- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
1 haftalık ivme direkt onunla alakalı.
Kaç aydır çıkıyor abi hem de sadece dolar değil çıkan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 haftalık ivme direkt onunla alakalı.
Tamam doğru da ben haftalık ivmeden bahsediyorum, seçim olmasaydı dolar çakılacaktı demiyorum. Dolar nefessiz yükseliyor zaten uzunca bir zamandır o başka bir konu, kronik sorun Bulgar levhası olmuş 5 TL.Kaç aydır çıkıyor abi hem de sadece dolar değil çıkan
Tamam doğru da ben haftalık ivmeden bahsediyorum, seçim olmasaydı dolar çakılacaktı demiyorum. Dolar nefessiz yükseliyor zaten uzunca bir zamandır o başka bir konu, kronik sorun Bulgar levhası olmuş 5 TL.
Bir de psikolojik sınır diye bir şey kalmadı baksana 8 li seviyeler normal karşılanır oldu.7 de 70 e herkes parasını döviz yapıyor maaşını alan dövize çeviriyor bu durumda düşmesi imkansız iç piyasayı da yavaşlatıyor bu durum firmalar reklam bile vermiyorlar artık doğru düzgün dövizden kazanıyorum ne uğraşıcam diyorlar.
Abi senin yatırım işleri de bir türlü tutmuyor.Seçim belirsizliği bitecek dedik daha da belirsiz hale geldi anasını satayım. Son merkez faiz kararı sıçtı ağzıma çok pişmanım çok.

Onu bende düşünüyorum.Geçen hafta dolar ile birlikte girseydim,gramını 498 den çekecektim.Altın (ons) hesabı konusunda ne düşünüyorsunuz? Düşmüş biraz.
Altın (ons) hesabı konusunda ne düşünüyorsunuz? Düşmüş biraz.
Yok la o kadar kötü değilAbi senin yatırım işleri de bir türlü tutmuyor.![]()
Enflasyonun teğet geçmesini sağlıyoruz. Kâr diye bir şey söz konusu olmuyor zaten...Yok la o kadar kötü değilkardan zarar söz konusu ama pek çoklarımız farkında değil önceki sayfalarda Keramettin de yazmış, en alttan alıp en yüksekten satmış olsan bile kar etmiyoruz aslında optimal seviyede paranın değerini korumuş oluyoruz ki bu dediğimi başarmak imkansıza yakın.
Hidocum altın ile ilgili ileri görüş içeren fikirlerini tarafıma özel mesaj yoluyla bildirmeni isterim.Trump , teşvik paketini seçimden sonraya sallayınca ons da kendini saldı aşağı
Yok la o kadar kötü değilkardan zarar söz konusu ama pek çoklarımız farkında değil önceki sayfalarda Keramettin de yazmış, en alttan alıp en yüksekten satmış olsan bile kar etmiyoruz aslında optimal seviyede paranın değerini korumuş oluyoruz ki bu dediğimi başarmak imkansıza yakın.
Ev , araba alanlar net kazandı biz zarar olmasın diye uğraşıyoruz.
ne yalan söyleyeyim hala geç değil bence.
Biraz risk mi risk ama görülen o ki ocak sonuna 10 a kadar yolu var. Baya baya şıkkı tutmuş gibiyiz.