GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç aydır çıkıyor abi hem de sadece dolar değil çıkan
Tamam doğru da ben haftalık ivmeden bahsediyorum, seçim olmasaydı dolar çakılacaktı demiyorum. Dolar nefessiz yükseliyor zaten uzunca bir zamandır o başka bir konu, kronik sorun Bulgar levhası olmuş 5 TL.

Tamam doğru da ben haftalık ivmeden bahsediyorum, seçim olmasaydı dolar çakılacaktı demiyorum. Dolar nefessiz yükseliyor zaten uzunca bir zamandır o başka bir konu, kronik sorun Bulgar levhası olmuş 5 TL.

7 de 70 e herkes parasını döviz yapıyor maaşını alan dövize çeviriyor bu durumda düşmesi imkansız iç piyasayı da yavaşlatıyor bu durum firmalar reklam bile vermiyorlar artık doğru düzgün dövizden kazanıyorum ne uğraşıcam diyorlar.

7 de 70 e herkes parasını döviz yapıyor maaşını alan dövize çeviriyor bu durumda düşmesi imkansız iç piyasayı da yavaşlatıyor bu durum firmalar reklam bile vermiyorlar artık doğru düzgün dövizden kazanıyorum ne uğraşıcam diyorlar.
Bir de psikolojik sınır diye bir şey kalmadı baksana 8 li seviyeler normal karşılanır oldu.

Altın (ons) hesabı konusunda ne düşünüyorsunuz? Düşmüş biraz.

Abi senin yatırım işleri de bir türlü tutmuyor. :asd:
Yok la o kadar kötü değil 😂 kardan zarar söz konusu ama pek çoklarımız farkında değil önceki sayfalarda Keramettin de yazmış, en alttan alıp en yüksekten satmış olsan bile kar etmiyoruz aslında optimal seviyede paranın değerini korumuş oluyoruz ki bu dediğimi başarmak imkansıza yakın.

Yok la o kadar kötü değil 😂 kardan zarar söz konusu ama pek çoklarımız farkında değil önceki sayfalarda Keramettin de yazmış, en alttan alıp en yüksekten satmış olsan bile kar etmiyoruz aslında optimal seviyede paranın değerini korumuş oluyoruz ki bu dediğimi başarmak imkansıza yakın.
Enflasyonun teğet geçmesini sağlıyoruz. Kâr diye bir şey söz konusu olmuyor zaten...

Ev , araba alanlar net kazandı biz zarar olmasın diye uğraşıyoruz.

Reel efektif döviz kuru yani Türk Lirası'nın diğer para birimlerine karşı değeri 60,7 ile tarihin en dip seviyesine indi.
Tweeti Alıntıla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt