GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray |Yapıldı Gelen Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

biz hem orada takılırız hemde seni bekleriz

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

Arkadaşlar bu maç için organizasyonu takip ediyordum birşey yazmak istemedim son ana kadar bekledim durumum kesin değildi maalesef yarın gelemiyorum;ama olurda bir halı saha organizasyonu olur seve seve gelirim.

G.Saray'a özel bilet tarifesi !..

Fortis Türkiye Kupası B Grubu'nda yapılacak Altay-Galatasaray maçının bilet fiyatları belli oldu. Altay Basın Sözcüsü Ümit Tunçağ, bilet fiyatlarının kapalı tribün için 90, açık tribün için 30 ve kale arkası tribünü için de 10 TL olduğunu söyledi.

Biletlerin maç günü saat 14.30'dan itibaren Atatürk Stadı'ndaki gişelerde satışa sunulacağını belirten Tunçağ, maçtan önce saat 19.00'da Altay Ampute Futbol Takımı'nın Şöhretler Karması ile bir maç yapacağını bildirdi.

Tunçağ, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in de bu karşılaşmada Şöhretler Karması'nda forma giyeceğini, ayrıca birçok ünlü ismi maça çağırdıklarını kaydetti.

Hakem Deniz Çoban'ın yöneteceği Altay-Galatasaray karşılaşması, 8 Ocak Perşembe günü saat 20.00'de Atatürk Stadı'nda yapılacak.

Lig tv

Güzel maç olacak.İzmir olarak Galatasarayımızı özlemiştik...

Bilet fiyatlarıda belli artık her şey net. Caner kesin gelicekleri bir yazar mısın?

bn storenin orda toplamma noktasına gelicem 2 arkadaşla bu arada baktım bize açıkları vermişler tam istediğimiz gibi yaşım 17

Sizce kaç bin GALATASARAY taraftarı olur???

Emin değilim ama baya fazla oluruz gibime geliyor.

bu arada kapalı 90 mılyon one ya sankı uefa ceyrek fınalı abartmıslar ıyıce ayıp altay ayıp

açık tribünün tamamı ve kapalının yarısı GALATASARAY'a verildi kale arkası altayın

Bilet fiyatlarıda belli artık her şey net. Caner kesin gelicekleri bir yazar mısın?

Emre Göksüner

Caner Bayrak

Aydın Aksu

Berk İpteç(bu kişiler saaat 14:30daki buluşmaya gelecekler)

Murat Altun

Barış Erenler(bunlarda stadta buluşacağımız arkadadşlar)

İzmir Galatasaray Store’da İmza Günü

Altay maçı için İzmir'e gidecek olan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımız, 8 Ocak 2009 Perşembe günü saat 14:30’da İzmir Galatasaray Store’da taraftarımızla bir araya gelerek lisanslı ürünleri imzalayacaklar.

İmza günü etkinliğine katılacak olan oyuncularımızın isimleri önümüzdeki günlerde duyurulacak.

buluşma yerini değiştirmemeiz lazım o kalabalıkta birbirimizi bulamayız

tam olarak kaç kişi olucaz tahminen store önünde

kalabalığız baya

yarın fln gelen çıkar heralde bnm 1 arkadaş daha gelcek

4 kişiysek direk stada gecsek daha mantıklı değilmi

kalabalığız baya

yarın fln gelen çıkar heralde bnm 1 arkadaş daha gelcek

5 kişiyiz o zaman Aydın abide arkadaşlarıyla birlikte gelecekti :rolleyes:;):confused:

Emre abi online olduğunda yeni bir bulışma yeri belirlersen iyi olur yine storeye yakın olsun;):o

az kaldı az kim gelecek storeye çok merak ediyorum:eek:

Sanırım erken gelmeye çalışmalıyız.En azından imza almak isteyenler.Ben forma imzalatacaktım...Kalabalık olur ama bakacağız artık...

Sanırım erken gelmeye çalışmalıyız.En azından imza almak isteyenler.Ben forma imzalatacaktım...Kalabalık olur ama bakacağız artık...

fazla kalabalık olacağını düşünmüyorum hem hafta içi hemde saati çok erken :o

biz nerede buluşacaz ona karar vermeliyiz:confused:

Yeri sen belirle kardeşim biz oraya gelelim ama stora yakın olsun...

Geri
Üst Alt