GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Adnan Polat,futbolcularını da al git.

illa belamı okumamızı bekliyorsun ey adnan polat. çek git işte. istenmiyorsun, bu klübün onuru hiçbirzaman bu kadar ayaklar altına alınmadı. eğer içinde azıcık galatasaraya sevgi besliyorsan nolur git

illa belamı okumamızı bekliyorsun ey adnan polat. çek git işte. istenmiyorsun, bu klübün onuru hiçbirzaman bu kadar ayaklar altına alınmadı. eğer içinde azıcık galatasaraya sevgi besliyorsan nolur git

Giderlermi hiç onlar.Stada yeni geçilmiş.takım küme bile düşse kaymağını yemeden gider mi hiç bu açlar?İnanıyomusun sen böyle birşeye?Hele bi yesinler,doysunlar belki giderler.

Yoksa takım batmış,yerin dibine girmiş,küme düşme hattında UMURLARINDA Mı adnanların?

Ah be ÜStünel..NERDESİN....

Genel kurula gidilmesi için dilekçe vermek isteyen kulüp üyeleri aşağıdaki linkten gerekli dilekçe ve izlenmesi gereken prosedüre ulaşabilir.

GSBirlik.org

Konu altta kalmamalı, bildiriyi yayınladığımızdan buyana iyiye giden hiçbirşey olmadı.

72 değil 172 sayfa olmalı bu konu.AP AP AP.

Alayına istifa

Kaç ay önceden bu günleri görmüş yönetimi forumun. Bravo.

yrgit.gif
adnan_polat_1__1239649383.jpg

Sn.Polat' ın bugün itibariyle hala bu görevini sürdürüyor olabilmesi tek nedeni taraftar tepkisinin beklenen düzeyde olmaması.Bunca olumsuzluğa rağmen Sn.Polat aleyhine tribünlerde tek kelime bağrılmaması halen onu ayakta tutan tek güç. Duayenlere, imza kampanyasına, yönetim parçalanmasına ve tarihi başarısızlıklara karşılık elinde tek kalesi kaldı; o'da cefakar taraftar; bakalım o kalesi ne zaman yıkılacak..

Sn.Polat' ın bugün itibariyle hala bu görevini sürdürüyor olabilmesi tek nedeni taraftar tepkisinin beklenen düzeyde olmaması.Bunca olumsuzluğa rağmen Sn.Polat aleyhine tribünlerde tek kelime bağrılmaması halen onu ayakta tutan tek güç. Duayenlere, imza kampanyasına, yönetim parçalanmasına ve tarihi başarısızlıklara karşılık elinde tek kalesi kaldı; o'da cefakar taraftar; bakalım o kalesi ne zaman yıkılacak..

Taraftar ne yapmaya çalıştığını kendiside bilmiyor heralde. Ben anlamadım ki şimdi Adnan Polat çıksa hönk dese herkes vay adam haklıymış der geri adım atar. Saçma sapan işler oluyor, hala şu rezillikten başarı geleceğine inanan insanlar var, daha vahimi bu rezilliğin baş mimarı başkanlık koltuğuna sakız gibi yapıştı, rezilliğinin farkında ama niyeyse erdemli bir davranış sergileyip arkadaş biz bu işi yapamadık diyerek seçime gitmiyor. Onun yerine her zaman sığındığı bahaneleri var, neymiş kimse yokken biz vardıkmış, böyle diye diye afedersiniz ama kulübün içine etti.

Antepi elesekte taraftarın yönetimi istifaya davet etmesini bekliyorum. Çünkü gerçek Galatasaraylılık bunu gerektirir.

daha ne olucak Adnan Polatın gitmesi için avrupada yokuz ligde gelene geçene yeniliyoruz takım içinde gruplaşmalar var yöneticilerin bir kısmı istifa etmiş 2.başkan görevden alınmış,ligde en çok yenilme rekorunu kırdılar daha sonra 23 hafta sonunda averajı eksi olma rekorunu kırdılar son 15 yılın bu dönemde en az gol atma rekorunu kırdılar.Bu kadarını yazabildim daha varsa tamamlayabilirsiniz.Adnan Polat koltuğa yapıştı mı ki bu kadar başarısızlıga beceriksizlige ragmen halen başkan olarak kalabiliyor.Fakirlik edebiyatı yapmayı sevmem ama eskiden borçumuz daha coktu oyunculara 6 ay para verilmiyordu.antremana çıkmazlardı ama maç başlayınca aslan gibi savaşırlardı.yenilip yenmesi önemli deil beni en cok uzen olay istanbul bsb penaltı kazandı biride gidip hakeme itiraz bile etmedi bu kadar umursamaz oldu oyuncularımız...

İstifaya davet etmekten bıktık.Adamlarda 10 karış astar gitmiyorlar bir türlü.

G.Antep maçından çıkacak muhtemel bir galibiyet ve turun geçilecek olması, kağıt üzerinde hiç bir sorunun çözümü olmayacağı gibi sadece Sn.Adnan Polat' a piyangodan çıkacak büyük ikramiye olacaktır. Bu nedenledir ki; 3 gündür Sayın başkan ve yönetim kurulu Floryada kamp kurmuş ve dahası bilet fiyatlarıda yarıya indirilmiştir. Neticede 20 gün sonra yapılacak hayati bir kongre vardır ve kongrede hedefsiz bir takımın başkanı olarak kürsiye çıkma ihtimalini düşünmek bile Sn. Adnan Polat için endişe vericidir. Biliyoruz ki kupada tur geçilse dahi rakibimiz Beşiktaş, Mart sonu yani "kongre haftası" ligde rakibimiz F.Bahçe'dir. Bu haftadan itibaren içerde oynayacağımz 4 maçın tamamı Sn.Polat için kabus niteliğindedir. (Karabükspor, F.Bahçe, Trabzonspor ve Kayserispor) Netice olarak Sn.Polat' ın artık gerçeklerli doğru okumalı ve bulunduğu makama daha fazla zarar vermeden gereğini yapmalıdır. Bizler onu Samiyen Kapalısından "Adnan Polat buraya, yumruk havaya" diyerek gönlümüze aldık ve lütfen öylede kalsın istiyoruz.

Siteye giriş sayfası konulmalı, medyada yer bulmalıyız.

Benden bu konuya hergün bir mesaj bundan sonra.

Yönetim istifa edinceye dek bize huzur yok artık.

Büyük çapta bir protesto olmalı. Adamlar yüzsüz, koltuk sevdasından gözleri Galatasaray'ı görmüyor.

İş işten geçtikten sonra herkesin aklı başına geliyor ya en çok ona yanıyorum. Durumun bu noktalara kadar gelebileceğini elbette düşünmüyorduk. Ama tahmin ettiğimizden de daha kötü durumdayız. Çok klasik tabir olacak ama..: -E biz demiştik..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt