GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Ertuğrul Yılmaz yönetimi istifaya devet ediyor.Kendi görüşüdür,genellememek lazım.

Ertuğrul Yılmaz değil, benim anladığım forum yönetimi.

Ve bence başından beri sonuna, köküne, dibine kadar haklılar. Tabi son olan olayları da ekleyip güncellemek lazım yazıyı. :)

demekki neymis bu yonetimin ic organlari disari cikmis

buradaki taraftar bunu onceden gormus

kamuoyu ise yaklasik 6 ay sonra gormus

Transferler oldu diye, gectigimiz zaman yasananlari gormezden gelenler. Simdi gun birlik gunu diyor. Yonetim derhal istifa edilmeli, oynarsa Servet,Balta vs onumuzdeki macta isliklanmali

Transferler oldu diye, gectigimiz zaman yasananlari gormezden gelenler. Simdi gun birlik gunu diyor. Yonetim derhal istifa edilmeli, oynarsa Servet,Balta vs onumuzdeki macta isliklanmali

Servetin ıslıklanması konusuna katılmıyorum. Servetin çok iyi bir profesyonel olduğu kanısındayım. Kendi açıklamalarında da bu işten ekmek yediğinin farkında ve yedek kalmış kalmamış, GS için hangisi iyiyse o olmalı diyor. Hakan Balta konusuna katılıyorum. Balta'da çok kötü bir düşüş var.Bir zaman Milli takımın değişilmez sol beki olan ve performansındaki istikrarıyla takdir toplayan Balta nın durumu gerçekten düşündürücü...

Adnan Polat son konuşmasını bir başkan edasıyla yaptığı için herkes doğal olarak yumuşadı, tepkiler azalmaya başladı. İşin iyi tarafı en azından bizleri düşüncesiz bir şekilde değil de oturaklı ve objektif düşünmeye sevk etti.

Nasıl ki kaos ortamından doğan negatif elektriğin tezahürü istifa sesleriyle yankılanıyorsa, bu diller sürekli istifa diyorsa; yeri geldiğinde de övmek için vazifesini icra eder.

Duyusal olmadığı sürece fikir değişikliği her zaman erdem ile karşılanacak bir durumdur. Sürekli fikir değiştiren birey, düşünen bireydir. Böyle insanlara saygısızlık yapanlara karşıyım. Ama o inci çizgiyi aşan, duyularıyla hareket eden insanlar da her türlü eleştiriye açık olmak zorundadır.

Adnan Polat'ın eleştirildiği noktalarda kimse haksız değildi. Geriye dönüp baktığımızda bunu rahatça algılayabiliriz. Bu gün fikir değişikliğine gidenler de haksız değil, sonuçta fütursuzca sezon ortası bırak git demekten daha mantıklı düşünmeye başladık.

Yani kısaca; iyiyiz iyi...

Benimle alakalı değil arkadaşım.Takım kötü gittiğinde hemen Adnan Sezgin'e bağlandığından dolayı istifa edene kadar Adnan Polat'a verilen destek geçicidir.

Başkanında söylediği gibi Adnan Sezgin kendisine söyleneni yapar. Adamın eline 3-5 kuruş verip teknik direktörle ne yapıyorsan yap dersen o da en fazla bu kadarını yapabilir. Kaldı ki son dönemde takımdaki icraatler yerinde gibi duruyor. Gençleşme ve mücadeleci bir takım sıfatı yaratmaya çalışıyor gibiler.

Fikrimiz değişmedi.

Yönetim istifa!

İstifa etsinlerde kim gelecek başkanlığa yeni yeni insanlar çıkacak gsnin arenanın düzlüğe çıkarılmış rantını yemek için o yüzdende kararsızım

Galatasarayın rantını ben yemek istiyorum.

Ben karışık duygular içerisindeyim.

Bu forumu takip edenler Adnan Polat'a verdiğim desteği bilir. Hatta Rijkaard'ın gönderildiği dönemde çıkan tartışmalarda bile klübün en başarılı başkanlardan biri olduğunu tek eksiğin maddi kaynak olduktan sonra kolayca elde edilebilecek sportif başarı olduğunu söylemiştim.

Ama benim açımdan Galatasaray taraftarını ateşe atması yaptığı tüm doğruların üstünü örter büyüklükteki bir hataydı.

Bu gün protestocu, provakatörler konusunda yaptığı değerlendirmeyi kimse yemedi. Yok 300 kişi sızmış da, yok amaçları belli değilmiş de. Sonuçta protestocu-provakatörleri tespit edip kombinelerinin iptal edileceği, hiç bir Galatasaray karşılaşmasına alınmayacağı Adnan Polat tarafından açıklanmıştı. Yani kombinesi olan hiç bir şahsın stada sızmaya ihtiyacı yoktur.

Ama ben hakikaten Adnan Polat'ın bu klübe büyük hizmetler verdiğine inanan bir insanım.

Hatta aslında bu kriz esnasında sergilediği ılımlı tavır bir yere kadar doğruydu. Bunun nedenlerini çeşitli defalar açıkladım.

Ama bu gün yaptığı konuşma büyük hatasından dolayı bir özür içermese bile çok doğru bir konuşmaydı. Galatasaray Başkanı olduğunu hatırladı. Bilmemne bakanı karşısında ezilmemesi gerektiği aklına geldi.

Şimdi ne düşünüyorum?

Emin değilim. Galatasaray taraftarına şerefsiz haysiyetsiz diyen bir insanın karşısında süklüm püklüm kalması, taraftarı cezalandırıcaz diye ateşe atması benim gözümde affedilir hatalar değil. Ama bir yandan da vefa duygum klübün en zor zamanlarında üstlendiği sorumluluğun meyvesini yemesini istiyor. Yani yıllık 40 milyon dolar artı ile bir transfer sezonuna girmek Adnan Polat'ın hakkıdır. Galatasaray taraftarının arkasında duramayan bir başkanın da o koltuktan ayrılması layığıdır.

Şu gelişmeler gösterdi ki Adnan Polat iki yüzlü bir ekiple çalışmış. Kuyusunu kazan. Bu zor şartlarda yaptığı görev bile takdire şayan. Dediğim gibi karışık duygular içerisindeyim.

Layığını mı bulmalı Adnan Polat, emeklerinin ve aldığı risklerin karşılığında hakettiği refahı mı yaşamalı...

Hangisi doğru bilmiyorum ama umarım en doğrusu ile sonuçlanır bu süreç.

Başkanında söylediği gibi Adnan Sezgin kendisine söyleneni yapar. Adamın eline 3-5 kuruş verip teknik direktörle ne yapıyorsan yap dersen o da en fazla bu kadarını yapabilir. Kaldı ki son dönemde takımdaki icraatler yerinde gibi duruyor. Gençleşme ve mücadeleci bir takım sıfatı yaratmaya çalışıyor gibiler.

Yapmayın. Reel hayatta, örneğin en basitinden iş yerlerinde ast çalışan hata yaptı diye, "ne de olsa yetkisi yok, denileni yapıyor" deyip Genel Müdür 'leri suçlamazlar. Önce ast 'ın kellesini alırlar.

Adnan Sezgin 'in insiyatif alarak yaptığı hatalar değil konu. Kendisinin vizyonsuzluğu, nerede beleş oraya yerleş 'ten hala medet umması, sevimsizliği (suratsızlığı yazacaktım, yanlış anlaşılır diye yazmadım), antipatik yaklaşımı vs vs dir.

Şimdi ne düşünüyorum?

Emin değilim. Galatasaray taraftarına şerefsiz haysiyetsiz diyen bir insanın karşısında süklüm püklüm kalması, taraftarı cezalandırıcaz diye ateşe atması benim gözümde affedilir hatalar değil. Ama bir yandan da vefa duygum klübün en zor zamanlarında üstlendiği sorumluluğun meyvesini yemesini istiyor. Yani yıllık 40 milyon dolar artı ile bir transfer sezonuna girmek Adnan Polat'ın hakkıdır. Galatasaray taraftarının arkasında duramayan bir başkanın da o koltuktan ayrılması layığıdır.

Şu gelişmeler gösterdi ki Adnan Polat iki yüzlü bir ekiple çalışmış. Kuyusunu kazan. Bu zor şartlarda yaptığı görev bile takdire şayan. Dediğim gibi karışık duygular içerisindeyim.

Layığını mı bulmalı Adnan Polat, emeklerinin ve aldığı risklerin karşılığında hakettiği refahı mı yaşamalı...

Hangisi doğru bilmiyorum ama umarım en doğrusu ile sonuçlanır bu süreç.

Batu Han Kardeş Yazının bu kısmına olduğu gibi katılıyorum. :yenieek:

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde herkes Galatasaray Yönetiminin arkasında dursun dedi dün sayın Polat.

Peki sen niye taraftarının arkasında durmadın?

Kimse benim Galatasaraylı'lığımı sorgulayamaz dedi sayın Polat.

Peki neden sen onlar gerçek Galatasaray taraftarı değil diye etinden tırnağından arttırıp maça gelen insanların taraftarlığını sorguladın.

Çok güzel şeyler yaptın sayın Polat. Ama ekmeğini yemeli misin yememeli misin bilmiyorum. Böyle hata yapılmaz. Bu kadar büyüğü yapılmaz...

Ama nolursa olsun olağanüstü genel kurul da değil, marttaki olağan genel kurul da çözülmeli bu iş.

Keşke bir bütünleşsekte varolan 2.lik şansımıza harcasak hep birlikte enerjimizi. Kuş taşa değer olur ya belki. En azından 2012'de başının dik gitmesini sağlardık adamın. Hadi be topçular bari siz yapın şöyle bir kıyak adama. Hiç haketmiyor istifa sesleriyle gitmeyi.

Simdi son stat olayi ve Helvaci her ne kadar yanlis gorunse de Adnan Polat kendi sectigi yonetim kadrosu ile calisirken bu kadro ile samimi degil ve bildigini okudugu durumlar var. Mesela Adnan Sezgin icin yonetim kurulu gitsin demis ama baskan bu olayi es gecmis. Yani problem baskanin anlasmali degil, kendi kafasina gore uzlasmaci bir tavir sergilememesi. Bu sebeptendir ki cok infialler ve saldirilar oluyor.

Benim sahsi fikrim GS terbiyesi icinde kol kirilir yen icinde kalir felsefesi ile Mart ayindaki Mali kongreyi beklemek. Bu kongrede bu problemleri sonuclandiracak sekilde ya tamam ya devam oylari verilir. Neticede Galatasaray baskansiz kalmaz.

Adnan Polat ilginc bir portre cizdi su ana kadar. Sahsi fikrim baskanlik biraz ona agir geldi. Vizyonu olan iyi bir baskani bu camia hakediyor. Adnan Polat doneminde gorulmemis gerilimler olmustur. Bu da gitmesinin gerektiginin belgesidir.

Son açıklamalarından sonra hala başkanımıza laf ediliyorsa sorgulanması gereken başka şeyler var bu forumda

Sorgulanması gereken hiçbirşey yok.Herkes kendi işine baksın.Forum yönetimi yaşanan rezillikleri sorgulayıp böyle bir karara varmış,üyelerin çoğunluğunu da arkasına almıştır.

Son açıklamalarından sonra hala başkanımıza laf ediliyorsa sorgulanması gereken başka şeyler var bu forumda

Mesela ne gibi? Açık konuşun zan altında bırakmayın. Forum yönetimi muhaliflerin elinde, modlar, adminler muhaliflerin yalakası falan deyin.

Biz Galatasaray ve Galatasaray 'lılık zarar gördü diye bu deklarasyonu yayınladık. Başkanın 3 dk lık açıklamasıyla, olanları olmamış gibi göremez, geçmişe sünger çekemeyiz.

Bugün öyle, yarın böyle değil. Biz tutarlıyız. Dün dediğimizi bugün de diyoruz. Dün dediğimizin tersine laflar etmiyoruz.

Lafınızın nereye gittiğini bilin böyle birşey demeden önce.

Bence zorunlu olarak yapilmis bir toplantida söylenen samimiyetten ve inandiriciliktan uzak sözlerle fikrini degistirenler kendini sorgulmali:)

Ayrica kendisini hakli cikaracak, destegimizi hakedecek ne söylemis ben duymadim. Kendi taraftarini sirtindan bicaklayip, camiasini kücük düsüren baskan sonra cikip yaptiklari icin kendini savunuyor. Biz de destek olalim.. peki:) Sizin fikriniz Yekta yüzünden degismis olmasin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt