GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

sonuna kadar destek veriyorum.

:005::005:

Doğrudur veya yanlıştır da arkadaşlar Adnan Polat Aslantepe'ye kurulmadan o koltuğu bırakmaz ki...

Eğer ki o yeni stadda da başarısızlıklar olursa işte o zaman ne stad ne de diğer projeler Adnan Polat ve ekibini kurtaramaz.

Ama Aslantepe'ye geçmeden bu tip bir girişim bir sonuç vermeyecektir kanımca.

Destekliyorum sonuna kadar

Yönetim istifa...

Fikrimiz değişmedi , yönetim istifa.

10 milyon imza toplansa bile bu yönetim tt arenada 1 sezon geçirmeden istifa etmez.

Galatasaray Tarihinin en kötü yönetimi İSTİFA!

Koskoca camia da bu yönetime karşı güçlü bir aday çıkaramıyorsa her türlü yazıklar olsun.Yalancı yönetim istemiyoruz.

Ben geçen seneden bu yana söylüyorum.Adnan Polatı yeni yapılan stat götürecektir, 55 bin kişinin aynı anda yönetim istifa dediğini duyar gibi oluyorum.

Devre arasinda kongre plz.

En basitinden Galatasaray'da transferi yonetimin yapmasi kadar sacma birsey olamaz. O mevkiye secilmis adamlarin gorevi takimi yonetecek, kuracak adami secmektir, onun takimini onun icin kurmak degil.

İmza.

Merak ettiğim bir husus var; bu bildiri sadece forum içerisinde mi sınırlı kalacak? Kulübe linki gönderilecek mi? Ya da herhangi bir basın mensubu vasıtasıyla, husus medyaya taşınacak mı?

Bence GSCimbom gibi bir platformda toplanmış taraftarların görüşleri azda olsa etki yaratmalıdır. Atıyorum bir haber ajansında ya da dandik bir haber portalında "Taraftar, yönetimi istemiyor!" başlığını attıracak kadar, yaptırım gücüne sahip olmalıdır.

Dip not : Bu eleştiri değildir, öneridir.

Merak ettiğim bir husus var; bu bildiri sadece forum içerisinde mi sınırlı kalacak? Kulübe linki gönderilecek mi? Ya da herhangi bir basın mensubu vasıtasıyla, husus medyaya taşınacak mı?

Bence GSCimbom gibi bir platformda toplanmış taraftarların görüşleri azda olsa etki yaratmalıdır. Atıyorum bir haber ajansında ya da dandik bir haber portalında "Taraftar, yönetimi istemiyor!" başlığını attıracak kadar, yaptırım gücüne sahip olmalıdır.

Dip not : Bu eleştiri değildir, öneridir.

Bildiriyi medya kuruluşlarına göndereceğiz.

Bu bildiri için geç bile kalındı. Yönetim İstifa!

Geç kalınmış olsada imzamı atıyorum...Evet Rijkard konusunda sözünü tutmamıştır..Fakat gönderilmesi kesinlikle doğrudur...

Rijkard konusu dışında o kadar çok fiyasko icraatlari,yönetimler varki yazıklar olsun...

Sadece şunu söylüyorum Adnan Polatı tanıyan insanlar o genel kurulda 2.dönemde nasıl oy verip başkan yaptılar hala inanamıyorum..

Yerine gelebilecek yönetim belirlenmeden kesinlikle desteklemiyorum. Bunlar gitsin de kim gelirse gelsin mantigini dogru bulmuyorum. Adnan Polat'tan daha iyi olacagina inandigim bir adayin cesaretini toplayip da elini tasin altina koymasini beklemiyorum su saatten sonra. Canaydin döneminde nasil cesaret edemedilerse, gecen 2 kongrede nasil edemedilerse gene edemezler.. Gerci maddi acidan bu kadar düzlüge cikmisken Galatasaray'i sahiplenmeleri benim icin bir sey ifade etmez.

Adam gibi birileri ciksin, projelerini, planlarini anlatsin bana güven versin, inandirsin söylediklerine o zaman Polat istifa edebilir. Ama gene estetik cerrahlari falan aday olacaksa, ne idügü belirsiz Adnan Öztürk cikacaksa gene ortaya kesinlikle Polat kalsin.

Futbol disinda basari isler yaptilar bunu kimse inkar edemez.Onun disinda bazen Galatasarayin soylem ve tarzina uymuyan hal ve hareketleri oldu,alisacaklar diyelim.Kendi fikrim son yaptiklari Hagi ve Tugay hamlesi yaptiklari en onemli icraatlardan biridir butun gunahlarina affettirecek bir hamledir..Onlar arkasinda durursa bizde onlarin arkasinda dururuz ,el birligiyle basaridan basariya kosariz..Yok eger bu iside ellerine gozlerine bulastirirlarsa ,kimsenin bir sey yapmasina gerek yok kongrede koltugu devrederler.Yoksa bu yasima kadar trubun tepkisiyle istifa geldigini,yonetim degistigine ben sahit olmadim.Bosuna nefes tuketmeye gerek yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt