GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peder beyin az miktardaki birikmiş paralarını 9.85'den euro yaptık. 10.10 oldu bile. :asd:

Son düzenleme:
Allah kimseyi malum partili bir baba ile sınamasın. Benim ne çektiğimi bir Allah bir de ben bilirim. Sussan gönül razı değil, konuşsan ha duvara anlatmışsın ha ona. Adamın cümlesi direkt 80'de şöyle olmuştu 70'de böyle olmuştu ile başlıyor, ciddi ciddi telefon ve arabalara bak herkes zengin diyor, ekonominin kötü olmasının hükümet ile bir alakası yok filan diyor.

Bunu diyen adam sonra da pazara gidip 150 TL harcadım ama hiçbir şey gelmedi yav diyor. Güler misiniz, ağlar mısınız.

Dolar deger kaybediyor, tl ondan beter

Allah kimseyi malum partili bir baba ile sınamasın. Benim ne çektiğimi bir Allah bir de ben bilirim. Sussan gönül razı değil, konuşsan ha duvara anlatmışsın ha ona. Adamın cümlesi direkt 80'de şöyle olmuştu 70'de böyle olmuştu ile başlıyor, ciddi ciddi telefon ve arabalara bak herkes zengin diyor, ekonominin kötü olmasının hükümet ile bir alakası yok filan diyor.

Bunu diyen adam sonra da pazara gidip 150 TL harcadım ama hiçbir şey gelmedi yav diyor. Güler misiniz, ağlar mısınız.
Önemli olan doğruyu görmek hocam...Bizimki de ilk 2 dönem destek verdi.Sonrasında yanlışlarını gördüğü gibi desteği bıraktı.

trump reisi dakikasında satmışız!

Hande Fırat: Ankara kulislerinde Biden’ın ekibiyle bir süredir diyalog yürütüldüğüne dair de haberler var.

Dostum Biden loading....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt