GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Adnan Polat ve Yönetimine Çağrı

Bizim bağlılığımız başarıya, ihtişama endeksli bir bağlılık değildir. Bizim büyüklüğümüz durşumuzdan gelir. Dik ve mağrur. Sizin gibi el pençe divan değil. Gidin artık!

Seçim günü geldiğinde herkezi orada, kapının önünde olmaya çağırıyorum arkadaşlar. Baskı neymiş görsünler....

Cevap: Adnan Polat ve Yönetimine Çağrı

Kurda sormuslar ensen neden kalin diye; O'da her isimi kendim gorurum demis.. simdi Riva'da ki arsa'yi satip, Ali Sami Yen'i yiktirip 40-45 bin kisilik bir stad yapilsa kimseye de eyvallah edilmese ve bizler dun gece yerin dibine girmeseydik keske.. Bu stad bize hayir getirirmi bilinmez onu zaman gosterecek ama Adnan Polat ve yonetiminden bize bir gram hayir gelmez artik istifa etsinler onurlu bir sekilde yada olaganustu secimlere gitsinler yeter artik.. bu sekilde haftaya sivas macinda o stadi indirirler kesin..

Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Yönetime çağrı konusunu, Toki Başkanını protesto etmesi yönünde ummuştum. Olmayınca, konuyu klasik konumuzla birleştirdim.

Çalıştığı her ülkede, takımlarını birçok kez şampiyon yapan, en azından ligin son anına kadar şampiyonluğu kovalayan, ligimizin, en skor yönünden hücum takımını yaratan Gerets, çok çok ... Kötüydü. Futbolu bilmiyordu! Korkaktı! O denli korkak bir adamdım ki o; Sırf koktuğu için 3 forvet oynatırdı. Marsilya'da daha çok hödükleşti bu adam; 3 Santrafor + 2 tane açığını beklere koyarak maçları çevirirdi. Gerets'den kurtulmamız çok iyi oldu.

Skibbe, Almanya liginin en genç teknik adamlarından biri, gazeticilik eğitimi almış, spor yazarlığı yapmış. Bu genç adamın Almanya'daki ünü, Almanya'da mali olarak çok kuvvetli olmayan takımlara, hücum futbolu oynatıp ligin üst sıralarını zorlatması..Galatasaray'daki en büyük hatası; Baros, Kewell ve Lincoln'e bir ara muhteşem bir futbol oynatmaktı.

Frank Rijkaard;

Futbolun 'F'sindn en anlamayan isim bu, hani futbol tarihinin gelmiş geçmiş en önemli oyuncularından olması mühim değil, yanında Neeskens gibi bir başka efsanenin olması da mühim değil. Yanına takıp getirdiği Barcelona'nın kondisyonerleri de bir şey bilmezler/anlamazlar. Zaten, "Barcelona'yı antrenörsüz oynatsan da kazanır." Değil mi? Sevgili başkanım, sevgili Hıncal, Sergen, Hakan abilerim...

Dos Santos dünya kupasında nasıl döküldü zaten gördünüz(!) Keita'da iyi topçu değildi, Jo'da kardeşim her ne hikmetse bala falan bu sezon bu kadar çok gol atıyor. Futbolumuzun büyük isimlerinden(!) Ömer Üründül'ün dediği gibi; "Futbol çok enterasan" gerçekten.

Adnan Polat'a söyleyeceğim şudur; Sen ve yönetiminin 2008'den bu yana yürüttüğü tek politika "Suçlu yaratmak"tır. Takım kötüyse, futbolcular kötü, hoca kötü. Bunların sorumluları onlar. Ama hiç dönüp aynaya bakmazlar ki; Biz nerede yanlış yaptık? Siz ve müdahilleriniz bu klübe katkıdan daha çok zarar verdiniz. 9 aya, bir teknik direktör sığdırarak istikrarsızlık içinde istikrarsızlık kurmuşssunuzdur. Artık bırakın gidin. Çekin pis ellerinizi!

Bu konuyu açanın alnında öpüyorum.Bir GS Başkanı stadı nasıl terkeder anlamış değil.Hele ki Haldun Üstünel gibi bir yöneticiyi devre dışı bıraktırmak ayrı bir mesela bence vadesi doldu bu Sn Adnan'ın.

Toplanın artık ey Galatasarayımızın duayenleri artık taşın altına eli koyma zamanı.Bu rezilliğe bir son verin,Galatasaray örf,adet ve geleneklerine uygun olanı lütfen ama lütfen yapın,bu yönetimle buraya kadar.Tepki koyun,muhalefetinizi gösterin lütfen sadece istediğimiz bu artık bu camiada kimse yokmu bizi duyan

galatarayın ve baskanlık makamının ayaklar altına alınmasına goz yuman bir baskan ve yonetim kurulu orada olmayı haketmiyor demektir.. ztn en bastan beri en kısa zamanda gitmelerini istiyodum artık 1dk bile orda olmalarına bile dayanamıyorum.. dustugmuz rezalet duruma bakar mısınız.. galatasarayın haklarını savunmak yerine yalakalık için taraftara tavır alıyorlar.. neymiş stada almıcakmıs.. sebep?? diye sorarlar adama.. yok ole iş.. alma da gorelim.. asıl senin ve yonetiminin olmaması gerek ordaaa...

Galatasaray tarihinin görüp görebileceği en rezil yönetim.İstifa edin yeter artık.

Sivasspor maçında 90 dakika Adnan Polat istifa çağrısı!

Yorumsuz...

Artık katılıyorum.

Sonuna kadar yönetim istifa. Bu yönetim kaldigi sürece Hagi ve Tugay'da harcanacaktir. Hele transfer sezonunda bizi yine komediler bekliyor gibi.

Bir kere olsun utandirin beni ya. :o

Futbol disinda yaptigi guzel isler icin destekledim savundum,hele son Hagi-Tugay ikilisni goreve getirmesiyle futboldada dogru yolu buldu diye mutlu olmustum.Ama son bir iki aydaki hukumetin ve adamlarinin inceden giydirmesine ve acilis macindaki rezaletin son perdesini gordukten sonra gozumde iki paralik degeri yok artik.Omurgasiz ,onursuz,haysiyetsiz bu durusunun izlerini omur boyu tasiyacaktir.

Ayrica Galatasaray camiasida gercekten bizim zannettigimiz gibi buyuk bir camiaysa bu olanlarin hesabini sormalıdır.

Adnan Polat'ın takımın başında kalması gerektiğini düşünüyordum.

Başladığı projeleri ve yaptığı kurumsal atılımları bitirmesi gerektiği için.

Açıkcası sportif başarıyı bir başkanın başarısı olarak tek ölçüt kabul etmiyorum.

Hatta yaptıklarıyla başarılı bir başkan olarak görüyordum bile diyebilirim.

Aslında yaşananlardan sonra özellikle Tayyip Erdoğan'a karşı ılımlı bir politika izlemesini de doğru buluyorum. Ha öyle değil de böyle yapılırdı denebilir.

Ama affedilmeyecek bir hata yaptı. Üstelik de hemen olayların ardından yaşanan hezeyanla değil de 1 gün düşündükten sonra. Protestocuları sonradan yapılan düzenlemeyle provakatörleri bundan sonra Galatasaray müsabakalarına almayacakmış sayın başkan. Neden? Hangi suç dolayısıyla? Ne yapmışlar demokratik tepkilerini belirtmekten başka? Size göre ayıptır bize göre değildir. Ben de diyorum ki o zaman Galatasaray Camiasını aşağlayanları alkışlayanlar stada alınmasın. Çünkü buda Galatasaray etiği, ahlakı, kültürü ve taraftar duruşuyla hiç ama hiç bağdaşmaz.

Bu mudur yani?

Artık istifa etmese bile ilk olağan genel kurulda görev süresi bitmeden başkan değişimine gidilmesine karar verilmesi lazım sayın İnan Kıraç ve Hayri Kozak'ın da belirttiği gibi.

Evet zor zamanda elini taşın altına soktu ve sorumluluk üstlendi.

Ama bu zor zamanda taraftarını canlı kalkan yapmaya çekinmedi.

Artık malesef bu camiada başkan olarak saygı görmesi ve benimsenmesi mümkün değildir.

Kadro tamam, azılı muhalif:D Batu Han bey de artık bizimle. :)

Hoşgeldiniz Batu Han bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt