GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdoğan: Türkiye'nin kurtuluşunu küresel çıkar odaklarının güdümündeki reçetelerde değil yatırımlarda, istihdamda, üretimde, ihracatta, cari fazlada görüyoruz.

Konuşuyor yine

Yine faiz artırmayacağının bilgisini verdi. Faize baya sövdü adamın durumunu anlayamıyorum ki sövünce bir bakmışsın yapmış

Dün Ali denen herif yüzünden dinde çıkıyordum az daha bunların inandığı din ile benim inandığım arasında dünyalar kadar fark varken İslam alimi gibi ortada gezmesi gururuma dokunuyor.

ABD nin faiz artırımını öne çekeceği konuşuluyor, bu durumda altın ons fiyatı çakılıp dolar yükselir değil mi, dolayısıyla da TL nin durumu daha da negatif olmaz mı?

FGGxrAhXoAQDEyk

Yuhhh yazın 70 lira falandı epeydir ben gidemiyorum alisverie şok oldum

asgari ücret açıklanınca 200ü geçer herhal

dünya tarihinde salt akılsızlıktan kendi kendini imha eden tek ülke olma şerefine sadece türkiye nail olabildi sanıyorum

dün gıda toptancısı ve bakliyat toptancısı birileriyle görüşme şansım oldu biz zam yapıyoruz ama marketler bakkalar bizim verdigimizin en az 2-3 katı zam yapıyorlar diyorlar,birkaç örnek verdi hak verdim
perakende satan market bakkal gibi yerlerde serbest piyasa diyerek kimse dokunmuyor hergün etiket değiştiriyor abi diyor yerel markette calısan bir tanıdıgım
memur emekli işçi maaş zamları belli olunca esas zamlar nasıl olacak bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt