GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Daha önce Galatasaray camiası böyle bir şeye alışkın değil dedim ancak Galatasaray camiası sahiplerinin; yani taraftarın böyle ayaklanmalarına da alışkın değil. Dolayısıyla istifa olayına ben de destek veriyorum.

Muhteşem bir vizyonumuz var gerçekten.

Adı yetkisiz menejerlik soruşturmasında geçen ve ceza alan Serdar Özkan hala takımda, yıllar önce Fenerbahçe'den teşvik pirimi alıp maçı sattığı belgelenen Adnan Sezgin yönetimde, Rijkaard'ın gönderilmesinde başrolü oynayan Servet hatalarına hata ekleyip hala banko ilk 11'de, 3 aylık Misimovic çözüm için kadro dışı.

Elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Galatasaray çöküyor.

Yeter Adnan Polat Yeter!

Hagi ve Adnan polat, saz arkadaslarinizi alip gidin.

İstifa istemek, protesto aslında hiç hoş şeyler değil

ancak içinde bulunduğumuz duruma bakınca insanın aklına başka bir şey gelmiyor

yıllarca stadda takımını ıslıklıklyan bağıran taraftarı eleştirirdim

şimdiki durumumuz ise beni bile tereddütte bırakıyor

gerçekten zor durumdayız, içim sızlıyor

Çekip gidin

Sonunda bir metin yazmışız. Her ne kadar biraz geç olsada buna sevindim. Yönetime yeterince katlanıldığını transfer dönemi biterken dile getirmiş birisi olarak daha fazla kayba uğramamak ve Galatasarayımızın hem sportif başarıya tekrar kavuşması hemde yeni neslin gözünde sıradan bir takım olarak görülmemesi için ben her zaman yazıyı destekleyeceğim. İsimler çok önemli değil yerlerine gelecek kadrolar o ayrıca tartışılır ama ilk şey istafanın gerçekleşmesidir. Altını çizerek söylemeliyiz bu Olağanüstü Genel Kurul bir güven tazeleme olmamalı bir istafa sonrası yeni yönetimin seçilmesi için kullanılmalıdır.

Şunuda belirteyim bu yazı burda kalmamalı gerekirse transfer zamanında söylediğimiz gibi altına forumda destekleyen renkdaşlarımızın isimleri ile beraber ulaşabildiğimiz yerlere bildirilmeli. Klübümüz, Spor kanalları ve radyoları ve destek alabileceğimiz diğer tararftar grupları. Şu an forumda kaç kişiyiz bilemiyorum ama destek veren Bin kişi bile olsa bu şekilde bir isteği geri cevireceklerini sanmıyorum mutlaka yayınlanacak ve umarım daha fazla destek alıp yönetim üstünde baskıyı arttıracaktır.

Ben hayatimda boyle bir sezon gormedim 5-6 yasi galiba ya da 7 de olabilir basladim sezonu takip etmeye resit oldum vs. dahada buyuyorum hala ama boyle bir sezon gormedim :S, yaziklar olsun sana yonetim. Bizi bu durumlara dusurmeye hakkin yok.

Konuyu üste taşıyorum.

Gidin artık.

adnan polat ekibini al çekip git kulüp de kurtulsun taraftarda

Hep diyorum lakin işi ManU taraftarlarının yaptığı gibi daha ciddi bir kitleye yaymak lazım. Beyinleri öyle yıkamak gerekir ki stad da 1 kişi bile ıslıkları susturmaya çalışmamalı.

Şu vaziyette olmalı herkes.

4466835235_ee62a39729_o.jpg

Azcık GALATASARAY'lılığınız varsa Bırakın artık adnanlar

Usluba bak.Vızıldamak falan ne ayaksın? Sana ne arkadaşım insanların gösterdiği tepkiden.Galatasaray tarihinin en rezil dönemi yaşanırken bir zahmet böyle başlık açılsın.

Bak kendi üslubuna, başlatma ayağından bacağından..

bence sayın adnan polat ve yönetimi artık bıraksın bu işi rezil ama rezillikler hala adnan sezgin insani ilişkileri iyi olmayan bir adam yönetim şekilleri tam bir fiyasko malamat olduk sizin yüzünüzden takıma destek olmak için gs bonus kartımdan tut tır gelince kaçırmıyorum bile ama bu nedir arkadaş yavv yazık değilmi bu taraftara Lütfen GİDERMİSİNİZ

Protestoları, bedava bilet dağıtarak, 2012 (mayaları dikkate almışlar 2012 de inşallah bunların sonunu görürüz) kriterlerini sakat-beleş topçularla, futbol yönetimini sezginciğin muhteşem zekasıyla, ve camiayıda hiçbir mesaj veremeyen boş konuşmalarla bertaraaf eden sevgili yönetimimizin 2012 mart ayına kadar hayatımızdan fanatiklik-takım sevgisi-arma aşkı gibi onlara göre gereksiz bize göre ise çok önemli olguları zedelediği ve yıprattığı vede zarar vermeye devam edeceği bugün kesinleşti, teşekkürler başkan artık bu hayatta galatasarayımla ilgili öğrenmek istediğim tek şey var (nasıl düze falan çıkarız geyiğini boşverdim;zaten umut yok, başkan sürekli ışık görüyordu tünelin sonunda o ışık tren ışığıymış koydu geçti hepimize) başkan-sezgin ikilisinin arasında ne var, bu sorunun cevabını öğrenmede ölmemeliyim.

bugün yaptıkları toplantıdan yine kaydadeğer bir sonuç çıkmadı

çok etkisiz bi yönetim

takımın halini seyirci gibi izliyolar

Haginin raporunu görüşmemişler, neden mi? çünkü Haginin Raporu diye bişey yok

helvacının uydurması

bakın biz Hagiyi destekliyoruz demek için yaptıkları gereksiz bir açıklama

zaten Hagi rapor falan olmadığını söylemişti

Stat ve Riva konusunu büyük ölçüde Işın Çelebi halletti

Şirket Birleşmesinin de hukuki kısmını büyük ölçüde hukuk profesörü Helvacı halletmiş

o zaman bu yönetimin daha ne icraatı kaldı geriye ?

iki adamın kişisel uğraşıyla elde edilen ve hep anlatılan projeler

diğer projeler gsmobile gsbonus falan zaten çok enteresan projeler değil, teklif geliyo kabul ediyosunuz o kadar

BENCE BU İÇİ BOŞ, FUTBOL KONUSUNDA YETERSİZ, KENDİ İÇİNDE BİLE ANLAŞAMAYAN, HİÇBİR KONUDA YAPTIRIM UYGULAYIP ÇÖZÜME ULAŞAMAYAN YÖNETİM HEMEN İSTİFA ETSİN

BAŞIMIZDA KALDIKLARI HER SAAT, TAKIMIN AYAĞA KALKMA SÜRECİNİ BİRAZ DAHA ERTELEYECEKTİR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt