyaset erkanının miting alanına çevirip,taraftarları böldürenlere.

Siz artık Galatasaray Spor Kulubü'nün değil sizin seçtiğiniz paralı askerlerin(UA VE YANDAŞLARI) başkanısınız.

Bu kulü ne sahipsizdir ne de esaret,ilalabet yaşayacak duruşu olan Galatasaray elbet.

Cevap: Adnan Polat ve Yönetimine Çağrı

Hiçbir Galatasaraylı'nın artık Başkanı olarak göremediği Polat beyi, erdemliliğin gereklerini yerine getirmeye davet ediyorum.

Cevap: Adnan Polat ve Yönetimine Çağrı

Anlaşılıyor ki bu işi yapamıyorsunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt