GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Adnan Polat'a istifa etmesi için tek bir cümle diyeceğim. "Başkan kulağımızın arkası bile kalmadı haberin olsun" :mad:

Adnan Polat istifa etmez bu taraftar da Adnan Polat'ı doğru düzgün protesto etmez...

Gitmeniz icin Galatasaray'in kotu sonuclar almasini bile dilemeye basliyoruz son zamanlarda

Daha ne diyeyim

Defolun, yetti artik.

Biraz gururunuz varsa; ISTIFA!

Denize düşenin yılana sarıldığı, göle düşenin dağ aslanını öptüğü, grizuların sevinçten patladığı bir dünya hayal ediyorum. Haydi gençler inanırsak olur..

[video=youtube;l52YpTC-u1U]https://www.youtube.com/watch?v=l52YpTC-u1U[/video]

Kiymetli arkadaslarim bunca emekten sonra nihayet tunelin sonuna varabildik! :D

Günlük görevi yapmış olayım. 3.3.11

Istifa ederler etmezler bilmiyorum ama merak etiğim şey bunlar nasıl Galatasaraylı ??? Çıkıp taraftarla oynuyormuş gibi açıklamalar "Iyi yoldayız","Şampionluk yarışını zevkle iziyoruz" , sanki bunlar fenerli ve bizi sinir etmek için uğraşıyorlar.

Bide artık futbola ilgilenicez diyordu Polat ee bumu futbola ilgilendiğin dönem ???

Valla çok şey yazmak için girmiştim ama okadar sinirliyimki şu bu yönetime söylenecek söz bulamıyorum , yemin ederim artık yönetimden birini açıklama yaparkan göreyim DİNLEMİYORUM çunku hep aynı şeyler söyleniyo , hep taraftar kandırılıyo .

Artik yeter...

YÖNETİM İSTİFA !!!!

Adnan Polat İstifa!!!

G.Saray' ın geleceğini kurtaracaksak; camia olarak yapacağımız tek şey bu saatden sonra Karabükspor, Konyaspor ve Bucaspor alınacak "anlamsız" galibiyetlere sevinmek değil , tarihi rezaleti değiştirecek radikal kararları desteklemek olacaktır. Biz taraftar olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yaptık; sevgili başkanımızda sağolsun duruşumuzu!! takdir etti, şimdi sıra sizde sevgili başkan, bizde sizden duruş bekliyoruz..

Rezil ettiniz yeter artık istifa edin.

Bi küme düşmediğimiz kaldı.Galatasarayı rezil ettiniz.Yeter artık.İSTİFA edin.

Yönetim İSTİFA.Yeter artık,bu taraftar kutsal parçalıyı bu halde görmek zorunda değil sayın Polat.Namusunuz ve 'az' da olsa Galatasaraylılığınız varsa bütün yönetiminizle beraber çekin gidin..!

Saat 17:00 da toplantı varmış istifalar kadro dışı bırakmalar olacakmış .fcnblog dan alıntıdır

Tasınızı tarağınızı toplayın defolun!

Ah ulan bizleri dinleyecektiniz belki su an ligte hala ilk 3 arasinda yer alirdik, kupa ile ugrasmadan kendi ellerimizle Avrupa mucadelesi verirdik. Bundan neredeyse 5 ay once su anki konusulanlari bizler soyluyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt