Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.085
- 93.903
- 5.263
Yine çıldırdı.Dolar 8.53 TL
Euro 10.10 TL
Sterlin 11.14 TL
Çeyrek 869 TL
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine çıldırdı.Dolar 8.53 TL
Euro 10.10 TL
Sterlin 11.14 TL
Çeyrek 869 TL

Umut Malatyali ve malum partinin secmeni cok fazla sasirmamak lazim o yuzden
Ne durumdasın bayağa artıya geçtin diye düşünüyorumGümüş iyi çıktı 6,93
Ulan bilseydik gümüş alırdıkGümüş iyi çıktı 6,93
Bırak telefonu buz dolabıyla sorgulayanlar var yahu.Telefon ile refah seviyesini sorgulayan ağır maldır.Direkt tımarhaneye yatırılmalıdır.
Ne durumdasın bayağa artıya geçtin diye düşünüyorum
Biden'ın gelişinde böyle ise 2 sene sonrasını düşünemiyorum.Oha lan dolar ucmus.
Önemli olan doğruyu görmek hocam...Bizimki de ilk 2 dönem destek verdi.Sonrasında yanlışlarını gördüğü gibi desteği bıraktı.Allah kimseyi malum partili bir baba ile sınamasın. Benim ne çektiğimi bir Allah bir de ben bilirim. Sussan gönül razı değil, konuşsan ha duvara anlatmışsın ha ona. Adamın cümlesi direkt 80'de şöyle olmuştu 70'de böyle olmuştu ile başlıyor, ciddi ciddi telefon ve arabalara bak herkes zengin diyor, ekonominin kötü olmasının hükümet ile bir alakası yok filan diyor.
Bunu diyen adam sonra da pazara gidip 150 TL harcadım ama hiçbir şey gelmedi yav diyor. Güler misiniz, ağlar mısınız.
Dünya üzerinde dolar çoğu para birimine karşı değer kaybederken bizim paramız karşısında şaha kalkıyor.Bunu nasıl başarıyorsunuz ulan?Dolar deger kaybediyor, tl ondan beter
İş o noktaya gelse hocam bilseydik 2015 te bitcoin alırdık.Şimdi villamın havuzunda tekilamı yudumluyordum.Ulan bilseydik gümüş alırdık
Gümüşe mi altına mı parayı bastın Hidocum?Yoksa ortaya karışık mı?Gümüş 7 oldu

20 tlBiden'ın gelişinde böyle ise 2 sene sonrasını düşünemiyorum.
Harbiden 1 euroydu ilk zamanlarda. 100-1000 alan costuİş o noktaya gelse hocam bilseydik 2015 te bitcoin alırdık.Şimdi villamın havuzunda tekilamı yudumluyordum.