GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray |Yapıldı Gelen Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

Barış sitemize hoş geldin. Bilet bulmada sorun yaşanacağını sanmıyorum ancak bize telefon numaranı özelden gönderirsen (bu işle caner ilgileniyor ona özelden yazabilirsin numaranı) olaki maça çok büyük ilgi olur bilet kalmama gibi bir durum olursa biletini biz alırız gelincede para işini hallederiz. Sen yeterki geleceğinin garantisini ver yeterli.

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

gelicem kesin. teli kime gnderiyimm

gnderdim ok sağoll bana cvp yazcakmı o

Adamlar İzmir'den gelmiyor Caner.18:30 civarı İzmir'e gelecekler.

eet 6 :30 gibi .bişi dicem sizlere sizlerin arasındayım ve değer verildiğimi grmek beni çok duygulandırıyo

Barış hepimizin ortak yanı içimizdeki Galatasaray aşkı ayrıca böyle bile olmasa hepimiz insanız zaten birbirimize değer vermediğimiz için dünya bugün bu halde. Seni aramızda görmek bizi çok mutlu edecek.

Barış hepimizin ortak yanı içimizdeki Galatasaray aşkı ayrıca böyle bile olmasa hepimiz insanız zaten birbirimize değer vermediğimiz için dünya bugün bu halde. Seni aramızda görmek bizi çok mutlu edecek.

şimdi ağlayacam

biz şimdi Barişa bilet mi alacağız:D

teşekkürler abilerim.siz açıkın ortasındamı olcaksınız

abi ben bilet bulmaya çalışıyım mı acaba

şimdi ağlayacam

biz şimdi Barişa bilet mi alacağız:D

Duruma göre caner geleceği saatlerde bilet bulmanın zor olacağını sanmıyorum ama biz arada bakıp durum değerlendirmesi yapıcaz ve olaki gecikirse biletini alıcaz. Yani telefonla haberleşicez sürekli olay bu ;)

Zaten erkenden orada olacağımız için şöyle ortalarda açık tribünde yerimizi alırız. Zaten telefonunuda aldığımız için birbirimizi bulmakta zorlanmayız. ;)

Geri
Üst Alt