GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray |Yapıldı Gelen Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

ama kesin vermez

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

bak Barışçım ben şimdi bilgisayarı kapatıyorum yarın felsefe yazılım var:(

sen diyorsanki ben güzel bir gün geçireceğim bir mazaret bul okulu ek:o

perşembe 11:30 gibi yola çıkarsın 14:30 yetişirsin Emre abin,ben,sen ve diğerleri beraber gidip bilet alırız bir yerlerde bişeyler yeriz akşamda 18:30 gibi babanda gelir hep beraber maçımızı izleriz:)

benim sana söyleyebileceklerim bunlar ;)

sen diyorsunki bize 2 bilet lazım otuzbeşerden 70 eder bu kadar para bende yok Emre abinde varmı bilmiyorum:(

dönüp dolaşıp ihale sana kalıyor babanı ikna etmen lazım:eek:

mesela baban şey diyebilirsin:baba ben erkenden gideyim açığım ortasından iki tane bilet alayım güzel güzel maç izleyelim diyerek babanın iştahını kabartabilirsin:D

Ben 16 yaşında olduğum için babam beni izmire yanlız gndermez ha gnderir ama stada fln gitmeme iizin vermez zaten garajdan ben bulamam abi sen iyisi sen telini at bana ben stada gelince yerinizi öğrenirim

Tamam barış halledicez bir şekilde siz mümkün olduğunca erken gelmeye çalışın yani 18:30'u geçmesin en azından.

geçmezz geçmezzz 6 yada 6 15 de orda oluruzzz

abi msni yollsana bana

Emrah abi mi desem Emrah mı desem:D

sen gelecekmisin?

caner ben 83 dogumluyum

carsamba bellı olacak dıyım ıs olmazsa kesın gelıyorum olursada vardıya degıstırmeye calısacagım arkadasla ayarlarsam ıs olsada gelecegım

caner ben 83 dogumluyum

carsamba bellı olacak dıyım ıs olmazsa kesın gelıyorum olursada vardıya degıstırmeye calısacagım arkadasla ayarlarsam ıs olsada gelecegım

tamam Emrah abi :D

ok bekliom

işyerimden izin alabilirsem ordayım...

Bu biletler ne zaman çıkacak ya çok merak ediyorum :(

Hangi taraftan izleyeceksiniz :D

Altay'dan taraftara jest

Altay'ı 8 Ocak'ta Fortis Türkiye Kupası'nda İzmir'de ağırlayacağı Galatasaray maçının heyecanı sardı. Başkan Melih Tunç Tandoğan'ın son yönetim kurulu toplantısında, "Altay taraftarı bizim için önemli. O yüzden sezon başında satılan kombine biletler, kupada geçerli olsun" teklifi tüm yöneticilerin desteğini aldı. Yaklaşık 2 bin 500 kombine bilet sahibi maçı ücretsiz izleyebilecek. Kombine kartı sahipleri, maç günü Alsancak Stadı'ndaki kulüp binasından davetiyelerini alıp Atatürk Stadı'na girecek.

Yöneticiler davetiye alınmaması halinde kombine kartlarının, stat giriş kapılarında geçersiz olacağını bildirdiler. Yönetim, kupa maçının bilet fiyatlarını da belirledi. Buna göre biletler kale arkası 10, açık tribün 30, kapalı tribün 90 TL'den satılacak. Bilet satışları maç günü saat 14.00'den itibaren Atatürk Stadı gişelerinde satışa çıkarılacak. Mersinli tarafındaki kale arkası Altay'ın, açık tribün G.Saray'ın olacak. Kapalı tribün ise ikiye bölünecek.

Altay Maçı Biletleri Statta Satılacak

Galatasaray'ın Fortis Türkiye Kupası'nda 8 Ocak 2009 Perşembe günü Altay'la yapacağı maçın bilet fiyatları açıklandı. Altay Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada biletlerin maç günü saat 14:30'dan itibaren, İzmir Atatürk Stadı gişelerinde satışa çıkacağı duyuruldu.

Açıklamada, her iki takım taraftarına da açılacak Kapalı Tribün'ün bilet fiyatı 90 TL, Galatasaray taraftarına açılacak olan Açık Tribün bilet fiyatının ise 30 TL olduğu duyuruldu. Altay taraftarına ait Mersinli tarafındaki Kale Arkası Tribün'ün bilet fiyatı ise 10 TL olarak belirlendi.

yetişirim heralde okuldan 12:10 da çıkıyorum

ben bilet kalmama durumundan korkuyorum o yüzden önceden gidip alalım dedim

bu arada ne kadar çabuk 5 kişi olduk

cumartesi günkü buluşmaya kaç kişi gelecek Emre abi?

bu maçta statda büyük olasılıkla biz daha fazla alucaz bileti kale arkasımı acıktanmı yoksa kapalıdanmı alıcaz fiyatlara baktım kapalıyı abartmışlar

Geri
Üst Alt