GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Her ne kadar kötü bir gidişatımız olsada,Galatasaray etiği bakımından olağan üstü kongreyi gerekli görmüyorum ancak yeni tüzük gereği 2012de olacak genel seçimler 2011 mayısında yapılabilir,çokda makuldür.şuan erken kongre seçeneği takımı şampiyon yapmaz,biraz mantıklı düşünelim.Reijkaard olayı noktalanmış yeni bir ekip gelmiş.Bu sezon zaten büyük umutlar beslenmiyor dolayısı ile yeni gelecek başkan ne değiştirecek sezon sonuna kadar?

Ben adnan polat başkanlığında sportif bakımdan zaten çok büyük beklentim olmadı zira bizim klüp olarak altyapı,tesis ve stad gibi ciddi projeleri hayata geçirmemiz,bozuk olan ekonomimizi düzeltmemiz gerekiyoredu.Elbette bunlar kolay yapılabilcek şeyler değildir,her kulvarda başarılı olmak zordur ancak polat yönetimi bana göre kulüp ekonomisini,altyapı ve tesis çalışmaları ile 15 yıldır yılan hikayesine dönen stad projelerinde başarılı bir grafik sergilemişlerdir.Elbette sportif başarı bunların üstüne gölge düşürmüşdür ancak altın yere düşsede değerini kaybetmez dolayısı ile ben polat yönetiminin en erken 2011 mayısına kadar görevde kalmasından tarartarım çünki şuan için başkan kovmak bize çözüm getirmez,sezon ortasında bu olmaz.

Ben ayrıca haginin şuan için daha rahat çalışacağını çünki bu sezondan çok büyük beklenti içerisinde olmadığımızdan stressiz devam edeceğini düşünüyorum,heleki fener maçından sonra hagi daha özgüvenli çalışacakdır ancak trasnfer döneminde adnan sezgin engeline takılacağına inanıyorum.

Ben başkanın adnan sezgin ısrarını sadece algılayamıyorum,bu ısrar onu koltuğundan edebilir,mali açıdan klüpde güzel işler yaptı polat ancak yanındaki görev arrkadaşlarını bence iyi seçmedi görüşündeyim,sezgin zaten bunun başında yer alan bir isim.Zaten tekrar başkan adayı olacaksa sezgin listesinde iken bir daha başkan seçilemez polat dolayısı ile benim görüşüm sezon sonuna kadar devam edilmeli,erken seçim mayıs 2011 de olması daha makul bir tarihdir benim açımdan.

Olaylari ne guzel unutturuyorlar taraftarlara, GALATASARAY TARAFTARI UYUMA UA VE YONETIME TEPKI VER!

Galatasaray televizyonundan sezgin'i aklamak için kabzımalın tekinin konuşturulması ble yeterli sebeptir bunun için.İstifa edene kadar her gün yazacağım buraya bu yönetimin gitmesi lazım

Burası İstanbul Galatasaray,burada 23-24 kişilik yeni bir ekip kuruyoruz.Bu takımın %87'si yontulacak.İçinde Galatasaray ruhu olacak,hep hayal ederdim Sabri'den Sergio Ramos olur mu?Yaptım olacak.!Çünkü bu ülkede herkes kaliteli futbolcu izlemeyi hakediyor.Burada bir Servet Çetin olacak topları 90'a çakacak,burda Ayhan var,Mustafa Sarp var,Barış Özbek var burda yaşam var.Forvetsiz futbol takımı olur mu?Yaptım olacak.Burası enerjisini kendi üretecek,efsanelerini bir bir çürütecek.Bu yeni projemizde bize inanan herkes yine üzülecek antremana şimdiden başladık bile haha..

istifa ulan istifa

hiçbir şekilde takımımızın hakkını koruyamadıkları için,taraftarı oyaladıkları için YÖNETİM İSTİFA...

Herkes tutturmuş gidiyor yalan söyleyen yönetim diye.

Ne yalan söyledi bu yönetim?

Rijkaard'ın arkasında durucaz dedi. Durdu da, ama şartlar değişti ve o şartlara uygun karar verdiler. Evet ben de üzüldüm ve kızdım Rijkaard'ın gönderilmesine. Fakat yönetim tasarrufudur. Teknik direktör değişimi yapılmasaydı da yine daha kalabalık bir grup istifa diye bağıracaktı. Herkesi memnun eden bir karar vermek malesef mümkün değil. Yine de şunu görebiliyorum transferde uygulanan kemer sıkma politikası bu yönetimin insanları memnun etme amacıyla çalışmadığının kanıtı.

Ayrıca yönetimin transferleri Rijkaard'a sormadan yaptığını iddia edenler lütfen şu linki okusunlar.

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/8325.php En azından yönetimin futbolda başarı için nasıl çalıştığının kovulmuş teknik direktörümüzün azından kanıtını görmüş olurlar.

Stadı yapıcaz dediler yaptılar. Birileri çıkmış stadın yapımında payı yok Özhan Canaydın'a ait başarı demiş. Yok ya? Gördük Fenerbahçe lobisi her aşamada engellemek için nasıl çalıştı stad inşasını. Toki'nin çıkıp ben yapıcam bu stadı demesi başarıdır. Stadın yapılmasında adımdır. Adnan Polat yönetimi aslan payına sahiptir stadın inşasında.

Klübün ekonomik durumunu düzelticez dediler.

Yapılan sponsorluk anlaşmaları ve Galatasaray Store'un durumu ortada. 170 milyon dolar sponsorluk gelirlerinden kazanıyor klüp. Hiç bir yönetim bunu başaramadı.

Şirketleri birleştiricez dediler.

Bence yapılan işlerin en zorudur. Sermaye Piyasası Kanunu ve şirket birleşmeleri inanılmaz lanet bir konudur. Şirketleri birleştirdiler. Üstelik de birleşmesi en zor dönemde. Tüm gelirler artmış, klüp her zamankinden fazla temettü dağıtacağı esnada. Maddi kaynağın yaratılmasını geçtim işin bürokrasi yanı bile açılacak davalar ve temyizleri ile yıllarca sürebilirdi.

Daha bir çok irili ufaklı şey var.Bunların hepsini Adnan Polat yönetimi yaptı.

Evet sportif anlamda çok başarısız oldular. Ama geçen sene beklenenin çok dışında bir gelişme oldu ve Bursaspor şampiyon oldu. Yani tüm büyükler sportif olarak başarısızdı. Ancak herkesin hemfikir olduğu konu, evet bu sene kurulan kadronun Rijkaard'ın elinde iyi olmayacağı çok açıktı ama önceki 2 sezon tüm forum şampiyonuz naralarıyla lige başlamıştı. Herkes yapılan transferlerden sonra takımdan çok ama çok umutluydu. Ki bence yine şampiyon olurduk ama futbol tarihinde yaşanmamış kadar çok sakatlık yaşayınca bir takım sonuç kaçınılmaz oluyor. Kimse alternatifli kadro demesin bana. 8 as oyuncunun sakatlığını dünyadaki hiç bir takım kaldıramaz. Gördük muhteşem Beşiktaş'ın halini Queresma ve Guti sakatlanınca. Ve malesef bu sezon bile belimizi büken şey sakatlık. Bu yönetimin başarısız olduğu tek konu futbol takımıdır. Bu da normaldir. 18 takımın yer aldığı bir ligde her sezon şampiyon olamazsınız. Bazı şeyleri hazmetmek gerek.

Şimdi bu konuyu açanlar diyor ki biz skor taraftarı değiliz, sportif başarısızlığın çok etkisi yok konunun açılmasında.

Ben de hadi ordan demek istiyorum.

Galatasaray'ın liderle arasındaki puan farkı Bursa Fener beraberliğinden sonra bu gün 11 oldu. Bu gün 30 Ekim 2010. Galatasaray bu sene veya önümüzdeki sene iyi gidecektir. O gün bu konu kalkacak. Ve ben o zaman sorucam. Hani istifa etmesi gerekiyordu, hani Galatasaraylı'lık duruşuna aykırı davranmışlardı bu yönetimdekiler. Kalkıp da ama hatalarını düzelttiler falan demeyin o zaman.

kendinizi istifaya davet edin siz önce :asd:

Rijkaard'ın arkasında durucaz dedi. Durdu da, ama şartlar değişti ve o şartlara uygun karar verdiler. Evet ben de üzüldüm ve kızdım Rijkaard'ın gönderilmesine. Fakat yönetim tasarrufudur. Teknik direktör değişimi yapılmasaydı da yine daha kalabalık bir grup istifa diye bağıracaktı. Herkesi memnun eden bir karar vermek malesef mümkün değil. Yine de şunu görebiliyorum transferde uygulanan kemer sıkma politikası bu yönetimin insanları memnun etme amacıyla çalışmadığının kanıtı.

Stadı yapıcaz dediler yaptılar. Birileri çıkmış stadın yapımında payı yok Özhan Canaydın'a ait başarı demiş. Yok ya? Gördük Fenerbahçe lobisi her aşamada engellemek için nasıl çalıştı stad inşasını. Toki'nin çıkıp ben yapıcam bu stadı demesi başarıdır. Stadın yapılmasında adımdır. Adnan Polat yönetimi aslan payına sahiptir stadın inşasında.

Yapılan sponsorluk anlaşmaları ve Galatasaray Store'un durumu ortada. 170 milyon dolar sponsorluk gelirlerinden kazanıyor klüp. Hiç bir yönetim bunu başaramadı.

Bence yapılan işlerin en zorudur. Sermaye Piyasası Kanunu ve şirket birleşmeleri inanılmaz lanet bir konudur. Şirketleri birleştirdiler. Üstelik de birleşmesi en zor dönemde. Tüm gelirler artmış, klüp her zamankinden fazla temettü dağıtacağı esnada. Maddi kaynağın yaratılmasını geçtim işin bürokrasi yanı bile açılacak davalar ve temyizleri ile yıllarca sürebilirdi.

Evet sportif anlamda çok başarısız oldular. Ama geçen sene beklenenin çok dışında bir gelişme oldu ve Bursaspor şampiyon oldu. Yani tüm büyükler sportif olarak başarısızdı. Ancak herkesin hemfikir olduğu konu, evet bu sene kurulan kadronun Rijkaard'ın elinde iyi olmayacağı çok açıktı ama önceki 2 sezon tüm forum şampiyonuz naralarıyla lige başlamıştı. Herkes yapılan transferlerden sonra takımdan çok ama çok umutluydu. Ki bence yine şampiyon olurduk ama futbol tarihinde yaşanmamış kadar çok sakatlık yaşayınca bir takım sonuç kaçınılmaz oluyor. Kimse alternatifli kadro demesin bana. 8 as oyuncunun sakatlığını dünyadaki hiç bir takım kaldıramaz. Gördük muhteşem Beşiktaş'ın halini Queresma ve Guti sakatlanınca. Ve malesef bu sezon bile belimizi büken şey sakatlık. Bu yönetimin başarısız olduğu tek konu futbol takımıdır.

Şimdi bu konuyu açanlar diyor ki biz skor taraftarı değiliz, sportif başarısızlığın çok etkisi yok konunun açılmasında.

Galatasaray'ın liderle arasındaki puan farkı Bursa Fener beraberliğinden sonra bu gün 11 oldu. Bu gün 30 Ekim 2010. Galatasaray bu sene veya önümüzdeki sene iyi gidecektir. O gün bu konu kalkacak. Ve ben o zaman sorucam. Hani istifa etmesi gerekiyordu, hani Galatasaraylı'lık duruşuna aykırı davranmışlardı bu yönetimdekiler. Kalkıp da ama hatalarını düzelttiler falan demeyin o zaman.

soyledigin herseyi daha once farkli konularda tektek curuttum

bosuna yazmisin bence

arkalarini bir arastir zamanin olunca

Ayrıca yönetimin transferleri Rijkaard'a sormadan yaptığını iddia edenler lütfen şu linki okusunlar.

Rijkaard İddialara Yanıt Verdi - 30.10.2010 13:13 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org En azından yönetimin futbolda başarı için nasıl çalıştığının kovulmuş teknik direktörümüzün azından kanıtını görmüş olurlar.

Evet sportif anlamda çok başarısız oldular. Ama geçen sene beklenenin çok dışında bir gelişme oldu ve Bursaspor şampiyon oldu. Yani tüm büyükler sportif olarak başarısızdı. Ancak herkesin hemfikir olduğu konu, evet bu sene kurulan kadronun Rijkaard'ın elinde iyi olmayacağı çok açıktı ama önceki 2 sezon tüm forum şampiyonuz naralarıyla lige başlamıştı. Herkes yapılan transferlerden sonra takımdan çok ama çok umutluydu. Ki bence yine şampiyon olurduk ama futbol tarihinde yaşanmamış kadar çok sakatlık yaşayınca bir takım sonuç kaçınılmaz oluyor. Kimse alternatifli kadro demesin bana. 8 as oyuncunun sakatlığını dünyadaki hiç bir takım kaldıramaz. Gördük muhteşem Beşiktaş'ın halini Queresma ve Guti sakatlanınca. Ve malesef bu sezon bile belimizi büken şey sakatlık. Bu yönetimin başarısız olduğu tek konu futbol takımıdır. Bu da normaldir. 18 takımın yer aldığı bir ligde her sezon şampiyon olamazsınız. Bazı şeyleri hazmetmek gerek.

Tebrikler kardeşim çok güzel yazmışsın.. Bu yazdığın gerçekleri insanlar anca kendilerini kandırarak; çürüttüklerini zannederler..

Adnan Polat: " Misimovic hocanin verdigi listede ilk siradaydi"

Adnan Sezgin: 10 Pozisyonu icin ilk sirada Honda vardi, var der vart vardi 3. sirada misimovic vardi.

M.Yucedag: oyuncular Rijkaard’dan habersiz alindi..

soyledigin herseyi daha once farkli konularda tektek curuttum

bosuna yazmisin bence

arkalarini bir arastir zamanin olunca

Ne dedin de çürüttün?

Mesela şirketler birleşti dedim. Birleşmedi dedin. Ama birleştiler. Sadece laf kalabalığı yaptın.

Hani aptal kızlar vardır. Sağda solda bi tartışma esnasında saçma sapan bişey söylerler. Ondan sonra da her yerde o böyle ben de böyle cevap verip laf soktum diye anlatıp milletin eğlence malzemesi olurlar...

Adnan Sezgin: 10 Pozisyonu icin ilk sirada Honda vardi, var der vart vardi 3. sirada misimovic vardi.

Bu mu yani yönetimin yalancılığı. Bu yüzden mi istifa etsin. Komik olmayın.

Mustafa Yücedağ'ın konuşmasını dinledim. Galatasaray'dan kovulduğu için canı yanmış bir insan gibi konuşuyordu. Hangi akla hizmet Mustafa Yücedağ denen şahsın konuşmalarını başkanınkine üstün tutuyosun, bu nasıl Galatasaraylılık ben anlayamadım.

Rijkaard'ın açıklamaları ortada. Neymiş 1. tercih 3. tercih. Bu mudur yani. Ne büyük yalan. Kaldı ki belki de verilen listede ilk grup futbolcuların içinde Misimovic vardır. Yönetim Honda'yı istediği için ilk ona bakmıştır ama sonra Misimovic olmuştur. Ama verilen listede aralarında fark yoktur.

Burda futbolculara kötü laf etmek ceza sebebi.

Ama birileri kalkıp ya açık açık, ya da üstü örtülü olarak Galatasaray başkanına yalancı diyor. Bunu da artık insanların takdirine bırakıyorum.

Birkan, bu yalandan dolayı yönetim istifa etsin dememiş. Rijkaard istediği transferleri yaptı yalanının ispatlamış. Yönetim kendi içinde çelişip her zamanki gibi kelle avcılığı yaptı.

Rijkaard bu sezon yenildiğimiz bir maçtan sonra istediğim transferler yapılmadı ama bekliyorum demişti. Resmi sitede nasıl sansür edildiğini gördük.

Birkan, bu yalandan dolayı yönetim istifa etsin dememiş. Rijkaard istediği transferleri yaptı yalanının ispatlamış. Yönetim kendi içinde çelişip her zamanki gibi kelle avcılığı yaptı.

Rijkaard bu sezon yenildiğimiz bir maçtan sonra istediğim transferler yapılmadı ama bekliyorum demişti. Resmi sitede nasıl sansür edildiğini gördük.

Ama ondan sonra transferler yapıldı.

Ne yani şimdi Rijkaard'ın son açıklamaları da mı yalan? Adam istediğim transferler yapıldı demiş. Yönetimle birlikte çok güzel çalıştık demiş.

İşin komiği hala bahsedilen şey transfer. Çünkü konu sportif başarı odaklı. Ama kulp takmışsınız Galatasaraylılık duruşuna aykırı diye. Galatasaraylılık duruşuna aykırı olan geçen sene Ultraslan'ın Sami Yen'de yaptığıdır. O kadar umrunuzda ise Galatasaraylılık duruşu ona tepki gösterin.

Ben burda yapılanı söyliyim. Sportif başarısızlığın yarattığı infial ile yönetim istifa denmiş, skor taraftarı gibi görünmemek için de ne desek de bu konuya başka bi kulp taksak diye konuşulmuş, çıka çıka bu bildiri çıkmış ortaya.

Şunu görmek lazım hiç bir takımın bütün yönetim icraatları %100 başarılı olmaz ama bu yönetimin icraatleri Galatasaray'ın önümüzdeki 100 senesinin ekonomik olarak güçlü geçmesine neden olacak.

Rijkaard: Transfer çalışmalarını beraber yürüttük.

Yeterlimi?

Ne dedin de çürüttün?

Mesela şirketler birleşti dedim. Birleşmedi dedin. Ama birleştiler. Sadece laf kalabalığı yaptın.

Hani aptal kızlar vardır. Sağda solda bi tartışma esnasında saçma sapan bişey söylerler. Ondan sonra da her yerde o böyle ben de böyle cevap verip laf soktum diye anlatıp milletin eğlence malzemesi olurlar...

Mustafa Yücedağ'ın konuşmasını dinledim. Galatasaray'dan kovulduğu için canı yanmış bir insan gibi konuşuyordu. Hangi akla hizmet Mustafa Yücedağ denen şahsın konuşmalarını başkanınkine üstün tutuyosun, bu nasıl Galatasaraylılık ben anlayamadım.

Rijkaard'ın açıklamaları ortada. Neymiş 1. tercih 3. tercih. Bu mudur yani. Ne büyük yalan. Kaldı ki belki de verilen listede ilk grup futbolcuların içinde Misimovic vardır. Yönetim Honda'yı istediği için ilk ona bakmıştır ama sonra Misimovic olmuştur. Ama verilen listede aralarında fark yoktur.

Ama birileri kalkıp ya açık açık, ya da üstü örtülü olarak Galatasaray başkanına yalancı diyor. Bunu da artık insanların takdirine bırakıyorum.

hayatinda qvt diye birsey duydunmu?

aptal kiz lafini once bir ye bakalim Batu Han sonra tartisiriz

Ne dedin de çürüttün?

Neden orada Yücedağın konuşmasını alıyorsun sadece . Adnan Polart ilk sıradaydı diyor ama Adnan Sezgin 3. sıradaydı diyor , ee ozaman Yücadağ'ın dedikleri doğruluk payı oluyor bu durumda .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt